Ultima actualizare: ieri, 19:30
Locale

Inna și Andra nu mai vin la Satu Mare! Concertele au fost anulate!

Concertele Inna și Andra de la Satu Mare, din cadrul evenimentului ”Toamna Sătmăreană”, au fost anulate după ce municipiul a intrat în scenariul roșu. Potrivit organizatorilor, concertele au fost reprogramate pentru anul viitor.

,,Intrarea municipiului Satu Mare în “scenariu roșu” nu ne mai permite din punct de vedere legal să organizăm festivalul ”Toamna Sătmăreană”. Prevederile HG990/2021 nu permit desfășurarea de evenimente cu peste 1.000 de participanți.

Am convenit cu artiștii care ar fi urmat să urce pe scena ”Toamnei Sătmărene” să reprogramăm concertele lor pentru ediția 2022 a Zilelor Orașului Satu Mare. Toamna Sătmăreană ar fi fost o sărbătoare a comunității noastre, cu artiștii renumiți (Inna, Andra, Wellhello și Semnal M), cu sătmărenii sărbătorind împreună acest eveniment, pe care l-am fi dorit să fie important pentru municipiul nostru”, au informat reprezentații Centrului Cultural G.M. Zamfirescu.

 

Pearl Beauty Center

6 comentarii

  1. Romanistan citizen Răspunde

    Măcar o veste bună pe ziua de azi! Dar ce noroc pe capul nostru că Andra a apucat să cânte la meganunta de la Târșolț !?!? Efectele se știu. Apropo ea cum se simte???

  2. Loop Răspunde

    POI DA CĂ ÎN SATMARUL ĂSTA ÎMPUȚIT NU SE TINE DECÂT PARTIUM ÎMPUȚIT!!!!

  3. Loop Răspunde

    București să mă SUGI de pwula cu mata și cu tat neamu tău de retardați BOZGORI împuțiți!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.