Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Sătmărenii ce ocupă locuri duble de parcare: garaje pline, mașini parcate în față

Mai mulți locuitori din Cartierul Micro 15 din municipiul Satu Mare reclamă faptul că proprietarii de garaje din zona respectivă și-au umplut garajele cu diverse obiecte, iar mașinile le lasă parcate în fața lor, ocupând astfel două locuri. Așadar, cei ce nu au garaje găsesc cu mare dificultate un loc liber.

„Doresc să vadă toată lumea: avem mașină și o ținem în fața garajului. Și, binenînțeles, este și afiș pe garaj: NU PARCAȚI! Nu este singurul din cartier. Poza este în Micro 15, unde este plin de garaje, iar ele pline cu de toate. Autorizația de construcție însă lipsește cam la toate. Concluzia: ocupăm două locuri de parcare, iar noi ceilalți să găsim loc unde prin cartier, deoarece nu se soluționează de ani de zile această problemă”, a mărturisit un sătmărean pentru PortalSM.

12 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Sunteti putini . Nu contati la alegeri. Deci puteti sa va plangeti in continuare ca Gabor&compania nu va baga in seama :))

  2. Tudor Răspunde

    Poate să fie orice gabori aici.
    Poporul ăsta needucat nu are rușine. Obrăznicia nu are limite in tara asta.

  3. satmarean Răspunde

    atata timp cat primaria elibereaza locuri de parcare pentru handicapati si nu le mai verifica, handicapatii mor, locul de parcare se mosteneste 🙂 , vezi str botizului, e prea mult, cu garajele aceeasi situatie ca in micro 15, primaria ce face ?

  4. shumaheru Răspunde

    in zona liceului Slavici , locatarii se fac stapini pe strada din fata casei , ( nu ma refer la intrarea in curti sau garaje ) unii au si pus afise cum ,ca , iti ridica masina ,daca parchezi pe locu public ,din fata casei

  5. Gabor Răspunde

    Adevărul este, no că sunt prea multe masini deja în municipiul acesta. Dragi cetățeni ai municipiului Satu Mare mai predați din ele la rabla sau băgațile dracului in curți. E plin pe strazi si pe o parte si pe alta de heciuri. Nu se mai poate așa.

    • altu fără bmw Răspunde

      Eu pe unde locuiesc știu de nu unul ci de mai mulți prin stricta apropiere care are ditamai curtea pavată dar de lene să nu tot închidă și să deschidă poarta ține nu unul ci cel puțin trei mașini pe stradă! Asta pe lângă faptul că sunt doi adulți în familie deci nici dacă mă împuști nu voi pricepe ce fac cu 3 sau chiar 4 mașini! Ar trebui HCL deja pentru că sunt zone unde cei care doar tranzitează nu se mai poate! Bineînțeles și mașinile în cauză sunt ditamai tancuri de SUV-uri! Hapăi mai sunt și unii ca fostul vice de Sătmar care nici acum nu știe să parcheze!

  6. Gabor Răspunde

    Albu nu a făcut treabă. El trebuia sa facă ordine si disciplină in municipiu. Dar el dadea exemplu contrar cu mercedesul ml SM 72 YNT !

  7. Eu Răspunde

    Lasa ca vine Coica si le demoleaza !

  8. Politia Locala Răspunde

    Mai oameni buni..de aia exista Politia Locala.
    Orice abuz prin insusirea domeniului public se sanctioneaza. Sunati la 0361919 si sesizati asemenea abuzuri, politia va intervenii.. va garantez.

  9. altu fără bmw Răspunde

    Da, da. Mai bine nu spun nimic. Știi de ce? Pentru că de mult am trecut de faza asta și după niște nono din partea lor totul a rămas la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.