Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

Radu Panait, după demisia miniștrilor USR PLUS: Am demonstrat că politica se poate face și altfel

Deputatul USR PLUS de Satu Mare, Radu Panait, a reacționat pe Facebook după demisia miniștrilor USR PLUS din Guvern. ,,Vrem să guvernăm mai departe alături de un premier capabil’’, a spus Panait.

,,Am fost aleși de români pentru a duce la îndeplinire promisiunile din programul de guvernare, și nu pentru a gira risipa din banii publici. Decizia luată de colegii mei este cea corectă. Îi aplaud pentru munca susținută din ultimele luni și sunt mândru că am demonstrat că politica se poate face și altfel. Vrem să guvernăm mai departe alături de un premier capabil să își respecte partenerii de coaliție. Vrem să continuăm’’, a scris, pe Facebook, deputatul Radu Panait.

13 comentarii

  1. Radu Răspunde

    USR Satu Mare a ajuns pe mana unor impostori. Cei care au înființat USR Satu Mare au fost îndepărtați și în locul lor s-au cocoțat personaje care ii ridica zilnic osanale liderului suprem. Gen Sinai, Molnar-Cret și senatorul Zob și Zdub.

    • carcotas Răspunde

      Da’ infiintarea asta de partid era cumva un SRL personal? L-ai infiintat, gata esti seful lui? Daca asa ganditi detractorii de pe aici e cam clar cum sta treaba. Nici eu nu am convingerea ca au procedat corect dar cele doua parti vorbesc despre doar aspecte care le convin iar Barna asta se crede revolutionarul miscarilor politice.

    • Adi Răspunde

      Așa este Panaite se fură documente din birourile miniștrilor , se distrug spitale și sectoare întregi în București , toți primarii sunt catalogați drept hoți iar tu la nivel local ești cel mai inexistent deputat din istoria post decembrista , așa că MARȘ .

    • alicebudda Răspunde

      12Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

  2. DARIA Răspunde

    Barna si cloaca vor sa instaureze doar o dictatura ,conceptiille lor sunt departe de drepturile si libertatile oamenilor.Sa le puna lor cineva LACATUL pe usa pentru totdeauna.N-am crezut ca unii chiar se cred Dumnezeu.Si inca sunt aplaudati.

  3. radical2 Răspunde

    sunteti prosti sau aveti ceva interese la mijloc. altfel nu imi pot explica de unde limitarea asta de gandire.

  4. pRadu Răspunde

    Explică-te!
    Dacă vrei să afli de ce s-au retras din guvern, este simplu: Florin Câțu își cumpără conducerea partidului pe banii românilor!
    În rest, vorba românului: Te faci frate li cu dracu’ până treci puntea!

    • radical2 Răspunde

      mesajul era pentru PSDisit si PNListi , sau USL mai pe scurt. Nu mai explic ca nu are rost. Oricum unii se vand pe bani marunti si explicatiile sunt de prisos.

  5. H&R Răspunde

    Mai așteptați voi cu demiterile. Asta e praf în ochi. Vor retrage foile acelea A4. Stați calm.

  6. Gheorghe Răspunde

    Vor ca să se facă(usr+) hoveri cu haur,balena sosoaca va fi ministrul justiției,al sportului,al muncii,al apărării și al internelor,barna(maro)va fi șeful șefilor,marele tartor peste tara asta,cât de repede.O sa se voteze toate legile care pun pumnul în gura acelor iubitori de sex opus.Va trebui sa te iubești doar cu cel care are organ asemănător cu sl tău….vrei fii băiat dar te-ai născut fata?…mintenaș se rezolva. ….o sa ți dea organul unuia care era bărbat și vrea sa fie femeie.O sa se stea la rând la programare pentru falusuri!!Deja am auzit ca la medicina sa introdus o noua specializare,cum se rezolva schimbatul organului,eficient și fără reacții adverse!Directorul nostru se tot zbate sa primească ceva lucrări în domeniul transgender(spera la fonduri europene pentru falusuti) dar nu prea are șanse ca la noi se muncește cu heru,nu cu carne.🤪Bătaie mare pe cele de la 20m în sus….cele sub 20 cm se vor ,,da la rațe”.O sa-l prindă pe câțu și o sa-i dea un de mâțu.
    Sincer nu ma așteptăm la mai mult de la aceasta alianță,, contra naturii”formata din aceste găști de zero lei cu specialiști de zero bani și cu mulți oportuniști și o mare,mare grămadă de ….fătălăi!!!Da o grămadă de aiuriți care nu au făcut în viata lor nimic de luat în seama….când tulburi apa ies mormolocii la suprafață!!
    Până la urmă se dovedește ca în politica își fac loc doar nonvalori,indiferent de gașcă(nu pot sa spun partid)!

  7. Gheorghe Răspunde

    Era unu mare și mut,da mut rău care dădea cu paltonul de mașină și care-i aburea pe unii ca va face,, România normală”!..(cu accentul pe ă de la urma)Voia ,,guvernul meu”si unii care lo crezut lo împins în ,,fruncea tării”..pe unde-i gălimanu?…ca avea și un guvern,,al meu avea ,,pohta ce-pohtit”…un papă-lapte,un zero,un nimeni mălai mare!Asta-i România normala!!!???

  8. Mae Răspunde

    Ești un nimeni o sa dispari nu ai valoare ,nu ești pentru politica ,stai acasa

  9. Satmareanul Răspunde

    Vedeti #revolutiabuneiguvernari … adica ei guverneaza mai bine cand isi dau demisia … cata ipocrizie … cate nerusinare fata de votanti … care ii credeau … vai mama lor de incompetenti …
    Diaspora … ati votat hai si luatii cu voi … cand mai reveniti in tara si va plangeti … si ne suparati pe noi care am decis sa ramanem acasa … haideti ridicati Presul vostru … guvernul lui si parlamentul lui … ca voi ati votat nenorocirea … voi cei care va plangeti la vami, claxonati ca descreeratii sigur ca bou cu bou tine … dar suntem si noi ceilalti aici …
    Diaspora … hai acasa ca ma-ta si tata nu isi mai pot platii curentul si gazul … hai trimiteti mai multi euroi … ca doara voi ati votat si v-ati pus si parintii sa voteze incompetenta, prostia si nenorocirea …
    Johanis … dala privatizarea spitalelor USR+ sa o faca si uite cum o sa revina inapoi instantaneu la guvernare ca lor asta este important si cu Vladut asta se va putea face …
    Iohanis … hai sari si tu la TV sa ne spui ca “jo napot PeSeDe” ca doar atat ai fost in stare sa faci in tara asta … in rest doar vacante si plimbari pe munte … in extern stam rau si din rau in mai rau … din cauza ta si votantilor tai.
    Panait … ar fi bine sa ceri sfaturi de la Cacau … cred ca e mult mai capabil decat tine … ca tu este doar un Zero … infinit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.