Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Tineri reținuți de polițiștii sătmăreni. Specializați în furtul de catalizatoare, au dat lovitură după lovitură

La data de 6 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare, respectiv Biroului de Investigații Criminale, au identificat două persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat, săvârșite în cursul acestui an, prin sustragerea de pe mai multe autoturisme parcate în diferite zone ale municipiului Satu Mare, a catalizatorilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că doi tineri, de 18, respectiv 20 de ani, ambii din județul Satu Mare, sunt persoanele bănuite de comiterea a 12 infracțiuni de furt calificat. Față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Persoanele în cauză urmează a fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în vederea luării unei măsuri preventive. Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Sursa: IPJ Satu Mare

7 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Soluția acestei probleme cât și a altor probleme derivate, este una singură: interzicerea preluării de materiale “reciclate” de la simpli cetățeni fără o dovadă clară a provenienței acestor materiale!
    Astfel s-ar stopa odată pentru totdeauna furturile de metale de toate felurile, începând cu cablurile de cale ferată, până la fierul beton din construcțiile vechi! Ar dispărea și țiganii sălăjeni cu ale lor rulote modificate ilegal!

  2. Garcea Răspunde

    La unguri s-a stopat orice predare de materiale dubioase simplu, acum mai bine 15 ani : se pozeaza marfa si se baga la computer inclusiv se prezinta buletinul si se salveaza si numele predatorului.

  3. AziNu Răspunde

    Obisnuiti-va cu idea ca ei sunt liberi deja. Traim intr-o iluzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.