Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Tânăr sătmărean (19 ani) în stare gravă! Lovit în plin de o mașină

La data de 25 septembrie, în jurul orei 20.55, polițiștii Biroului Rutier Satu mare au fost sesizați cu privire la producerea unui alt accident rutier pe strada Nicolae Golescu, din municipiul Satu Mare.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 54 de ani, cetățean austriac, aflându-se la volanul unui autoturism și având direcția de deplasare dinspre strada Nicolae Golescu înspre urcarea Podului Golescu, din municipiul Satu Mare, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui tânăr, de 19 ani, din Satu Mare, care în calitate de pieton a traversat drumul public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, accidentându-l.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă de către polițiști în cadrul dosarului penal întocmit în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Pop Ioan Răspunde

    Despre accidentul facut de dr Mihali pe str Pietroasa vineri noaptea nu scrieti nimic.Dupa ce a intrat in peretele unei care , s-a oprit cu rotile spre cer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.