Ultima actualizare: azi, 14:26

Locale

FOTO/VIDEO. DJ din Satu Mare mixează la UNTOLD. A început cel mai mare festival din Europa

A început UNTOLD, iar sute de mii de persoane sunt așteptate să intre, începând de astăzi, joi, 9 septembrie, la cel mai mare festival din Europa cumulat în cele patru zile de desfășurare. La super evenimentul din Cluj-Napoca sunt prezenți nu doar sătmăreni dornici de distracție, ci și DJ pregătiți să facă show.

UNTOLD și-a deschis porțile în această după-masă, iar festivalierii au început să se adune în fața scenei principale. Agitație și distracție a fost, însă, și în alte locații ale evenimentului. DJ-ul sătmărean Dacian Tudor a încălzit atmosfera încă din această după-masă, iar alți DJ din Satu Mare se pregătesc să facă același lucru în următoarele zile.

Colegii de la PortalCJ au fost prezenți la deschiderea oficială a scenei principale de la UNTOLD 2021. Video AICI.

Printre DJ-ii din Satu Mare prezenți la UNTOLD 2021 se numără și Vali Ciora. Cunoscut sub numele de DJ Equilateral, Vali este un tânăr talentat care a reușit, printre altele, să câștige un concurs de mix-uri prin intermediul OWPN Academy.

UNTOLD 2021 găzduiește și în acest an artiști și DJ de renume din toată lumea, pe toate scenele festivalului și reprezintă cu succes genuri muzicale din diverse stiluri, de la trupe live la seturi de excepție electronice, EDM, techno, tech-house, house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, trip-hop, trance, tribale, pop, hip-hop, rock sau reggae și nu numai.

Pe scena principală Untold vor urca David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi și Martin Solveig. The Script, Parov Stelar și rapper-ul american TYGA.

Evenimentul la care sunt așteptați 300.000 de persoane are loc în perioada 9 – 12 septembrie. Organizatorii au spus că toți participanții vor fi obligați să poarte mască și că peste 2.000 de polițiști și jandarmi vor veghea la respectarea acestei reguli și la desfășurarea în bune condiții a festivalului.


CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Untold e cel mai mare festival din ieuropa?

    • ... Răspunde

      Parcă și văd scriind pe careva că noi am inventat festivalul de la Woodstock. Se practică prin meleagurile astea sportul ăsta de falsificare a faptelor. Da’ ce eveniment galactic fraților!!! Deja au găsit vreo doi cu iarbă! Mă rog atât am găsit în știri. Că fără “vegetale” nu mai este catarzisul la fel !?!?🤔😱😤🥴 Eu sigur mă voi lipsi. Iar clujenii (mulți) se “bucură”. Cred că vă dați seama de ce. Nu știu de ce trebuie așa ceva băgat chiar în oraș.

  2. Dacus Răspunde

    Al ungurilor este pe 3…
    1Tomorrowland, Belgium, 2. Earth Garden · 3. Sziget Festival · 4. Exit Festival · 5. NOS Primavera Sound · 6. Glastonbury Festival · 7. Rock in Roma.

  3. Balcanic Răspunde

    iarasi la manelari ,nu se gandeste nimeni.
    Asteptam un eveniment de genu, organizat si pentru manelisti. Seminte, Mici, fasole..mancare autentica, bere ieftina, targ de haine de la bazar… mai multe scene, cu vedetele noastre internationale Salam ,ACM, Babi, Nane, Jador… cantand…oooooh, inca imi dau lacrimi…

    • Gyuri Răspunde

      Deci, Balcanic, iartă-mă că mă interpelez.
      Dar cei menționați de tine, trebuie să fie subiecte de BAC la Română, Istorie și chiar la chimie ori fizică. Ar merge și la mate. “fără număr”

  4. Garcea Răspunde

    Untold e pe locul 22…

    • @Garcea Răspunde

      @Garcea. Deci în accepțiunea ziariștilor lui pește prăjit asta înseamnă #cea mai cea din Ioropa???? Și dacă cifrele pe pandemie uficial publicate sunt manipulate la fel??? Nu poți verifica veci deci nu ai nici o siguranță pe corectitudine!

  5. H&R Răspunde

    7 localitati din jud SM au intrat in izolare. Vezi tu peste 2 saptamani Clujul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.