Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Coronavirus Satu Mare: 89 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 19 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.486.264 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 6.103 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.261.267 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 18.863 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 273 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 42.616 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 18.10.2021 (10:00) – 19.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 574 decese (294 bărbați și 280 femei), dintre care 13 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

518 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 46 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 10 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 19.730. Dintre acestea, 1.805 sunt internate la ATI.

12 comentarii

  1. Cetatean Răspunde

    Miracol, de la cea mai mare la cea mai mica incidenta. Este perfect pentru un studiu de caz, benchmark pentru ceilalti. Felicitari autoritatilor pentru competenta, sigur au antidotul. Va dorim in noul givern cel putin la Ministerul Sanatatii.

    • gigi Răspunde

      ce logica beton ai. e normal ca noi sa fim deja in sens invers. fiindca judetul satu mare a intrat primul in rosu. valurile urca si coboara. la noi tendinta e de descrestere. si vom fi primul judet in galben.

  2. Duster Răspunde

    MACILACI….!!! pe unde ești???

  3. scoobydoo Răspunde

    macilaci a dat coltul dupa rapel

    • ... Răspunde

      … sau poate așteaptă să fie invitat să alcătuiască un guvern apocaliptic? Poate e ocupat cu fumurile aiurea din capul lui? Vă dați seama ce se va alege de el când se termină tot? Ăsta ce să mai lucreze? Poate a și uitat.

  4. MaciLaci Răspunde

    Susususunt vavavavauuuuvavaccinat cucucucucu scheeeemmmmma coco cococompletă dididin 15 Mmmmai.
    Sususususunt bibi-bibi bibine, săsăsăsănătos, aaaaaaștept dododododoza booboobooster!

    • ... Răspunde

      Vezi că atunci nu te-ai semnat corect. După starea ta acum te chemă mai nou Mamamacicici Lalalacicici sau ceva asemănător.🤔🤪🥴

      • MaciLaci Răspunde

        Aaaasssaaa aaaaa rarararamas didididin cacacauza coocoocoocookieuriririlor. Aaaacucucum mamamama tretretremuuuur dededede boobooboobooster.

        • ... Răspunde

          Măi, vezi dacă te-ai grăbit? Parcă ziceai că prin 15 noiembrie te duci? Booster Laci te cheamă de acum încolo!

          • MaaaaaciciLaaaaacicici

            Nunununu mamamamai pupupu puputeam , nununu mamamai aaaaveam rarararabdaaare.

  5. MaaaaaciciLaaaaacicici Răspunde

    Eeeeeuuueueueu sususunt oriririgi gigi nananalulul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.