Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Impact între două mașini, în Satu Mare. O femeie aflată pe ”zebră” a fost rănită

Ieri, 16 septembrie, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul Unirii, din municipiul Satu Mare.

Astfel, în urma primelor verificări efectuate la fața locului polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa condus de un bărbat, de 43 de ani, din comuna Micula, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul, de 43 de ani, a fost proiectat într-o femeie, de 44 de ani, din Satu Mare, care se afla angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Exact așa era să pățesc și eu ieri dupămasă, cu 300 de metri mai încolo, la intersecția cu strada Drăganilor, când un idiot care venea cu viteză dinspre strada Unirii m-a ocolit la limită, și pe trecerea de pietoni era un copil speriat!!
    Invit și pe această cale Poliția rutieră cu aparatul radar pe acest sector de drum, nu doar la Majestic!!!
    După ce scapă de radarul de la Majestic, idioții calcă pedala și până la intersecția cu KTM au viteze de autostradă!!

  2. alice Răspunde

    Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.