Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

PROGRAM. Începe Street Music Festival. Concerte și spectacole stradale, în weekend, la Satu Mare

Atmosferă europeană, în acest weekend, în municipiul Satu Mare: începe Street Music Festival! Artiștii sosesc astăzi din Japonia, Argentina, Italia și alte țări, iar de mâine se dă start spectacolelor stradale, au anunțat organizatorii.

Pandemia a îngreunat puțin și organizarea festivalului nostru. Mulți muzicieni și artiști stradali străini și-au exprimat interesul de a participa, dar din cauza restricțiilor, unii dintre ei nu pot ajunge la Satu Mare. Cu toate acestea, în ciuda dificultăților de călătorie, acrobatul Herosan va veni direct de la Tokyo. Ni se va alătura și Sara Twister, o artistă participantă la cele mai mari festivaluri europene de muzică de stradă, The Charming JAY ne va uimi cu abilitățile sale de magie, iar grupul Firebirds din Ungaria va prezenta un spectacol de foc și lumini, spun organizatorii.

Locațiile evenimentului vor fi următoarele:

  • platoul de evenimente de pe Pasajul Corneliu Coposu, unde vor performa artiștii și acrobații;
  • scena Ecomatrix, amplasată în parcul din Piața Libertății;
  • scena TransPink de pe Pasajul Corneliu Coposu care va fi principala locație a muzicienilor de stradă;
  • Red Hat YARD și curtea Muzeului de Artă vor găzdui, de asemenea, spectacole, dar și unele zone din Piața Libertății unde vor mai fi prezenți muzicieni de stradă.

,,Începând din acest an, ne extindem publicitatea în sistemul WizzAir, unde promovăm evenimentul și orașul ca și destinație de city break. Scopul nostru este de a face Satu Mare mai atractiv atât pentru turiștii din țară, cât și pentru cei din străinătate: asigurăm organizarea evenimentelor de divertisment pentru sătmăreni prin care promovăm orașul și atragem turiști”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

PROGRAMUL COMPLET:

 

 

2 comentarii

  1. 😳😳+Bika+😳😳 Răspunde

    Acesta înseamnă un festival frumos și nu zilele orașului cu manele și miros de hamsii … mulțumim UDMR pentru că aduci civilizație în satul nostru mare 😎😎😎😎

  2. HBC Răspunde

    bravo pt organizatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.