Ultima actualizare: azi, 21:50

Locale

Coronavirus Satu Mare: 95 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 14282 îmbolnăviri, 12966 vindecări și 396 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 95 cazuri noi de îmbolnăvire și s-au înregistrat două decese, 1 pacientă de 73 ani si 1 pacienta din judetul Bihor 60 de ani, la Spitalul Județean de Urgență  Satu Mare, secția ATI, cu multiple comorbidități.

Până astăzi, 11 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.118.549 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 1.064.834 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.648 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID-19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 34.961 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 10.09.2021 (10:00) – 11.09.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 47 de decese (25 bărbați și 22 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Călărași,  Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Iași, Maramureș, Mehedinți, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Decesul înregistrat în județul Mehedinți este al unui pacient infectat în Albania.

Nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 4.454. Dintre acestea, 581 sunt internate la ATI.

 

39 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat din 15 mai (doza a doua) cu Pfizer-BioNTech. Bine sanatos.

  2. Golf Răspunde

    Nu sunt vaccinat și nu mă voi vaccina niciodată și sunt perfect sănătos.

    Boala este starea implicită în această societate aflată sub controlul transnaționalelor. Sănătatea este o alegere care necesită desprinderea de acest control, cere efort, motivație și multă gândire critică. Când transnaționalele doresc să-ți vândă coca cola, red bull, hell, Pepsi… Alege apa. Când transnaționalele doresc să bage cu forța, constrângeri chimicale pe care le numesc vaxxuri alege să lupți împotriva lor, să-i distrugi, să-i ștergi de pe fața pământului pe acești psihopați.

    • pop remus Răspunde

      sper ca n-o sa plangi ca o fata mare …si nu o sa ocupi terapia intesiva , cand n-o sa primesti aer …
      fraeru draqlui…

      • AziNu Răspunde

        remus stai linistit, nu o sa planga . Important e sa nu plangi tu ca o fata mare daca ajungi la spital cu tot cu vaccin. Se practica, nu de alta. Au trecut imediat 2 ani, oamenii au trecut prin tot felul de virusi, au fost raciti si probabilitatea sa fi trecut prin covid e foarte mare. Deci sunt sanse mari sa fie imunizati pe cale naturala. Oricum s-a zis de la bun inceput ca virusul e periculos dar nu datorita ratei mari de mortalitate ci de transmitere. Teama de la bun inceput a fost ca virusul sa nu sufere mutatii mai periculoase. E posibil ca urmatoarele mutatii sa fie tot mai slabe, Pentru ca asa se intampla cand e pandemie

        • @Altu si belitii lui Răspunde

          Te pricepi de 2 bani, mutatiile devin tot mai puternice, este selectie naturala, care este mai puternica se perpetueaza mai bine si devine dominanta. De la Wuhan s-a ajuns la cea de Anglia, apoi Delta.

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Proștii mor de grija altora. Vezi că dacă nu dormi destul pățești fel de fel de lucruri. Boli și altele, este de mult dovedit. Suferi de insomnie? Sau numai acum poți fura netul?
            O întrebare pentru tine. În China de unde se presupune că a plecat de ce nu mai e practic nimeni bolnav? Sau în țările din zonă cu sistemul sanitar praf și igienă zero? Că stau sardelele înghesuite în cocioabe și fără nici măcar cu apă curentă ce să mai vorbim de săpun sau toaletă? Dar acolo nu poți defila cu dogmele #rezist pentru că oamenii pur și simplu mor de foame! Acolo nu poți comanda heroic cheefsi sau bigmek! Vezi că stai invers pe cal!

          • @Altii si belitii lui

            Iar dovada ca mutatiile devin tot mai puternice sunt inclusiv eu! Uite de o vreme ce agresiv am devenit!!! Abia astept sa degust varianta mu carele vine din Peru!!!

          • Golf

            Altu a facut schimb de creier cu Sosoaca , acum gandesc la fel !

          • AziNu

            Mai ala care zici ca mutatiile devin tot mai puternice. Mai treci pe la scoala . Sau daca nu ai timp, vorbeste cu un virusolog si o sa ramai surprins sa aflii ca un virus sufera mutatii tot mai mari pana ajunge la un apogeu , mai oaie a societatii ce esti. Dupa care apar mutatii tot mai slabe, kapis?

    • Altu Răspunde

      @Golf, satisfacția vieții mele ,ar fi să-i văd pe toți vaccinații covrig întorși cu p..a în sus. Pe toți, fără nici o excepție. Apoi, pot să mor linistit.

      • Pop Răspunde

        Poți să crapitu de pe acuma dobitocul dracului cu mata cu tot,că nu tu ești de vina pt existenta ta ci mata și boratu’ de tactu că s-a slobozit in mata,mah muwistule ce ești,rupeti-as falca aia de labagiu cronic ce esti

        • Altu Răspunde

          @Pop, și doar cei inteligenți se vaccinează, așa zice sloganul.Tu ești un exemplu reprezentativ pt promotorii vaccinării. Multă minte nu se cere, doar înjurături și multă bere.

        • Golf Stream Răspunde

          Baaai pop asta fara clop. Esti varza prietene. De la vaxxin te-au facut leguma.

          • Béci

            Esti tu varza , ceva ti-a afectat creierul , am 2 vaccinuri Pfizer facute aici si 2 Sputnik , dinkolo , te pun pe faras si te dau la kuka !

          • IT

            Béci egy nagy köcsög vagy kishaver.

          • IT

            Altu se plictiseste si are obiceiul prost sa scrie in numele altora , hotzism romanesc… …

      • Gica Barosanu Răspunde

        Macar aia ar fi cu aia in sus ,TU NU nici Azi nici Maine , cei cu diabet si trecuti prin covid sunt impotenti sau cu sperme ZERO ,covid a fost facut in laborator pt rarirea populatiei.

      • IT Răspunde

        Majoritatea comentariilor antivaccin sunt facute de @ Altu care are peste 10 Nick-uri …

        • AziNu Răspunde

          IT tu esti ca hotul care sa da inocent. Mie mi-ai zis de vreo 10 orti ca sunt Altu sau nu stiu ce nick. Culmea ca tot tu iti pui nick Altul si te pui sa ma injuri. Dupa care iti pui nick de Adevaratele stiri , dupa aia Dr, etc. Daca eu nu am avut alt nick inafara de AziNu, mi-o iei pe limba?

      • IT Răspunde

        @Altu _delirezi ca de obicei, mai si discuti de unul singur cu tine, avand mai multe nick-uri, cred ca ti s-a urcat insulina la cap, sau ti-a provocat covidul dereglari mentale, un procent destul de mare trecuti prin covid au probleme identice.

        • ... Răspunde

          Pe mine nu mă băga în discuție că altfel șterg cu tine pe jos! Nu em am scris comentariile și cum am mai afirmat recent mă doare în pluă la 2 m lateral în orice direcție ce toată pandemia asta și cu toate știrile astea alarmiste.
          În paranteză am trecut prin boală și m-am vaccinat dar nu de dragul vaccinului ci pentru că M-AȚI OBLIGAT! Nu mă interesează ce urmează dar abia aștept cum vor pica secerați vaccinații alarmiști care nu au avut covid! Asta în curând pentru că virusul actual nu mai seamănă deloc cu ce s-a pornit la crearea vaccinului. Exact ca și în cazul gripei sezoniere. S-ar putea să aveți anticorpi pentru un virus care nu mai este. Dar tu nu poți asta înțelege pentru că nu ți se dă voie.

        • Golf Răspunde

          @it, nu le nimerești, suntem persoane diferite. Se vede de la o poștă modul de exprimare al fiecăruia.

          Voi susținătorii vaxxului sunteți plătiți pentru propagandă, probabil ești doar tu sub n pseudonime.

          Cei care susțin libertatea, dreptatea și bunul simț nu fac ceea ce faci tu. Atacurile la persoană o fac cei mai involuați indivizi, niște drone fără nici un strop de conștiință, drone teleghidate de stăpânii lor care impun marxismul pe această planetă.

          • AziNu

            Vezi ca IT ala ti-a folosit si nick-ul tau. Dar si al meu. E paranoic rau, tinde spre delir omu. Cred ca e singurul care foloseste inclusiv nick-urile altora

    • zz Răspunde

      Crezi tu ca esti perfect sanatos.

      • @zz Răspunde

        Măcar el trăiește viața nu ca mulți alții care zilnic socotesc morți ca la un concurs și se uită chiorâș de sub mască către vecinul nevaccinat sau cine știe de unde mai vine covidu’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.