Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

APEL. Fetiță, în vârstă de 13 ani, din Satu Mare, în luptă cu cancerul. Are nevoie de sânge

O fetiță, în vârstă de 13 ani, din județul Satu Mare a fost diagnosticată cu Limfom non-Hodkin tip Burkitt, un tip de cancer al sistemului limfatic, și are nevoie urgentă de sânge și de trombocite. 

Rebeka Barabas este internată de două luni la Institutul Oncologid din municipiul Cluj-Napoca. Mama fetei a postat un mesaj pe un grup de Facebook dedicat mamelor, ea cere ajutorul fiecărei persoane precizând că fiecare picătură de sânge contează.

„Poate ați auzit de cazul fetiței mele in vârstă de doar 13 ani care se luptă cu Limfom non-hodgkin tip Burkitt și are mare nevoie de sânge și de trombocite. Suntem internate in Cluj la Institutul Oncologic de 2 luni. Ca de la mamă la mamă rog doamnele care au posibilitatea de a dona sânge să se prezinte la centrul de transfuzii din Satu Mare și să doneze pentru Rebeka Barabas. Fiecare picătură de sânge contează! Mulțumesc pentru atenția acordată, multă sănătate tuturor”, este mesajul Melindei P.

18 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Bietul copil,pt ea și alții ca respectiva, nu are statul bani. Pt că are pt vaccinare,tombole, izolete și alte chestii legate de covid. Sănătate multă.

    • Petre Răspunde

      ‘mnezo sa-ti fwta tate neamurile de antivaxxer nenorocit!
      Sa deie dumnezo sa-ti moara tata familia, incepand cu pruncii, iar tu sa fii ultimul, nenorocitul dracului!

  2. DIA Răspunde

    Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste boala.

  3. ... Răspunde

    Se dorește asemenea și ție. Cu ce drept înjuri omul în halul ăsta? Cine te crezi măi?
    Stimată redacție. Înțeleg că unii duc o luptă cu semenii lor dar totuși înjurăturile și jignirile astea zilnice la adresa unora este prea de tot. Ați putea bloca rupă adresa de IP sau măcar cenzura pe ăștia. Sau vreți să trimitem careva ceva sesizare? Oricum să știți că am făcut captură de ecran.

    • ... Răspunde

      Am uitat să scriu că acest comentariu se adresează lui @Petre.

    • Petre Răspunde

      Ce-i ma nebunule, vrei si tu o pwla-n cur sa nu-ti pice pnadragii?

      • ... Răspunde

        Ai grijă la dinții tăi până ai la ce. În rest o să primești o vizită. Așa a prezis Baba Vanga. Ar trebui să te amendeze pentru că ții umbră degeaba pe Pământ și consumi oxigenul. Ai o minte anaerobă.

        • Petre Răspunde

          Sa ma suji!
          Mata o sa ramana fara dinti, macar n-o sa mai zgarie cand suje!

          • ...

            Nu te lua de mama omului, nesimțitule. Maică-mea a murit de mult. Poți merge după ea dar asta cât mai repede. Ai face un bine pentru restul planetei. Îți urez cu ocazia asta și ceva cancer dar în fază terminală și să te și pună și pe aparatul ăla de oxigen ca să te facă și pe tine eroii ăștia balon umflat ca pe restul. Sper să te chinuie vreo 6 luni pe puțin pentru că meriți. În rest îți urez toate cele bune ca și Mr.H. evreilor în filmul “”The great Dictator” al lui Chaplin. Puricii să danseze pe mormântul tău dar tu să fii doar în comă să nu poți să te miști deloc!
            Ești un nerușinat incalificabil, un Bos primigenius care are tupeul să comenteze așa ceva pe marginea unui subiect când e vorba de un copil!!! Marș la donare tâmpitule! Nici ajutorul social nu-l meriți!

  4. Altu Răspunde

    @”…”,nu ai cu cine , atât îl duce capul. O fi și el tot unu dintre cei inteligenți, că doar ei se vaccinează. Eu voiam doar să subliniez că statul judecă cu măsuri diferite bolile astea. Dacă ai o anumită boală trebuie să “cerșești” pe unde poți dacă vrei să supraviețuiești,iar pt altă boală statul aruncă cu banii. De ex. cu banii cheltuiți pe vaccinuri care au expirat ,se puteau salva bolnavi de cancer care au nevoie de operații costisitoare. Dar,na , mai bine înjurăm ca la ușa cortului. Să-i de-a Dumnezeu sănătate lui alde Petrică să mai poată înjura.

    • MaciLaci Răspunde

      Daca guvernul roman trebuia sa dea bani pentru vaccin fi sigur ca nu aveam nici un vaccin. Muream toti cu coronavirus. Uniunea Europeana platea toate vaccinurile si pentru Romania si pentru Germania.

      • ... Răspunde

        Teddy bear, știi foarte bine că nu e așa. Minți de îngheață apele. Atunci DNA de ce a intrat pe filiera vaccinului la noi, he?

    • ... Răspunde

      @Altu, eu numai un lucru nu pricep. De fapt pricep dar ziceam că hai să mă gândesc cu voce tare. Deci la o populație de hai să zicem 20 de milioane de oameni (de fapt e bine dacă strângem 18,5 milioane) de ce a plătit în avans Cîțu 120 de milioane de doze de vaccin? Ce aritmetică neeuclidiană a mai aplicat la calcule? Dar ei au voie că luptă într-o luptă cu un singur personaj. Dacă noi observăm atunci suntem anti și tot ce se poate. Așa făceau și cominterniștii. Cine nu-i cu mine e împotriva mea? Sunteți mândrii de asta? Sau aveți cu toții o poză cu tătuca voastră dragă Iosif Vissarionovici Djugashvili ascuns într-un sertar?

  5. MaciLaci Răspunde

    Erot, kitartast a szuloknek, mielobbi gyogyulast a kislanynak!

    • @MaciLaci Răspunde

      @MaciLaci, eu zic să donezi banii cheltuiți pe vaccinarea ta de către stat că oricum sunt bani aruncați pe geam. Din cauza ta nu sunt bani pentru astfel de cazuri. Cu ocazia asta faci și tu un mare bine prima dată în viața ta pentru un concetățean.

  6. ... Răspunde

    Guvernul să vândă niște izolete cumpărate fără cap și la suprapreț. Oricum nu le folosim veci și decât să stea praful pe ele mai bine face un act de caritate. Pentru că statul este dator către cetățenii onești și plătitori de taxe cu foarte-foarte multe. Zilnic poți citi asemenea anunțuri din care afli că nici măcar pentru copiii nu are bani li oamenii trebuie să strângă banii că ei ce să facă??? Se bate joc la greu de cetățenii onești și simpli. Această situație nu ține de când e pandemia. Această situație ține de foarte mult timp și arată incapacitatea de a administra un sistem.
    Boala dealtfel se tratează foarte bine cu șanse de peste 80% dar trebuie acționat foarte rapid pentru că este extrem de agresivă dacă nu se tratează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.