Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Florin Cîțu este noul președinte al PNL

Premierul Florin Cîțu a câștigat cursa pentru șefia Partidului Național Liberal. A obținut aproape 1.000 de voturi în plus față de contracandidatul său, Ludovic Orban, care a condus partidul până acum.

“Vă promit că voi fi președintele tuturor liberalilor”, a spus premierul, după anunțarea rezultatului alegerilor.

Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, în exclusivitate pentru digi24.ro, că Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, a acceptat invitația la semnarea PNRR-ului. Totodată, el a vorbit despre negocieri cu USR PLUS pentru întoarcerea la guvernare.

Ludovic Orban a anunțat că luni va demisiona din funcția de președinte al Camerei Deputaților, spunând că din acest moment între el și președintele Iohannis nu mai există niciun parteneriat.

 

17 comentarii

  1. Sătmărean Răspunde

    ADIO, PNL!
    Pentru mine, azi, 25 septembrie 2021, a murit ultimul partid istoric.
    Pentru PNL Satu Mare: Să nu vă mai aud vreodată vorbind de MERITOCRAȚIE, după ce nu ați permis să facă parte din delegații de la Congres trei dintre cei mai buni primari liberali, printre care și domnul Duma Ovidiu, primarul orașului Ardud, pentru faptul că l-au susținut pe Orban.

  2. Antal Răspunde

    PNL Satu Mare a devenit un partid de pedelisti și pesedisti. PNL defilează cu Cozma, Kira, Tantas, tot din PDL, dar și cu pesedistii Dumitru Pop, Marian Torok, Virgil Dragoș și Ciprian Bretan.

  3. Vlad Tepes Răspunde

    Gustul amar al tradarii .
    Asta a simtit Ludovic Orban la trminarea congresului.
    Un om care si-a dedicat mai bine de 30 de ani din viata consolidarii miscarii liberale din Romania, nu ar fi meritat sa fie tratat in acest fel.
    Se confirma inca o data ca in politica nu ai mama si tata, nu ai principii ci doar interese personale sau de grup restrins, pentru atingerea carora calci si pe cadavre, fara urma de remuscare.
    Ludovic putea foarte bine sa candideze la presedintie din partea PNL dar a renuntat in favoarea lui Johannis.
    A jucat o carte cistigatoare atunci…dar , vai, nici nu banuia ca rasplata va fi tradarea !
    Pacat ca PNL -ul o ia pe urmele PNT-CD-ului !!!

  4. Gheorghe Răspunde

    Se vede mana șfabului..mălai mare (șapte-case făcute din conultatii)a jucat cum a vrut el.S-a descotorosit de Orban ca de o măsea stricată…Asta-i pofta ce-am poftit”de acum va urma o Românie și mai (a)normală (cu accentul pe ă)decât pana acum,,guvernul meu”va executa asta.Se dovedește încă o data ca în politica geto-daco-romana-pontus-euxinus,s-au adunat șacalii cu grămada și acum și în veci de veci…..
    Spurcată foaită de politruci.Si sa-i mai și votezi?….nu merita osteneala.In loc sa-i intereseze ca oamenii nu o sa poată plăti traiul zilnic după scumpirile recente și cele viitoare acești șacali care-și zic liberali si-au ridicat poalele aratandu-si adevărată față….marș la cotețul istoriei cotarle spurcate!!!!

    • Mae Răspunde

      Gheorghe prostule în toată Europa sau scumpiți gazele,energia fraiere !!! Băgați mințile in cap și nu mai rupe coaile ca te luam de acasa și te băgăm la zdup .

      • K9 Răspunde

        Dar restul europenilor au si salarii mai mari ca sa poata trai dupa scumpiri. Nu e chiar corect sa ai preturi de franta sau Luxemburg si salariu de mozambic. Sau tu poate faci parte di cei 1 la suta pe care ii observa si Cîtu.

      • Gheorghe Răspunde

        Mae,tu n-ai coiae.De aici se poate vedea cam ce hram purtati.Daca nu va lauda lumea(pentru ce?)sariti in sus cu amenintarile.Vere v-ati sters pe bot de o gramada de voturi.O sa va trageti pe cur pentru un pumn de voturi de la populatie…la urmatorul scrutin maxim 10%…cu indulgenta.De vreo 3-4 luni nu am vazut decat circ pe paine demonstrat de voi.Lumea si-a pus speranta ca daca ajungeti la guvernare va vedea altceva diferit de psd,ponta tradiceanu s.a.Si vedem,mascarici si gogomani impotenti care stau capra oriciu cine-i vrea.O zi frumoasa….ca afara tuturor!!

  5. Mae Răspunde

    Ptr toții cîrcotasii de ce nu va nagâții voii dacă aveți coaie ??????? Se bagă cine are coaie !!!!!! Sugetii

  6. Bula Răspunde

    Asta e cind opincari ajung la putere.

  7. Satmarean 1 Răspunde

    Da,s-au scumpit gazele si energia in Europa dar guvernul a ales un moment prost pt liberalizarea pretului, iar acum ca sa mai repara gresala ar trebui plafonate preturile la distribuitori,asa cum fac si alte tari din Europa, dar ei nu vor , si asta numai sa sa le faca pe plac ,,investitorilor” straini. Asta e guvern? De faot asta inseamna guvernare de dreapta. Tragem linie dupa 4 ani….sau 8 si vedem daca a meritat,numai ca viata noastra trece.

    • c-block Răspunde

      Asta nu arata a guvern. Noi nu avem politicieni care sa puna macar cateodata interesul tarii mai presus de orice. Sunt numai niste indivizi care incearca sa gestioneze haosul generat tot de ei. Si 4 ani e prea mult sa-i lasam sa guverneze in halul asta ca ne vor duce intr-un abis din care nu stim cum vom mai iesi. Nu vezi ca tot ce se petrece la noi ca si masuri guvernamentale in orice este copy paste dupa ce face Deutschland? Pai ne comparam cu ei?
      Concluzia mea dupa congres este ca am asistat la canibalizarea peneleului de cei de provenienta pedele. Salvarea pielii unora in dauna celorlalti. Pe termen mediu si lung nu e de bine.

  8. Geza Răspunde

    Rața-i dracu de ….!!ca numai politicieni nu sunteți in județul asta!!numai bișnițari ,samsari și alte bresle nerecunoscute !!!

  9. Bula Răspunde

    Inca nu sa uscat cerneala pe vot si face promisiuni de majorarea pensiilor si salarilor.
    Cozma propusa vice la tineret si sport???? Ce inseamna asta ? Adunatura analfabetiilor?

  10. ioana Răspunde

    Nu mi-a placut niciodata acest “hopa mitica” adica Cozma (scuzati cacofonia) . Un oprtunist, pupator in dos.
    Daca esti bun, daca ai rezultate palpabile, vizibile nu esti bun. Gata , nu mai votez cu liberalii!

  11. radical2 Răspunde

    Nu se va schimba tara asta niciodata. Din ce in ce mai rau. Astia au apucaturi de comunisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.