Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Coronavirus Satu Mare: 83 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 13614 îmbolnăviri, 12781 vindecări și 390 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au  înregistrat 83 cazuri noi de îmbolnăvire și  s-a înregistrat un deces, un pacient de 72 de ani internat la sectia ATI a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Până astăzi, 3 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.103.198 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.057.522 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.520 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.650 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 02.09.2021 (10:00) – 03.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 33 de decese (16 bărbați și 17 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Călărași, Cluj, Constanța, Galați, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Ilfov și Municipiul București.

Dintre cele 33 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 de ani, 6 la categoria de vârstă 50-59 ani, 9 la categoria de vârstă 60-69 ani, 4 la categoria de vârstă 70-79 ani și 13 la categoria de vârstă peste 80 ani. 31 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 2.772. Dintre acestea, 345 sunt internate la ATI.

10 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Dă-i-nainte cu tupeu. Până pleacă diaspora napoi ,tot campioni pe sate vom fi. E coadă la testări pt plecat în străinătate.

  2. dia Răspunde

    Sigur sunt mai multe cazuri, doar ca inca nu s-a testat lumea.Cei vaccinati stau linistiti oricum chiar daca-s infectati si habar n-au ca imprasitie virusul..Si testele ar trebui sa fie gratuite..

  3. x-ulescu Răspunde

    NU ..testarea in masa gratuita a fost ideea PSD-ului ….deci cei de dreapta si rezist NU o accepta….

  4. @info Răspunde

    Vaccinare anti-Covid: Anchetă EMA, după apariția unor cazuri de sindrom inflamator multisistemic

    Anunț îngrijorător al Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA), făcut în urmă cu scurt timp. Reprezentanții instituției susțin că analizează cazurile unui sindrom inflamator multisistemic produs după imunizarea cu vaccinuri anti-COVID-19. Reacția EMA vine ca urmare după ce un astfel de caz a fost raportat în urma vaccinării cu Pfizer/BioNTech.

    • Info Răspunde

      @ altu &Co : Nu te obosi , croncanesti ca o oala sparta !
      Sunt vaccinat ,cunosc personal o gramada de oameni care s-au vaccinat ,nimeni nu are nimic .In schimb am pierdut o ruda ,un prieten si o cunostinta de Covid.
      Daca ai citi siteuri stintifice serioase ai vedea ca infectia cu covid provoaca chestii mult mai grave ,care raman si dupa vindecare .Oameni incep sa moara dupa 6 luni ,1 an de la “vindecare “de covid.Provoaca : inflamatii mult mai puternice ,tromboze mult mai intense ,insuficienta la organe= inima ,plaman ,rinichi , dementa cerebrala , diabet.

      In rest cum explici : la celelalte valuri ungurii aveau toate la jumatate fata de noi ,fiindca sunt juma cat noi .Acum ei sunt vaccinati ,azi au avut 1 decedat ,mult mai putini la spital .Si la ei nu se poarta masca niciunde ,au meciuri cu tribune pline ,concerte ,festivaluri ,cursa de formula 1 .
      Spun eu : sunt mult mai multi vaccinati .

      • Altu Răspunde

        Țările din zona roșie
        Polinezia Franceză
        Georgia
        Kosovo
        Israel. ISRAEL pe locul 4, incredibil,campionii vaccinării. Da,da are efect vaccinul. Israel 80% vaccinați ,11000 de cazuri. Bulgaria 20% și 1700 de cazuri. Nu vreau să te conving de nimic, cifrele nu mint. Realitatea e în fața ta trebuie doar să o accepți

        • Pigmeu (din coasta de fildes) Răspunde

          Acuma nu ne mai spui de stadioanele pline de la meciurile de footbal din Belarus? Acuma ne povestesti de Polinezia Franceza?! Ma pis pe tine de ras. Du-te si te culca… Da de ce insisti tu asa de mult sa ne lamuresti ca ai dreptate? Ai ceva complexe? Sau esti dus… cu vaca? Eu unul sunt convins ca esti foarte iteligent.. acuma du-te la nani…

        • glumetzu Răspunde

          Pai aia din Israel au primit cel mai mare transport de vaccin care era placebo …
          iar ultraortodocsii sunt multi si nu se vaccineaza .Pun pariu ca si la ei sunt vaccinati “nevaccinati “…

  5. Satmarean 1 Răspunde

    Pregatiti declaratiile iar HoReCa ( dupa evenimente cu peste 500 pers neverificate ) sa plece in concediu pana la vara urmatoare si sa- si plateasca facturile ce vor urma din ce au produs. Isi merira soarta, si ne meritam soarta.

    • @Satmarean 1 Răspunde

      Iar cam totul se datoreaza tribului de pigmei cu klopu mic care era musai sa epateze in nuntii fara numar cu claxoane si manele si cu masini trasnet inchiriate la ora. Acuma se cam duc inapoi la spalat vase dar cum se spune in anumite locuri? Maurul si-a facut treaba, maurul poate sa plece. Doar s-a repetat ce a fost anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.