Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

Continuă controalele anti-COVID. Zeci de sătmăreni au fost sancționați

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și de informare a operatorilor economici cu privire la noile modificări legislative referitoare la introducerea Certificatului verde COVID.

Polițiștii au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid-19. Astfel, ieri, 11 octombrie, au fost verificate 765 persoane aflate în carantină și 1.041 de persoane aflate în izolare.

Au fost controlate 21 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 81 mijloace de transport persoane. Echipele de control au depistat și sancționat 43 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

,,Recomandăm tuturor cetăţenilor  să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să nu se expună la riscuri. Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci dorim ca toți să conștientizeze faptul că, sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante, însă nu vom tolera nicio abatere a legii. Suntem şi vom fi prezenţi, permanent la datorie şi aplicăm legea în litera și spiritul ei! Totodată, solicităm tuturor cetățenilor să se informeze din surse sigure cu privire la noile reguli ce vor intra în vigoare și să dea dovadă de o conduită responsabilă”, transmit polițiștii sătmăreni.

6 comentarii

  1. DARIA Răspunde

    Devenim un stat dictatorial si militarizat pe zi ce trece si asta pentru ca uitam ca avem drepturi si libertati, isi bat joc de noi cum vor.”Medicii Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel au încasat de la compania Pfizer – co-producătoarea vaccinului Pfizer/BioNTech – Comirnaty, injectat în masă în România – sute de mii de lei în ultimii ani, conform documentelor disponibile pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentelor,si consultate de ActiveNews .”La fel si vaccinista Beatrice Mahler, care a ascuns moartea după vaccin a unei asistente de la Institutul „Marius Nasta” timp de 9 zile și mai are și probleme cu integritatea, a fost prinsă cu minciuna în dezbaterea TVR 1 de luni, din cadrul emisiunii Referendum,Speram ca DNA sa isi faca treaba cu cei care traiesc din astfel de afaceri.Rusine ca inchideti ochii la mascarada asta, nu mai auzi decat ca doar nevaccinatii mor..si alte baliverne. Stiu multi vaccinati care au facut iar boala si nu forme usoare, dar asta nu spuneti, daca moare un vaccinat ..moare ca a avut alte boli..daca moare un nevaccinat ..ca din cauza ca nu s-a vaccinat ..desi a facut infarct si n-avea treaba cu covidul.Toti nevaccinatii au murit de covid?Te duci cu ocluzie intestinala, nu te baga in seama nimeni desi e urgenta si mori..da nu mori din neglijenta ,mori de covid.Asta se urmareste distrugerea psihica a populatiei,unde mai pui scumpirile!!!Treziti-va oameni buni!Anul trecut fara vaccin, n-au fost atatea cazuri si nu s-a murit in halul asta.Toti mor de covid!

    • zz Răspunde

      Darianu ai nimic de facut in bucatarie ? Acuma esti Medic si avocat ?

      Tocmai din cauza oamenilor ca tine care nu le ajunge niciodata libertatea si crede ca democratie inseamna sa faci ce vrea pana ta au aparut astia LGTB BLM toata lumea e offended acuma din orice.

      Auzi Daria .. daca maine mergi la spital si chirurgu iti zice ca te interneaza de urgenta si te opereaza tu ce faci? Ceri studii sa verifici si iti faci pancarte?
      Hai fa’ la prunci de mancare si du-te la coafor.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    @ZZ . Bine zis…dar cine sa inteleaga? Unii vor numai drepturi , de obligatii sa nici nu auda. De fapt daca am avea putina constiinta nu ar trebui sa ne oblige nimeni la nimic pt ca am face NOI din propria initiativa.

    • ... Răspunde

      Pai 300 mor zilnic numai in Ro de covid …
      Si sa iesi din casa e periculos ,te pot calca pe trotuar.

      • ... Răspunde

        Atunci tu te rog să te abții și de la comentarii! Cine știe poate deja a apărut între timp varianta online a covidului! Îți dai seama dacă se virusează și softwerul tău drag !?!? Asta primești ca și “răsplată” de la mine pentru că te acoperi cu pseudonimul meu, analfabetule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.