Ultima actualizare: ieri, 20:40

Locale

Municipiul Satu Mare a trecut de o incidență de 4 cazuri la mia de locuitori

Municipiul Satu Mare a trecut de o incidență de 4 cazuri de Covid la o mie de locuitori. Potrivit informațiilor PortalSM, autoritățile au înregistrat duminică o incidență de 4,15 cazuri la mia de locuitori, fiind în total 492 de persoane infectate.

În momentul de față la nivel de municipiu se aplică restricțiile legale pentru o incidență cuprinsă între 3 și 6 cazuri la mia de locuitori. Dacă se depășește 6 cazuri la mia de locuitori vor fi restricții și mai dure.

În momentul de față restricțiile sunt următoarele:

  • Competițiile sportive în spațiile închise/deschise se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minim 1 metru între persoane. Participarea este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 stabilite prin Ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății;
  • Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 stabilite prin Ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății;
  • Organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in sunt permise numai dacă ocupanții unui autovehicul sunt membrii aceleiași familii sau reprezintă grupuri de până la 4 persoane. Participarea este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 în condițiile stabilite prin Ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății.
  • Organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale sunt permise numai cu participarea a cel mult 1000 de spectatori, cu purtarea măștii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 în condițiile stabilite prin Ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății.
  • Se interzic activitățile recreative și sportive desfășurate în aer liber, cu excepția celor care se desfășoară cu participarea a cel mult 10 persoane care nu locuiesc împreună, stabilite prin ordin comun al ministrului sănătății, după caz, cu ministrul tineretului și sportului, ministrul mediului, apelor și pădurilor sau ministrul agriculturii și dezvoltării rurale.
  • Se permite organizarea de evenimente private (nunți, botezuri), cu un număr de participanți de maxim 200 de persoane în interior și cu asigurarea unei suprafețe de minim 2 mp/persoană. Participarea este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
  • Se interzice organizarea de evenimente private aferente meselor festive în saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente;
  • Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și la terase este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5:00-2:00. Participarea este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
  • Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, precum și la terasele acestora este permisă până la capacitatea maximă a spaţiului și în intervalul orar 5:00-2:00 și doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități.
  • Măsurile prevăzute la punctele anterioare se aplică şi operatorilor economici care desfăşoară activităţi în spaţiile publice care au un acoperiş, plafon sau tavan şi care sunt delimitate de cel puţin 2 pereţi, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent;
  • Se permite fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 5:00-2:00 activitatea în baruri, cluburi şi discoteci, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Este permisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități în spații închise în domeniul sălilor de sport/fitness, fără a depășii 50% la capacitatea maximă a spațiului cu asigurarea unei suprafețe de minim 7mp/persoană. Peste incidența de 4/1000 de locuitori participarea este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
  • Activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5:00-2:00. Participarea este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
  • Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de administrare a piscinelor interioare este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului. Participarea este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
  • Activitatea operatorilor economici care administrează locuri de joacă pentru copii în spații închise este permisă fără a depăși 70% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 5:00-24:00. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
  • Este permisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care administrează săli de jocuri fără a depăşi 50% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5:00-2:00., dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Participarea este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

 

 

47 comentarii

    • AziNu Răspunde

      Daca lumea il crede pe mincinosul ala de Ovidiu Jurma, ar trebui sa il creada si pe asta. Oricat de multe prostii ar vb Bacalbasa asta, eu zic ca de data asta are dreptate. Astia care injurati pe cei nevaccinati, in cativa ani o sa-i injurati tot pe ei pentru ca guvernele o sa va minta ca muriti din cauza nevaccinatilor 😉

  1. H&R Răspunde

    NU VACCINUL A FOST CREAT PENTRU COVID, CI COVIDUL A FOST CREAT PENTRU VACCIN!
    Nota bene!
    Banii vorbesc. Pentru bani si ursul danseaza.

  2. Covid Răspunde

    Pai asta era de asteptat nu??
    Era Augustul t.judetul era plin cu oameni din strainatate…. nunti, botezi , stomatologie( ca e mai ieftin), sau sa mergem la chef cu Merţanul cu nr inmatriculat daiciland bineinteles …..in centrul orasului ca sa bem un suc de 30 de ron….. si sa prefacem ca sintem strain…..bravooook 👌👏 multimim dragi romani (diaspora ) ii pute acasa ??ehhh???Ai plecat in strainate?? Ehhh??? Atunci stai acolo!!!!!!!
    Sa nu inbolnavesti tara ,ca noi nu avem asa performant sistem de sanatate cum aveti voi acasa.

    • unu Răspunde

      perfecta dreptate ai!!!

    • AziNu Răspunde

      Eu zic sa nu aruncam cu degetul pe semenii nostri . Ce spui tu acolo nu s-a intamplat din august ci din iunie. E toamna, e plin de raceli . Am fost racit acu 2 saptamani si o sa ma mai racesc, ca anu trecut. Si postez din nou asta pt refresh: “Intr-o singura zii, 16.01.1996 la Ministerul Sanatatii au fost inregistrate 43 mii de cazuri de viroze respiratorii si 3809 persoane cu gripa. In total, in primele doua saptamani ale anului 1996 raportarile din retea au evidentiat urmatoarele situatii: 164.129 cazuri de viroza respiratorie 11.375 cazuri de gripa (50 la mie)”

  3. 😎😎Deejay😎😎 Răspunde

    Legile sunt pentru fraieri, nu si pentru Fusle si Caprici. Mi-e jenã ce se întâmplã acolo, iar Politia si conducerea orasului se preface cã nu vede nimik. Jalnic! ☠️☠️☠️

    • 😎Mustafa 😎 Răspunde

      Virgil Musta: Pacienții Covid din valul 4 au forme mai severe, 98% sunt nevaccinați. În Timiș nu mai sunt locuri libere la ATI

  4. americanu Răspunde

    ALARMANT: Bilanțul deceselor de COVID-19 din SUA, pe cale să îl DEPĂȘEASCĂ pe cel al victimelor gripei spaniole
    Duminică seară, bilanţul deceselor asociate noului coronavirus din Statele Unite a ajuns la 673.763 de victime, potrivit datelor furnizate de Johns Hopkins University și citate de Agerpres.

    Acest număr este cu aproximativ 1.200 mai mic decât bilanţul pandemiei de gripă spaniolă, care a provocat aproximativ 675.000 de decese în SUA, fiind considerată, până la apriția COVID-19, cea mai letală pandemie înregistrată pe teritoriul american de la formarea Statelor Unite.

    Cu o medie de 1.800 de decese pe zi, bilanţul americanilor decedaţi de COVID-19 ar putea să îl depăşească pe cel al pandemiei de gripă spaniolă până în seara zilei de 20 septembrie.

    • AziNu Răspunde

      Alarmant de fake. Asa se arunca cu fake news prin presa ca sa citeasca lumea articolele. Ia uita-te care era populatia statelor unite in 1918 si care e acuma. Ai pus botul alarmant de repede

      • AziNu=bou extraprost Răspunde

        Doar nu crezi ca nu a fost in 100 ani nici un imigrant?

        • AziNu Răspunde

          Bou extra prost esti tu fraiere. Nici macar nu ai verificat pe google de incapabil ce esti. Erau cca 100 milioane si acuma sunt +320 milioane. Deci HAI SICTIR fraierica.. morcovistule

          • Statistic

            Ce scrii tu nu explica nimik! Si parerea mea este ca esti un bou prost agitator antivaccin antisocial!

          • AziNu

            E clar. Iara mori ce ciuda ca am dreptate. Asta e, mergem inainte

          • AntiNu

            Esti asa prost ca uiti sporul natural al populatiei si imigrarea. Si mai si faci gura mare, nataraule!

          • nuconteaza

            @Statistic Acum se traieste mai bine decat acum 2 ani pentru ca salarul minim pe economie si cel mediu e mai mare ca si acum 2 ani. Preturile nu au relevanta.

  5. 😎😎MGM Răspunde

    Pacienții care ajung în spital în valul 4 al pandemiei au forme ceva mai severe decât cei din valurile precedente, iar 98% dintre sunt nevaccinați, spune medicul timișorean Virgil Musta. De altfel, numărul de paturi în zona pentru COVID a Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara a fost suplimentat, după ce în ultimele zile a fost „o explozie” de pacienți care au ajuns la unitatea medicală.

    • 😎😎Mustafa de MGM😎😎 Răspunde

      Eu zic că ar fi cazul să te hotărăști odată cum te numești pe meleagurile astea. Pentru că văd că postezi neobosit cum te simți puțin lezat în dimensiunea ta. Măcar atât.🙏🙏🙏🤫🥴 Cel mai penibil e că nu ești în stare să formulezi o propoziție proprie ci copiezi de zori articole de unde gândul interlocutorului nu poate merge decât către o singură concluzie. Adică: WIEVIEL KOSTET DAS???

      • Sîca Răspunde

        DA NE LAȘI..? impiedicatule…Ai devenit cel mai ingrat părereolog de pr syte ..

        • 😎😎Mustafa de MGM😎😎 Răspunde

          Pardon??? Exact tu spui asta??? Dar tu câte nume ai? Cred că nici tu nu le mai știi!😱🤮💩💩🤫

      • @ Altu & Co Răspunde

        = 😎😎Mustafa de MGM😎😎 -Altule , inca nu te-ai plictisit , vad ca statul ati da bani pe degeaba ,nu faci nimic inafara de antivaccinismul asta cronic la tine ,ai timp prea mult.
        Mai bine fa ceva investigatii medicale ,cei trecuti prin covid dezvolta incet ,chiar si dupa 6-12 luni probleme medicale care nu se vad ,simt la inceput .

        • 😎😎Mustafa de MGM😎😎 Răspunde

          Hehe, nu ai nimerit subiectul. Dar văd că tu nu te plictisești. Tot îți cauți “prietenul imaginar”. Da’ pastilele cu litiu ai uitat să ți le iei iar ???

        • AziNu Răspunde

          Aha, deci medicii stiu daca ai probleme dupa 6-12 luni de la covid , dar habar nu au daca reactile adverse de a doua zi dupa vaccin sunt de la vaccin sau nu? Am notat domn’ profesor

          • Haus

            Mai desteptule ca piatra de ponce, 20 % are simptome post covid si dupa 6 luni si tu vii cu 0.000001 pt 2 zile vaccinare.

          • AziNu

            @HAUS cel destept. Romania o raportat in vara 2 cazuri de efecte adverse dupa vaccinare. Eu personal cunosc 2 oameni care era sa moara de la vaccin, de aici din SM. In concluzie , Romania i-o raportat fix pe astia doi pe care-i stiu eu. Culmea e ca si eu au la randul lor prieteni care au avut reactii adverse severe dupa vaccin . Unul a verificat pe pagina oficiala si nici pana in ziua de azi nu au fost trecuti la reactii adverse. Deci si daca au fost 1000 ,ROmanca noastra au raportat 2 cazuri .Aia 0.000001 % de care vorbesti tu sunt prietenii mei coaie. Ce coincidenta

      • IT Răspunde

        Cine vorbeste , tu mare antivaccinist ai cele mai multe nickuri …

  6. misi Răspunde

    unde-i maci laci? s-a vaccinat in 15 mai si nu mai raspunde :)))))

  7. 😎😎Mustafa de MGM😎😎 Răspunde

    Măi @Sîcă. Hai să-ți explic care este buba de azi. În primul rând eu urmăresc cifrele astea zilnic care se publică. Vorbesc de cele oficiale. Azi cam acum 15 minute apare că avem în județ oficial 137 de cazuri. Apoi peste 10 minute scade brusc tot oficial la 90 de cazuri! Ce să mai creadă omul? Și mai zici că sunt părerolog? Apoi atunci cei care umblă la date sunt habarniști! Niște analfabeți funcționali ajunși nu știu cum acolo și dau cu stângu-n dreptul. Asta sunt.

    • 😎 Răspunde

      Pai au scazut pe cei reconfirmati ,ce e asa greu aritmetica asta ?

      • 😎😎Mustafa de MGM😎😎 Răspunde

        Scria cazuri noi, nici vorbă de ce zici. Eu greu cu limbul romîn la unii. Tu estem perfekto kă tu pricepi exakt ce tzi se diktează. Acum te rog pentru artă să răspunzi cu alt nume de-al tău!🙏🙏🙏

  8. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Strict pentru prosti și vaccinați…

  9. Pamant Răspunde

    Un singur lucru nu inteleg la noi.Si anume de ce trebe sa ne huiduim in halul asta vaccinati contra nevaccinati si totodata si invers nevaccinati contra vaccinati.

    Eu nu sunt vaccinat si nici nu simt nevoia sa o fac dar sincer nu condamn pe nimeni.Nu am nici o treaba cu nimeni toata lumea este liber sa faca ce vrea.

    Cei care s-au vaccinat au facut-o pe propria raspundere…bravo lor.

    Cei care au ales sa nu se vaccineze din nou tot pe propria raspundere ,dar asta nu inseamna ca suntem criminali.Hai sa fim seriosi in ce lume traim?

    Parerea mea ,,nevaccinat,,
    – vrei sa vezi un film nu poti sa mergi la cinema,il descarci de pe net,cauti un film bun pe Netflix etc.
    – vrei mancare de restaurant nu poti sa mergi,comanzi cu livrare acasa
    – vrei la mall pentru haine ,le poti comanda de pe net
    – vrei sa platesti facturi,le poti plati prin intermediul internetului
    si mai sunt nenumarate exemple care se pot rezolva si fara sa fi vaccinat.

    Eu asa ma descurc si nu deranjez pe nimeni si nu indemn pe nimeni sa nu se vaccineze.

    Daca traim intr-o tara democrata inseamna ca suntem liberi sa alegem si sa luam singuri hotararea de a ne vaccina sau nu.

    • .. Răspunde

      Foarte corect @Pamant. Dar asta ar trebuis p transmiți la Cîțu, Arafat et comp. Pentru că ei au început, ei continuă și nu invers, ceilalți ca și tine se apără. Dar nu știu de ce trebuie să se apere. Eu sunt vaccinat și am trecut înainte și prin boală. Dar personal nu sunt convins că vaccinul mai funcționează față de variantele covid care vor veni. Oricum în spații închise port mască pentru că mulți încă nici acum nu au învățat elementele minime de igienă. Suspectez că unii dintre ei sunt chiar provacciniști gălăgioși de pe aici.

    • AziNu Răspunde

      Problema e ca daca un nevaccinat comenteaza, va primii injuraturi ca raspuns . EU ca nevaccinat nu imi doresc moartea vaccinatilor. Dar am fost deja amenintat cu moartea aici sistematic si de cate ori imi scriu cu parerea, imi spune unu ca ma vrea mort. Trage tu concluziile. Iti dai seama ca am o gramada in familie care s-au vaccinat. Nu am nici un interes sa le vreau raul celor vaccinati .Dar unii au ceva cu nevaccinatii

      • Vasalie Răspunde

        Nu are nimeni cu nevaccinatii, dar au cu cei care agita spiritele si sperie cu teorii false lumea de vaccinare, noi si bulgarii primii la prostire, ultimii la vaccinare, asta se va vedea si economic si sanitar, la decese deja se vede, aproape 100 morti pe zi, ungurii au 13 in 3 zile ! Si ei au cel mai ieftin curent si gaz din UE plus bine vaccinati si din cauza asta agentiile de rating i-au ridicat statusul la recomandat pt investitii. Toate au legatura una cu alta, si parerea ta care e? Tarile bine vaccinate sunt prosti? Nemtii, elvetienii, danezii? La unguri nu se poarta masca niciunde si deocamdata nu au restrictii!

        • Pamant Răspunde

          @Vasalie…eu nu am agitat spiritele si nici nu am facut prost pe nimeni…cred ca nu ai inteles comentariul…din contra am dat cateva exemple ca se poate trai si cu vaccin si fara.Nu am recomandat nevaccinarea.Eu am ales sa nu ma vaccinez dar este alegerea mea…si prin asta nu inseamna ca ai consider prosti pe ceilalti.Bravo lor a fost alegerea lor.Suntem liberi sa alegem fiecare ce vrem si ce nu.

          • AziNu

            Pamant, din punctul unora de vedere, daca esti nevaccinat inseamna ca “agiti spiritele si sperii cu teorii false lumea de vaccinare”. Daca scriu de exemplu ca doi medici vaccinati au murit de la covid acu cateva zile (ceea ce e adevarat) inseamna ca vreau sa il speriu tocmai pe ala care a luat vaccinul de speriat ce e

  10. HH Răspunde

    Românul, de obicei se pricepe la fotbal, politica si in cazul de fata e si virolog expert cu doua clase peste trenul personal din gara.

  11. @pamant Răspunde

    Pe vremuri cand era razboi toata lumea lua armele si mergea la lupta. Acum razboiul este cu virusul, avem putine arme, pe care lumea nu vre, nu le folosesc cum trebuie, nu poti sa zici : pai sa mearga altii! Asa nu se poate castiga razboiul, valul 4 doar in tarile cu putini vaccinati face ravagii, azi s-au dublat cifrele. Mai sunt dezertorii astia de antivaccinisti care tin cu virusul, ai fac jocul, asa mai vin valuri dupa val.

    • ... Răspunde

      Pe marele liberal Beseni unde il pui? Sau la liberali carnetul de partid suplineste certificatul verde? Si daca socotesti ca vine acum si congresul partidului si cine stie cu cati s-a intalnit pe scop de invarteli? Cum sa socotim fapta lui? Ceva zadarnicire? Ca nu va e rusine ca una ziceti si alta faceti, nesimtitilor! No acuma vad pe toti vaxerii ce zic amu! Nerusinatilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.