Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Coronavirus Satu Mare: 75 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 13 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.122.653 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.065.989 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.849 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID-19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 35.036 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 12.09.2021 (10:00) – 13.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 46 de decese (28 bărbați și 18 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Caraș-Severin, Constanța, Dolj, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Satu Mare,  Sibiu, Teleorman, Timiș și Vaslui.

Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 5.288. Dintre acestea, 633 sunt internate la ATI.

36 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat din 15 mai (doza a doua) cu Pfizer-BioNTech. Bine sanatos.

  2. hingeru Răspunde

    Sotia cu 2 vaccinuri are covid . Sotul fara vaccin n-are nimic. Explicati desteptilor pt ce este vaccinul? Din cate stiu acuma majoritatea infectatilor sunt cu vaccin.

    • Pamant Răspunde

      Vaccinul este pentru experimente.Daca vrei sa te vaccinezi , ai de semnat un act in care esti de acord cu efectele adverse si nu poti lua la raspundere pe nimeni decat pe tine insuti in oglinda.

      • @Pamant Răspunde

        Experiment genetic ratat ești tu!
        Poți spune despre ceva că este experimental când ai câteva probe (gen laba lui taică-tău aruncată-n gâtu’ lu’ mă-ta, pupă care o linso-n bot și-n chizdă și-ai apărut tu, avorton de 2 bani!
        Dar când ai sute de milioane de subiecți la care se confirmă funcționarea vaccinului, se poate numi doar prostie în capul celor care nu acceptă că vaccinul funcționează!!

        • Pamant Răspunde

          La ce frumos te-ai exprimat nu pot sa-ti spun altceva decat sa astepti si tu urmatoarele tipuri de vaccin si sa le iei la gramada.
          Da este un experiment din momentul in care nimeni nu-si asuma responsabilitatea in cazul reactilor adverse.

    • @hingheru Răspunde

      Sunteti antivaccinist convins, feroce, transmiteti informatii false doar pt a va sustine pozitia, RUSineeeeee!

    • pt hingheru Răspunde

      Hingherule , stii prost , mai bine ramai la cainii comunitari , acolo nu trebuie multa minte.

  3. hingeru Răspunde

    Celor vaccinati o sa le scada imunitatea, va uita organismul sa lupte cu aceste boli si vor fi dependenti de vaccinuri. Vor fi ca si drogatii. Si mai incolo n-o sa fie gratis.

    • @hingheru Răspunde

      Nu te vaccina coae, și ție îți va scădea speranța de viață! Mie îmi convine!
      Cu cât crăpați mai mulți antivaxxeri, cu atât avem șanse mai bine pentru ceilalți!
      Die-die baby!

    • Golf Răspunde

      @hingeru, perfect de acord. Sistemul imunitar nespecific lenevește, se atrofiază, nu mai lucrează și devii dependent de chimicalele transnaționalelor.

      Tehnologia este extraordinară. Din păcate poate fi și este folosită pentru distrugere.

      • ... Răspunde

        @Golf, un sfat. Nu te ambala. Acești profeți ai noii ideologii nu au ochi și urechi decât pentru ce corespunde cu dogmele lor. În curând sper să vină valul profețit de ei și să-i curețe cu tot cu anticorpii lor închipuiți. Toată lumea este iespert într-ale epidemiologiei. Lasă-i în boala lor. De aia sunt pline spitalele în UK sau Israel cu vaccinați pentru vă vaccinul funcționează și te protejează! Așa este. Iar cei care nu se vaccinează sunt fraieri care nu vor să profite de dărnicia statului ăsta minunat care be vrea binele! Ce răi chiar nerecunoscători sunt unii!😱😨🥴
        Voi ăștia purtătorii de cuvânt al apocalipsei mu vă dați seama cât de absurzi sunteți?
        La nivelul vaccinaților și la nivelul celor care au trecut prin boală valul ăsta care vine nu ar trebui să constituie problemă. Asta dacă vaccinul funcționează. Că de nu …..

        • 3puncte rahat Răspunde

          Bai , s-a mai explicat dece sunt cazuri asa multe de infectare acolo : au inceput devreme vaccinarea si eficienta anticorpilor si numarul lor scade in timp ,la fel si la trecuti prin boala.De aceea se face rapelul 3.Dar daca iei numarul de decedati si la ATI
          nevaccinatii sunt acolo.

        • covid 19 Răspunde

          @…,Păcăliciule, eşti fals până-n măduva oaselor! Este uşor să fii antivaccinist după ce te-ai vaccinat!

          • ...

            Ești bolnav. Sunt vaccinat pentru că am fost obligat! E o mare diferență! Dar fii sigur dacă nu eram trecut prin boală deja și nu aveam deja anticorpi nu mă vaccinam. Pentru că am în familie vaccinat netrecut prin boală care așa de rău s-a sințit după a doua doză că a zis că acum moare! Și are numai 30 de ani! Dar cui să explic eu că de frica internării pe secție mai bine nu a raportat nimic! Știi despre câți știu eu asta???? Și asta fără să vreau, fără să întreb! Aștept valurile covidului să vă curețe de pe planetă de tot pe voi vacciniștilor! Va fi infinit mai liniște! Dacă vaccinul te protejează blablala atunci de ce sunt pline spitalele în UK ori Israel? Să-ți reamintesc care este rata de vaccinare? Și în Israel foarte-foarte mulți au făcut și doza 3!
            Eu am în familie un medic și un farmacist. Eu nu la nivelul de băgător de părere discut cu ei. Dar săracul de tine care ai rămas la nivelul abecedarului asta și la “Cățeluș cu părul creț” nu poate înțelege.🥴

      • @Golf Răspunde

        Asta cu sistemul imunitar care leneveste e tare de tot ! TARE Prostie !
        Ce ai fumat de scoti idei de astea ? acompaniat de alt traznit , hingheru….

    • Dr Răspunde

      Asta nu s_a predat la nici o facultate de medicina, nici macar in Bangladesh!

  4. Satmarean 1 Răspunde

    Cum e proverbul ala? Prostul nu-i prost daca nu este si fudul! ”Abia astept” ca Satu Mare sa fie primul judet inchis,pt ca ne meritam soarta…..cu atatia ,,destepti”!

  5. IT Răspunde

    Iarasi un antivaxxer ce scrie cu 3 nickuri, si mai si discuta cu el insusi. Ce mizerabili pot fi unii, nu se gandesc ca sperie lumea, apoi se pot imbolnavii si muri. La astia as da inchisoare min 6 ani.

  6. covid 19 Răspunde

    Nu vreau să sperii pe nimeni dar este halucinant să nu iei nici o măsură când sunt cazuri puţine aşteptând nu ştiu ce dată cu mii de infectaţi prognozaţi ca să ce? să ne spună unul sau altul că ne-au spus ei. Acuma măsurile elementare sunt bagatelizate. Eu însumi nu le mai respect întocmai cum o făceam anul trecut pentru că este în firea omului să fie constrâns. Şi omul mai şi oboseşte să fie metodic, o lasă mai moale.

  7. @it Răspunde

    Și noi ți-am da la cioc minim șase ani, vaccin după vaccin,bio , natural ,nu chimicale. Să vezi ce imunitate beton o să ai.

  8. Altu Răspunde

    Dar câți distruși sunt îndrăgostiți de mine. Pe mine mă văd în toate comentariile, în toate nick-name-urile. Sunteți bolnavi băieți, mai ales IT care are o obsesie,un fetiș . Mă vede în tot și toate,dar e prost de nu mai poate,. Du-te frate-n lumea ta cea rece,unde paranoia și cu nebunia ți-au întunecat gândirea. Și mai zic ăștia că vaccinul nu are efecte adverse,IT este exemplul perfect.

    • ... Răspunde

      @Altu, eu cred că dacă vrea să vină familia la @IT înainte trebuie să dea o declarație pe prorpie răspundere de preferat autentificat la notar și poate it-istul ăsta care numai it-st nu este (m-am convins demult de asta) mai face pentru siguranța proprie și o anchetă epidemiologică!🤔😱🥴😨🤫
      Și-a găsit ăsta rostul pe planet Earth și se crede un fel de Rambo anticovid! Așa specimene înainte de plandemie erau internați în secunda 2!

    • AziNu Răspunde

      IT ala are impresia ca noi astia 80% care nu ne-am vaccinat suntem o persoana. Ba IT dupa calculele tale de cacao , daca sunt asa de multi nevaccinati in SM, nu te gandesti ca e logic sa fie mai multi oameni care comenteaza anti-vaccin?Motiv pt care tu esti obligat sa vorbesti in numele vaccinatilor cu mai multe nickuri. Aici se vede cat de prosti sunt astia care se leaga de nevaccinati.Stati in plm in banca voastra. Moare un om sub 30 de ani in Romania si va agitati o tara intreaga. Va zice guvernu ca a murit de la Covid, apoi voi sa il credeti. Cand a mintit guvernul ? sa fim seriosi. Vine doza 3, dupa care doza 4. Si , da, daca iei dozele tot asa, corpul tau nu va mai produce anticorpi pentru respectivul virus. Dupa vreo 3 ani de vaccin, o sa ramaneti dependenti de ele. Bafta si beliti ochii mai atenti ca mai avem putin pana se implinesc 2 ani de la covid si 1 an de la vaccinare. Si nu e nici o schimbare. Acelasi nr de cazuri ca anu trecut, nu tu morti pe strada, nu tu pandemie adevarata. La cat de slab e virusul, nu trebuiau luate masuri de noua ordine mondiala. Dar scopul nu e sa scapam de virus. Ca nu de aia o fost lansat. Scopul e sa infaptuim noua ordine mondiala si The Great Reset despre care se tot vb de cativa ani buni Intrebati orice medic din lume : cum se face diferenta intre varianta Delta de la covid si altele. Sa vedeti raspunsul . Se ia cu presupusul! Daca vaccinu nu are efect, inseamna ca e varianta noua. Interesant ca pe sa stiri se mai scapa cate un fake news cum ca e plin de nevaccinati (dar nu insista cu minciuna sa nu fie prinsi) si cand vine unu din spital spune contrariul: plin de vaccinati. Sau ca vaccinul ar ajuta cica. O murit unu de la covid dublu vaccinat. Un medic roman a spus ca daca nu se vaccina era mai rau 😉

      • ... Răspunde

        @AziNu. Eu nu știu ce nu pricepi. Nu ai cum să-i convingi. Eu cred că numai cu asta se ocupă toată ziua. Până la urmă se va dili de tot. Nu că până acum ar fi normal.
        Știi, am avut o bunică care a murit recent la 100 de ani. Cu astfel de derbedei care îți împuie capul cu bazaconii și cu ce merge la teve noi sigur nu vom apuca. Dar să știi că din cauza grozăviilor ce a îndurat dânsa în WW2 și acum tremura de ruși. ȘI săracul ăsta așa va rămâne. Crede că are o menire! Dacă asta este rostul vieții lui …. păi, cam pâcat de materia primă consumată la “producție”!

  9. hingeru Răspunde

    Eu n-am zis nimanui sa nu se vaccineze sau ba. Toti sunteti vaccinati din interes: vreau sa merg in Grecia, sau la Untold, sau la meci. Sau sunt care au vaccin la chiuveta si fac gargara ca ei sunt vaccinati. Tinerilor faceti ce vreti. Poate mai incolo vei regreta ca nu poti face copil, ca asa vrea Bill Gates sau Soros. Nimeni nu stie ce va fi peste cativa ani. Alti virusi , alte vaccinuri. Sa comentam multi ani!

    • AziNu Răspunde

      Cand spui ‘toti” e posibil sa te referi doar la o persoana : IT ala care umbla cu 10 nick-uri

    • Dr Răspunde

      Bai “desteptule “cinci stele , covidul a fost facut sa scada populatia , si voi ati pus botul sa le faceti planul , astia au lansat ca lumea va fi impotenta,sterila de la vaccin ,ca Bill vrea sa rareasca lumea cu vaccin ,speriati lumea ,nu se vaccineaza , mor ,se imbolnavesc de tot felul de boli mai tarziu ( are o secventa de virus sida in ea ) si va mai si dati mari si tari .SUNTETI chiar asa PROSTI ? ca in lume sunt si alte vaccinuri ,nu numai pfizer , ci si rusesti ,chinezesti , deci crezi ca americanii sunt asa fraieri ca sa-si omoare poporul si rusii si chinezii sa supravietuiasca ? Da gradul de cultura si cunostinte la romani e la coada cu bulgarii , ce vrei de la asa oameni ,educati de retele de sociale.Cu cine vorbesc au aceleasi informatii proaste de acolo.

      • covid 19 Răspunde

        @Dr. Păi @AziNu se aşteaptă să vadă morţi pe stradă altfel el nu crede. Tot crede că postacii antivaccin sunt îndreptăţiţi să posteze sub mai multe nick-uri ca un ,,drept” de reprezentare a celor nevaccinati şi care, evident, nu prea le au cu scrisul. Celălalt fenomen de îşi zice ,,trei puncte” pretinde că a trecut prin boală în martie trecut când i s-a livrat direct de la Wuhan un virus special pt. dumnealui iar apoi pretinde că s-a vaccinat pt. că a fost obligatt, prima persoană din Ro ,,obligată”. Altfel plini de sfaturi toţi.😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.