Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Un sătmărean și-a amenințat concubina cu violența. Polițiștii au emis ordin de protecție

Ieri, 26 septembrie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați de către o femeie, de 47 de ani, din Satu Mare, cu privire la faptul că în timp ce s-ar fi aflat la domiciliu împreună cu concubinul ei, de 33 de ani, acesta ar fi provocat scandal, i-ar fi adresat expresii și cuvinte jignitoare, după care ar fi amenințat-o cu acte de violență, provocându-i astfel o stare de temere.

Astfel, în baza prevederilor Legii 217/2003, polițiștii sătmăreni au emis un Ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile împotriva presupusului agresor, prin care s-a dispus ca acesta să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță de cel puțin 10 metri față de reclamantă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare monitorizează astfel de cazuri și atrag atenția cu privire la obligativitatea respectării legalității și a normelor de conviețuire socială, inclusiv în cadrul familiei!

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

4 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Mă da tare p….t trebuie sa fii ca tu la 33 de ani sa stai cu o sfrijita de aproape 50 de ani….ma da chiar nu ai minim respect fata de falusul tău?…sa-l chinuiești intr-o vechitura uzata!!???La 33 de ani umbli după din alea de la 20 la 30 maxim…nu la pensionare.Ți-o făcut un serviciu ca te-a fugarit,nu mai umbla după ea ca-i expirata.Respectata-te mai vere,dacă nu atunci….mori p…st!!!!

    • Romanistan citizen Răspunde

      Ghiuri fiom!🤔😱😤🤯😲🤮🥴
      Da’ ce te f*te pe tine grija sau problema altuia? Lasă-l îl pace dacă îi plac cele granny! Nu-i nimic penal (ca la copiii).

  2. Gheorghe Răspunde

    Citizen,pă mine nu ma f grija ca pe tine care sari în sus după ce am încercat sa fac o gluma pe seama faptului ca la reclamat la politie pentru….nimic.Pana la urma atât ești respectat cât te respecți,dacă ea te reclama înseamnă că nu te vrea prin preajmă.Deci îți face un serviciu ca scapi de ea.Aici este logica…….nu fugi după o femeie….mai ales dacă este de o vârstă cu….mama ta!!!Pricepusi cetățene?

    • Romanistan citizen Răspunde

      Vei că dacă noua orânduire reușește să prindă rădăcină și la noi în curând vom defila sub steagul curcubeu lgbtq! No atunci cazul de față va fi cea mai mică problemă a noastră!
      Cine știe, poate careva va descoperi că avem nevoie obligatoriu de permis la f…? Mai știi la ăștia?
      Nu te supăra dar dacă se pune în discuție probleme de genul părinte 1 și 2 în loc de mamă și tată!?!? Zici că ăștia nu au avut familie, au crescut pe la ceva case de copii și acum se răzbună! Mai știi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.