Ultima actualizare: azi, 20:44

Publicitate

De 4 ani un sprijin în curățenia casei pentru sătmăreni, prin profesionalismul Spălătoriei de Covoare “Cristal”

Într-un oraș cu peste 100.000 de locuitori, zilnic au loc situații care duc la murdărirea covoarelor din casă. De 4 ani Spălătoria de Covoare “Cristal” este aliatul de nădejde al sătmărenilor împotriva petelor din covoare și tapițerii.

Praful se depune constant pe fibrele covoarelor. Chiar și cu o îngrijire și aspirare periodică, în timp covoarele își pierd din aspectul de nou, iar culorile se estompează.

Spălătoria de covoare “Cristal” folosește aparatură specială pentru curățarea covoarelor. Aceasta pătrunde în profunzimea țesăturilor pentru a elimina chiar și murdăria ascunsă. În plus, detergenții profesionali acționează eficient pe toată suprafața covorului.

Rezultatul? Covoare vizibil mai curate, cu un miros plăcut și culori mai vibrante

Ajută la crearea unui mediu sigur și curat pentru familie

Covoarele pot fi locul preferat de joacă al celor mici. Aici puteți face și exercițiile fizice sau să răsfoiți o carte bună alături de copii.

Tot covoarele pot deveni o sursă de praf, păr sau chiar un loc de formare acarienilor. Curățarea profesională periodică previne acest lucru și menține un mediu curat și sigur în casă pentru voi și cei dragi.

Transformă procesul greoi de spălare a covorului într-unul simplu

Până nu demult, curățarea covoarelor implica un proces obositor și dificil. Acestea trebuiau scoase din casă, “bătute” de praf, curățate cu detergenți speciali, uscate în totalitate, apoi readuse înăuntru (totul în câteva ore).

Spălătoria de covoare “Cristal” transformă acest proces greoi într-unul simplu și foarte plăcut. Toate etapele sunt reduse la două aspecte: programarea ridicării covorului și primirea lui înapoi acasă după ce este curățat.

Covoarele sunt curățate în profunzime și uscate în totalitate, eliminând orice grijă legată de umezeală și pete surpriză.

Despre Spălătoria de Covoare “Cristal”

Din anul 2017, Spălătoria de covoare “Cristal” este alături de sătmăreni cu tot ce înseamnă curățarea și igienizarea covoarelor. Rezultatele vizibile, profesionalismul și amabilitatea sunt elementele ce reprezintă echipa spălătoriei “Cristal” din Satu Mare.

3 comentarii

  1. Viorel Răspunde

    am spalat la ei si nu sunt multumit, am primit covoarele pline de par si scame iar pe de alta parte mau tinut fara covoare 5 zile. Imi pare rau nu recomand

  2. sebastian Răspunde

    Servicii de calitate foarte slabă: rezultatul spălatului este nesatisfăcător, dar partea cea mai nasoală e ca, probabil în urma uscării necorespunzătoare, covorul este ondulat și deformat. Ar mai fi un aspect neplăcut: mirosul, dar asta este subiectiv.

  3. Peter Răspunde

    Suni sa faci ptr programare si uita sa vina dupa comenzi invocand tot felul de motive si mai cer si 10 lei la metru de spalat covoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.