Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Accident cu victime în județ. O mașină s-a răsturnat și s-a oprit într-un gard

În data de 05.09.2021, la ora 08:10, forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Someș” al județului Satu Mare au fost solicitate să intervină pentru descarcerarea și acordarea îngrijirilor medicale celor două victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Botiz.

În accidentul rutier a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă, în care se aflau două persoane. La fata locului s-au deplasat nouă subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit două victime de sex masculin, una de 27 de ani, iar cea de-a doua de 18 ani, autoevacuate, conștiente și cooperante.

După evaluarea medicală primară, victimele au fost transportate, una cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă, iar cea de-a doua victimă cu ambulanța SMURD cu echipaj de prim-ajutor, la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

Sursa: ISU Satu Mare

3 comentarii

  1. H&R Răspunde

    No’ amu’ asta-i la modă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.