Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Masca de protecție, obligatorie pe o rază de 50 de metri în jurul școlilor din Satu Mare

Masca de protecție devine obligatorie pe o rază de 50 de metri în jurul școlilor din Satu Mare, începând cu 13 septembrie, a decis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

,,Reamintim părinților și elevilor că masca de protecție devine obligatorie pe o rază de 50 de metri și în afara perimetrului școlilor. Această obligație a fost introdusă prin Hotărârea C.J.S.U. nr. 42 din 09.09.2021 privind stabilirea şi aprobarea măsurilor care se aplică la nivelul judeţului Satu Mare pentru prevenirea şi combaterea infecțiilor generate  de noul Coronavirus, care adaptează și actualizează măsurile în baza noilor reglementări privind prelungirea stării de alertă (HG 932/09.09.2021)”, informează Instituția Prefectului Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Guvidu Răspunde

    GEABA, CA NU RESPECTA NIMENI, zilnic vad in magazine lumea cu nasul prea mare, de nu intra in masca, iar la un magazin mic vazut 11 oameni care au intrat unul dupa altul, fara masca deloc…..

  2. ... Răspunde

    Sunt curios în baza a ce studii și realizate de care somitate coco a rezultat acest 50 de metri? Iar luați măsuri exburtis? Nu era mai ușor să călăriți bine pe oșenii căpșunari care ne-au umplut de coco și nu ajungeam în halul ăsta?

    • ... Răspunde

      Iertati-ma, iarasi m-am imbatat cu insulina, nu stiu ce vorbesc…

      • ... Răspunde

        Te rog să răspunzi la întrebare. Și nu e frumos că ești deja beat la ora asta matinală. Iar în ce privește boala mea nu e frumos ce faci. Eu nu am avut de ales. În schimb tu…!?!?🤔😱😲😪
        Îți doresc să ai nevoie cât mai repede și cât mai des de eroii tăi. Asta ca să te lămurești pe propria piele. Iar dacă ai cunoaște pe careva de la DSP care au inventat treaba asta nu știu de unde și pe ce bază nu ai aplauda ci ai face cruce. Lele Floare din Aliceni s-ar pricepe mai bine. Dar ca să vezi ea nu are carnet corespunzător de membru de partid!🤔😱🤯🤮😩

  3. Garcea Răspunde

    Practic, rata de vaccinare a angajaților din învățământ a crescut cu doar 1% de la ultima raportare, făcută acum trei luni.
    Citeşte întreaga ştire: 61% dintre cadrele didactice și 15% dintre elevi, vaccinați anti-COVID înaintea începerii școlii
    Prin comparație, în Marea Britanie, în luna mai, 80% din personalul din învățământ era vaccinat; în Franța procentul era de 78%, iar în Ungaria, de 90%.
    Citeşte întreaga ştire: 61% dintre cadrele didactice și 15% dintre elevi, vaccinați anti-COVID înaintea începerii școlii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.