Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Deputatul Magyar Lóránd nu a votat moțiunea care a dus la căderea Guvernului Cîțu

Deputatul UDMR de Satu Mare, Magyar Lóránd, nu a votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD, care a dus la căderea Guvernului Cîțu.

Redăm, mai jos, declarația deputatului Magyar Lóránd:

,,Am luat parte la dezbaterea privind moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, dar nu am votat. Există un motiv simplu pentru acest lucru: cred că există prea multe probleme care așteaptă să fie rezolvate în acest moment pentru a împinge țara într-o criză guvernamentală fără speranță.

Mi se pare iresponsabil faptul că inițiatorii moțiunii de cenzură au atacat Guvernul, dar nu s-au gândit să continue, nu au anunțat o alternativă la formarea unui nou Guvern.

Regret nevoia de a lăsa țara fără un Guvern, al cărui program a fost dezvoltat în comun de toți cei trei parteneri, care au sperat la o guvernare pe 4 ani care să servească interesele țării după o perioadă lungă și instabilă”.

10 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Ce barbat Lorand asta ! Bai Lori dar nici unul UDMRis nu a votat Motiunea ! Ce te lauzi ?

  2. Florin Rachitan Răspunde

    instabilitate nu are nici un beneficiu ….din potriva …cresc preturile

  3. kati Răspunde

    să-ți fie rusine, eu nu sînt de vînzare,eu bătrînă spun cu ce te plătește președintele să nu mai vezi nici copiii nici bătrîni nici emigranții pe care comandantul îi aduce pe capul nostru ucigînd creștini Tu ce ești-SATANA-
    Tu nu-l auzi cum ne face prosti analfabeți cu un cinism rar?

  4. vasile Răspunde

    Dupa ce ani la rand ai lingusit PSD ul, te ai trezit la guvernare cu PNL ul, acuma poate te vei trezi dupa ce a picat Guvernul.

  5. Ovidiu Răspunde

    Astia sunt mereu la ciolan. Va fura de 30 de ani. Si azi, cu trotuare, cu centrul nou, cu sport. Si voi acceptati. Ba in plus portalsm ii si promoveaza pe banii publici. Doara nu credeti ca articolul asta e gratis?

  6. Garuboz Răspunde

    Limbricu asta este abonat la reclama pe portal sm.

  7. Dinu Răspunde

    N o să și taie singur craca, gustul ciolanului se pierde devenind neatractiv. Ce contează că un premier a fost condamnat sau că datorită lor (a guvernului) mor sute de oameni nevinovați în fiecare zi!? CIOLANUL, asta contează Lorand baci! 🙉

  8. radical2 Răspunde

    Ar fi fost culmea sa o voteze. :)) Ceilalti de la UDMR au votat-o?

  9. radical2 Răspunde

    Poate regreta acuma si sa-i multumeasca lui Cutzu:))

  10. Roman Răspunde

    Ia Spune mai magyar ce te recomanda? Ce ai facut tu pt locuitorii orasului sm? Cati bani ai adus pt oras? Zi magyar te ai ajuns si acu faci poze, dute in ungaria te n gura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.