Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Carambol la Decebal, provocat de un șofer din Bihor

Carambol la Decebal. Ieri, în jurul orei 13.40, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 19, în localitatea Decebal.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 33 de ani, din județul Bihor, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, deplasându-se din direcția localității Satu Mare spre Decebal, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară față de autovehiculul care se deplasa în fața sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autovehicul condus de un bărbat, de 63 de ani, din Satu Mare a fost proiectat într-un autoturism la volanul căruia se afla un conducător auto, de 47 de ani, din Doba.

Ca urmare a evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto, de 63 de ani.

Toate persoanele implicate în eveniment au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. De asemenea, acestora li s-au prelevat mostre biologice, pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

În ambele cauze, verificările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.