Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Coronavirus Satu Mare: 56 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 27 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.199.761 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 947 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.098.795 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 5.655 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 126 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 36.450 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 26.09.2021 (10:00) – 27.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 109 decese (64 bărbați și 45 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara,  Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Suceava, Timiș și Municipiul București.

Dintre cele 109 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 ani, 2 la categoria de vârstă 30-39 ani, 6 la categoria de vârstă 40-49 ani, 17 la categoria de vârstă 50-59 ani, 19 la categoria de vârstă 60-69 ani, 34 la categoria de vârstă 70-79 ani și 30 la categoria de vârstă peste 80 ani. 106 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 3 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.032. Dintre acestea, 1.218 sunt internate la ATI.

20 comentarii

  1. Adevaratele Stiri Răspunde

    Total vaccinati cu schema completa care au murit de Covid in perioada 27 decembrie 2020 – 31 august 2021: 134.

    Total nevaccinati care au murit de Covid in perioada 27 decembrie 2020 – 31 august 2021: peste 16000.

    Concluzia: au murit de Covid de peste 119 (O SUTA NOUASPE) ori mai multi nevaccinati decat vaccinati.

    Sursa: https://www.cnscbt.ro/index.php/analiza-cazuri-confirmate-covid19/2685-situatie-persoane-confirmate-dupa-vaccinare-31-08-2021/file

    • Oltean destept Răspunde

      Facui ce facui da io sunt vaccinatu, la spital murisera ieri cei nevaccinati care nu ma avutu loc la tzegea de oxijen.

  2. delia Răspunde

    Terminati cu cifrele astea din pix,am prieteni si colegi vaccinati care acuma stau acasa, au umblat de-a lela pe la locul de munca si pe strada linistiti ca-s vaccinati si au dat boala la altii ..acuma nu se simt bine deloc, cine stie pe cati au imbolnavit. E o prostie asta cu vaccinul, eu am fost spitalizata si am stat cu vaccinati bolnavi in salon, cred ca totul tine de organism si de imunitate. Deja e o psihoza asta cu vaccinul, o mascarada, mor bolnavi cronici pentru ca nu-s tratati la timp, a murit o cunostinta de AVC doar pentru ca a asteptat testul covid, mor oameni din cauza restrictiillor , ce naiba sunteti orbi sau v-au injectat cu ceva de numai asta stiti..vaccin!Ei pot sta oriunde inghesuiti cu sutele..noi..mars in casa!!!!

    • Alina Răspunde

      Delia, vrei sa zici ca nevaccinatii sunt in regula, pt ca sunt ca tine? nu? Peste 940 REINFECTATi . Un decedat tanar.

      • ... Răspunde

        Nu cred @Alina. Dar ar trebui să cobori din cucurigu și să dai piept cu viața de zi cu zi și nu cea din birouri unde unii încă reușesc să adune merele cu perele. De aceea suntem în kkt pentru că a ieșit o marmeladă.
        Faptul că nu vrei să crezi realitatea asta nu înseamnă că ea nu există. Situații din astea cum a prezentat @delia pot să-ți spun și eu destule.

    • Adevaratele Stiri Răspunde

      Fals. Riscul ca vaccinatii complet sa raspandeasca virusul este mult mai mic. Pentru ca in primul rand trebuie sa ai boala pentru a o putea transmite. Iar riscul ca un vaccinat sa faca boala este mult mai mic fata de un nevaccinat. In al doilea rand pentru ca trebuie sa ai simptome pentru a putea transmite boala, iar un vaccinat are un risc mult mai mic de a dezvolta simptome fata de un nevaccinat.

      https://www.iflscience.com/health-and-medicine/fact-check-are-vaccinated-people-just-as-likely-to-spread-covid19-as-unvaccinated-people/

    • Dr Răspunde

      In addition, as shown below, a growing body of evidence suggests that COVID-19 vaccines also reduce asymptomatic infection and transmission.
      Delia ,lasa aberatiile de pe Facemuci !

  3. Mr X Răspunde

    Delia cec strategie are :
    Prima data cifrele sunt din pix, apoi sare imediat la propaganda antivaccinista :tema :vaccinul nu e bun.
    Vaccinul este bun, te scuteste de ATI, vaccinatii transmit mult mai putin virusul.

    • ... Răspunde

      Ești obsedat. Și încă postezi pe deasupra în loc să stai într-o cameră bine căptușită.
      Și răspunsul meu este NU!!! Nu suntem una și aceeași persoană. Eu nu am obiceiul să vorbesc cu mine însumi cum faci tu des asta. I-ați urgent pastilele!

  4. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat din 15 mai (doza a doua) cu Pfizer-BioNTech. Bine sanatos.

  5. Delia Răspunde

    Inca sunt muci de la cantitatea enorma de alcool si cuie trase pe nas la sediul partidului, de bucurie ca a castigat cutu-cutu, si am inceput sa postez aiurea sub diversele mele nick-uri! Oricum, ca orice cretin-ortodox convins, sunt obisnuita sa vorbeasca mai multe voci in capul meu, de-aeea si beau si ma droghez mult! Si mai fac si sex neprotejat cu toti nespalatii si am facut cam toate bolile venerice din lume! Acum ma ustura iar toate orificiile, cred ca au abuzat cativa de mine cat timp eram in coma alcoolica! Nici caca nu mai pot sa fac, asa ma ustura curu, iar in cand ragai, miroase a sperma!

  6. AziNu Răspunde

    Vai Delia, m-ai inselat cu nespalatii astialalti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.