Ultima actualizare: azi, 19:39

Locale

FOTO. Accident violent în Satu Mare. Autoutilitară cu lucrurile unei studente, izbită din plin

Accident violent în Satu Mare. Un accident soldat cu pagube materiale a avut loc în această seară la intersecția străzilor Teilor şi Argeşului

Potrivit primelor informaţii obţinute de la faţa locului, autoutilitara circula pe drumul prioritar iar un alt şofer nu i-a acordat prioritate şi s-au ciocnit în intersecţie. În urma impactului autoutilitara a fost proiectată într-un stâlp de curent. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Autoutilitara aparține unei familii și era încărcată cu diferite lucruri pe care le duceau spre Cluj, unde fiica începe facultatea.

7 comentarii

  1. H&R Răspunde

    S-a oprit exact unde trebuia. La STOP.

  2. Satmarean Răspunde

    În acea intersecție deși este indicatorul STOP aproape zilnic au loc evenimente rutiere. Să vă spună domnul Moldovan care stă în intersecția respectivă de câte ori i-au distrus gardul.

  3. Pop Răspunde

    EXTRAORDINARA STIRE MARCA “PORTAL” JOS PALARIA,AU SI MENTIONAT CA ERA O DUBA CU LUCRURILE UNEI STUDENTE.
    CEI MAI PROFI JURNALISTI,BRAVOOO

  4. Jan Răspunde

    D-apoi ce să scrie și ei zilnic Pop fătumnyeu !. Într-adevăr asta cu lucrurile și cu studenta n-ar fi trebuit menționate. Probabil l-au afectat sufletește și i-a fost milă dye biata fată. În realitate duba vw a fost proiectată în gard de auto vw passat și passatul a intrat în stâlpul de electricitate , nu duba a intrat în stâlp. Am trecut pe acolo și am văzut cum s-a întâmplat !

    • hAuleuMaica Răspunde

      Destul de rău, mai ales dacă sânt ambii șoferi sătmăreni…

      • Una Răspunde

        Dacă circuli absolut regulamentar pe str. Ilarie Chendi din mun. Satu Mare ai toate șansele să fii lovit de vreun prost sau proastă care conduce vreun autovehicul de pe străzile lăturalnice. Absolut garantat !!!

  5. Muresan Răspunde

    Sau str. Argesului. E tot la fel !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.