Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Coronavirus Satu Mare: 64 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 14476 îmbolnăviri, 13108 vindecări și 404 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 64 cazuri noi de îmbolnăvire și s-a înregistrat un deces, pacientă de 75 ani la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș.

Până astăzi, 14 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.126.582 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.068.122 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.929 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 35.132 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 13.09.2021 (10:00) – 14.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 96 de decese (55 bărbați și 41 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Brăila, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sălaj,  Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 5.622. Dintre acestea, 675 sunt internate la ATI.

 

19 comentarii

  1. Streinu Inel Răspunde

    Bravo !!am reușit !!
    Niște nenorociți care ne meritam soarta !!!

  2. Pfraizar' Răspunde

    Iar acum incepe toti pendemuilologi doctori, virusologi, savantii, imunologi, infectiosii, genile, cercetatorii, etc, sa-si dea cu parerea. Cei care si-au castigat titlul peste noapte cautand pe google, urmarind presa si desigur, am auzit eu. In fiecae zi stau sa citesc comentarile. ma amuza dar, in acelasi timp ma ma uimeste cate prostii pot debita unii.

    PS La cati savanti si cercetatori la dat cu parerea sunt in SM cred, nu sunt sigur, probabil isunt vreo 30 de premii nobel? intreb pt un prieten.

  3. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat din 15 mai (doza a doua) cu Pfizer-BioNTech. Bine sanatos.

  4. Loop Răspunde

    DE UNDE **** MEA SCOATEȚI ATÂTEA CAZURI TRAZNIV-AR DUMNEZEU SĂ VĂ TRAZNEASCA!!! CRED CĂ DIN **** DE LA HITLER!!!!

  5. zz Răspunde

    După luni de zile de nunți și botezuri, a venit timpul înmormântărilor, oare?

  6. Cosmin Răspunde

    Prosti am fost prosti am ramas.
    Fiecare interpreteaza cum vrea

  7. Ghita Răspunde

    ”Varianta Delta, în momentul de faţă, este dominantă. Comparativ cu varianta Alfa, unde rata bazală de reproducere a cazului era de circa 2, rata bazală de reproducere a cazurilor la varianta Delta este de 5, în medie. Pot să vă spun că, după opt cicluri repetitive de transmitere, de la un caz cu varianta Alfa se ajunge în circa două luni la alte 266 de noi cazuri de boală, spre deosebire de varianta Delta, unde, în acelaşi interval de timp, de la un caz pozitiv se poate ajunge la peste 390.000 de persoane infectate, ceea ce înseamnă un număr de peste 1.500 de ori mai mare de persoane infectate în acelaşi interval de timp, din simplul motiv că varianta Delta este înalt transmisibilă, este mult mai contagioasă şi, într-o populaţie nevaccinată, unde nu se respectă măsurile de prevenţie, se răspândeşte extrem de uşor. Transmiterea variantei Delta e similară cu transmiterea bolilor copilăriei: pojarul, vărsatul de vânt. Se răspândeşte foarte uşor”, a declarat Valeriu Gheorghiţă marți, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

    El a explicat că este important ca oamenii să respecte măsurile de prevenţie, mai ales în zonele aglomerate, chiar dacă este vorba de spaţii deschise, dar unde există risc mare de expunere.

    • K9 Răspunde

      Esti un cretin sinistru . O papusica mica pe baza de arc. Daca vrei sa faci ceva pentru omenire impreuna cu toata clasa politica care te mana mergi unde a înțărcat mutu iapa

      • @K9 Răspunde

        Vad ca di aritmeica prezentata nu ai inteles nimic. Esti mai prost decat K9 =caine politist cu pregatire speciala. Ala face treaba, tu latrii a prostie crasa.

  8. Vanga Răspunde

    In curand ajungem la 10mii pe zi, si nu se opreste aici, inca nici nu a inceput valul ca lumea ca in multe locuri nu mai sunt locuri la spital. Deja situatia e mai proasta ca aceasi perioada anul trecut. Si lumea nu intelege ca doar vaccinul ajuta alte solutii nu prea sunt.

    • Golf Răspunde

      Tu nu înțelegi că eu egaleze vaxxul tău cu boala? Chiar atât de greu este pentru tine.

      Sănătatea o obții printr-un stil de viață sănătos cât mai apropiat de natural nu prin medicamente și vaxxuri. Tu fiind o dronă artificială nu poți pricepe astfel de lucruri elementare.

      Tehnologia este extraordinară când este folosită în scopuri pozitive. Din nefericire aceasta este folosită împotriva noastră în scopuri extrem de sinistre.

      • AMG Răspunde

        Siatunci cum se face ca mor tineri sanatosi , ma masina proasta ?

      • @Golf Răspunde

        Țoki mă jeg de golf că-ți tuf una-n bot!
        Da pe cine plus mea interesează dacă te vaccinezi tu sau nu?
        Când te vei îmbolnăvi, să nu mergi la medic, că “prostul” ăla nu îți poate face nimic, mergi la popă să-ți țină ultima împărtășanie! Mori dracului prost și asta e!
        FMM de tâmpit!

  9. De Bush Răspunde

    Bill Gates își freacă mâinile la câți bani va încasa din cipurile vândute!
    Ați auzit că nu se mai găsesc cipuri pentru mașini, din cauza fabricării de cipuri pentru vaccin!?

  10. misi Răspunde

    Ati observat ca cei vaccinati tot timpul sunt nerrvosi, injura si vorbesc prostii? Repeta pe cei de la Digi TV.

    • misi Răspunde

      Mai bine va uitati la latrina3!

      • misi Răspunde

        Mai bine nu ne uitam la niciuna!!! Ce afli de la latrina3? Sau ce afli de la digi? Cati sunt iarasi morti cu covid? Sau de ce e bine ca Citu lasa pe cei de la Electrica sau Eongaz sa scumpeasca cum vor ei? Ma lipsesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.