Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Bărbați prinși pe Aeroportul Satu Mare cu certificate COVID false

Ieri, 3 septembrie, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Aeriene Satu Mare au depistat doi bărbați, de 33, respectiv 23 de ani, primul din județul Constanța iar cel de al doilea din comuna Vama, care s-au prezentat la Aeroportul din Satu Mare în vederea efectuării formalităților de check-in, ocazie cu care au prezentat fiecare câte un test RT-PCR Sars – Cov2, cu rezultatul negativ.

Întrucât polițiștii au avut suspiciuni privind veridicitatea testelor au procedat la efectuarea de verificări suplimentare ocazie cu care au constatat faptul că persoanele mai sus menționate nu au efectuat testele PCR într-un laborator avizat, astfel că buletinele de analiză prezentate erau false.

De asemenea, polițiștii au identificat și persoana care le-ar fi întocmit buletinele de analiză false ca fiind un bărbat, de 39 de ani, din Certeze.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Sursa: IPJ Satu Mare

12 comentarii

  1. ..... Răspunde

    Coica, Coica!!!!

  2. realitatea Răspunde

    Atât a priceput diaspora. Citez :”Da nu e bine șefu ce scrie pe hârtie?” Ata ete. Dar tot ei sunt fruncea, nu???? Vai de capul nost’ când ăștia se vor reîntoarce definitiv și vărsat la kilogram de la “construcții” sau de la “spălat vase”. Pun pariu că aveau bagajele burdușite cu ceva de 52 de grade!

    • 3.14 Răspunde

      Esti bugetar? Dupa ura care se reflecta in scrierile tale esti un om limitat. Ei sunt fruntea, ei si ce? Te simti depasit cumva, tu esti mai jos cu un metru? Daca ai avea un dram de materie cenusie in ceea ce numesti tu cap atunci ai realiza ca tu esti mai mare sclav in Romania decat ei la vase si in constructii. Esti patetic, imi e mila de tine, noroc ca te suporti. O zi frumoasa si mai multa toleranta fata de cei care pompeaza 8-10 mld de Euro in tara care te plateste sa nu faci nimic.

      • realitatea Răspunde

        Pi-ule ești penibil. Tu auzi ce spui? Care pompare măi? Ăla ce bagă ei se duce direct pe consum! Câtă economie ai învățat? Deocamdată când a început pandemia 1,5 milioane de căpșunari au trebuit să vină acasă repede că lucrau la negru și autoritățile de acolo s-au descotorosit repede de ei! Atunci despre ce vorbești? Acum le merge cât sunt sănătoși, dar să vezi tu ce vor face peste 10-20 de ani! Toți vor fi pe capul nost’ și pentru că nu au contribuit la bugetul de pensii nici aici și nici dincolo va fi foarte interesant cum vom scoate la capăt. Dealtfel putem să le mulțumim lor pentru situația sanitară. Ei ne-au băgat delta în țară. Nu sunt sclav, am PFA. Dar prefer să lucrez de acasă decât să dorm ca sardelele sub pod. Dacă lor le place de gustibus non discutandum.

        • 😁 Răspunde

          Hai, nu fi asa 😊. …de ce ti-e cumva sa accepti ca esti doar un sclav? Din pacate pt. tine, asta e REALITATEA. 😉

          • realitatea

            Realitatea cred că știu eu mai bine. Primul lucrul pe care am decis a fost să nu am șef veci! Pentru că am avut o vreme. Dacă nu-mi convine nu lucrez și gata! Dar dacă trebuie fac treabă și duminica la prânz dacă e cazul. Și așa fain pot lucra de acasă că mă doare undeva de toate restricțiile astea tâmpite! Deci nu ai nimerit pacientul.

          • poolake

            Bai ce prostie, auzi tu, sluga la strain spune ca noi astia de-acasa suntem slugi …

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Pedepse maxime pt toti,si cei care au facut si pt cei care au profitat.

    • România reală Răspunde

      De ce nu judecat pe loc de comisia locală adhoc de curte marțială? Șluspass ce atâta filozofie!😲🥴
      Sau expulzați definitiv din țară, ce zici? Nu e demn de noi. Noi încercăm să murim cum trebuie de covid și vine ăsta și ne sabotează! Nu se poate domnule, nu se poate!🤔😱😲🥴🤫🤫🤫

  4. Diaspula Răspunde

    Da ma, io, diaspula, pompez in voi 8-10 mld de ieuro pt k voi nu facti nimica toata ziua, luzari!
    Bine zice 3 siunsfert!
    Fara diaspula ce vati face voi? ati beli cariciu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.