Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

DOLIU. Șeful Poliției de Frontieră Berveni, Satu Mare, răpus de COVID-19

Șeful Poliției de Frontieră Berveni, Satu Mare, răpus de COVID-19. Subcomisarul Dacian Lazăr, șeful Sectorului Poliției de Frontieră Berveni din județul Satu Mare, a decedat miercuri, la Spitalul Carei, fiind răpus COVID-19.

El s-a simțit rău cu aproximativ o lună în urmă, iar ulterior starea lui s-a agravat, plămânii fiind afectați grav. Subcomisarul nu a fost vaccinat anti-COVID-19.

Vineri, 8 octombrie, la sediul Sectorului Poliție de Frontieră Berveni va avea loc un ceremonial militar prin care familia, colegii și prietenii îl vor conduce pe ultimul drum pe Dacian Lazăr.

“Rămas bun, dragul nostru coleg!
Vei rămâne mereu în gândurile și în inimile noastre!”, este mesajul Poliției de Frontieră.

23 comentarii

  1. zz Răspunde

    Asta nu a mancat sanatos si a uitat sa faca flotari!?

    • zz Răspunde

      Sa ne zica golf si HR ei au iq 240 😐

      • comentator Răspunde

        Ba mai bine zi-ne tu de ce nu era dumnealui vaccinat? Că dacă onor guvernul nu-și poate controla și convinge angajații din sistem care presupun au și ceva școală atunci ce așteptări să mai ai de la țăranul cu patru clase? Eu știu de un caz când unul de la țară s-a dus cu cățelul și purcelul, cum se mai spune, la vaccinare la medicul de familie și acolo află că medicul lui de familie nu e vaccinat??? Ce să creadă după asta omul simplu? Așa se dă un exemplu pozitiv?

    • Adevaratele Stiri Răspunde

      Eu am mailul plin de Spam cu poza de la Sputnik si zice click aici ca sa te devirusezi

    • Gica Răspunde

      Bai hahalelelor ca sa citrz un clasic in viata la nivelul caruia nu o sa ajungeti niciodata, nici financiar si nici principial, ca asta e, sunteti limitati, toti vaccinistii pw8lii kalului, ce va f8t3 pe voi grija ca unu s-a intzepat, altul nu? Astia care v-ati vakssinat, va vad eu peste cateva luni de zile….daca mai sunteti zmei si tari in papagal. Suferiti de sindromul drogatului, vreau ace vreau ace, intepzapm, intzepam, cu ce va intzepati ba? Cu o substanta pentru care producatorul refuza sa isi ia responsabilitate? Cu aia, voi ori sunteti harakiri ori sunteti prosti si habar nu aveti sa cititi consimtamantul informat, santeti jalnici, dependentilor ca sa nu va zic altfel, de ex drogati.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Pacat. D- zeu sa- l ierte! Oare cei apropiati nu regreta nimic acum? Exceptie, disparitia lui. E tarziu acum . Poate unii invata ceva din asta.

  3. zz Răspunde

    Apropiatii au avut gandire critica si au mancat sanatos si au facut sport ! cum ar zice Golf-IQ-240 !

    • Altu Răspunde

      Da, se vede pe el ca a mancat sanatos si a facut sport regulat! La 43 de ani arata ca un pensionar de 65 de ani!
      Apropo de pensie, asta n-a mai prins-o! Ii mai liseau 2-3 ani!

      • zz Răspunde

        Sincer nu stiu cine are posibilitatea atat financiara cat si intelectuala sa poata sa manance sanatos si sa stie ce sa manance sanatos. Dar poate ne zice Golf-4-combi si HR , ca ei stiu cum e cu treburile astea, sunt si virusologi si nutritionisti… a da si instructori de fitness ! ii Venerez pe astia 2. Am uitat sa va zic ca ei fac parte dintr-o elita de omaeni superiori ? is mai inteligenti decat restul !
        DEAIA NU POT FI EI PACALITI DE AIA 5 CARE CONDUC LUMEA!
        Ei nu is oi ! Bravo lor 🙂

  4. H&R Răspunde

    @zz te-ai blocat? Se vede ca esti postac platit din bani public. Toata ziua pe feisbuk si pe comentarii. Noi privatii trebuie sa lucram sa va platim regeste. Acum sa nu vii ca esti la privat, ca nu te cred.

    • zz Răspunde

      Zoro am o companie mica si lucrez pentru mine, imi platesc toate taxele la stat.Deci stai relax ca nu totul din imaginatia ta bogata e adevarat.
      Apropo ma bucur pentru tine ca tu esti mai inteligent, tu nu platesti taxe, tu furi, tu nu te vaccinezi si pe tine nu te controleaza nimeni CA TU ESTI MAI DESTEPT.
      Bravo ma pe voi nu va prosteste nimeni 😉

  5. H&R Răspunde

    Tot pt zz: inca tot astept raspuns la intrebarile mele. De la un IQ High Talented ca tine. Cred ca de cateva saptamani iti lucreaza procesorul i9 in cutia craniana cu memoriile generatia 6-a. Dar inca raspuns nuku. Astepti fumul alb ca la Vatican?

  6. Golf Răspunde

    Cine pune botul la aberațiile din mass media are reacțiile celor de mai sus.

    • zz Răspunde

      Bravo tati, tu esti SPECIAL ! te admir :))

      • unu Răspunde

        Nevaccinat și antivaccinist convins, se pare că a refuzat și tratamentul. Erou până la capăt! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace.
        PS. Oare învață cineva ceva din această “experiență” nefericită???

  7. radical2 Răspunde

    Da de ce va f*** grija ca omul a crapat? Si-a asumat cand nu s-a vaccinat. Dumnezeu sa-l ierte. Aia e . Eu nevaccinat sunt constient ca exista un virus care poate face rau. Sunt constient si ca exista un vaccin despre care nu se stiu inca multe. Pot alege sa ma vaccinez sa stiu ca scap de covid . Dar nu raspunde nimeni daca patesc altceva mai tarziu din cauza vaccinului. Pana la urma cred ca a fost o decizie asumata. SI da, unii o sa supravietuiasca, altii nu. Acum o sa sara vaccinatii iara…gen, noh…t-am zas, daca nu so vaccinat, o platit ..:))…da ce grija aveti voii..te-ai vaccinat? foarte bine, taci atunci si vezi-ti de viata ta.

    • H&R Răspunde

      Explica la zz. Comentaciul din bani publici. Angajat la stat la salariu baban. Acum il fwte grija ca el era obligat sa se vaccineze. Si devarsa nervii pe oricine , cine nu vrea Pfeizer sau Moderna. Ca Sinofarm sau ma rog Sputnik nu e recunoscut de RO. Alea nu-s bune doar la miliarde de chinezi.

      • zz Răspunde

        Esti frustrat rau ! Ti-am spus deja ca muncesc la privat! AAAA da stai ca tu nu crezi ! Da ma tu esti ala care crede ce vrea el ca el nu poate fi prostit! Da ma m-ai prins sunt Kereskeny si pe munca ta eu am salar de 10000 euro! Bravo inca o data HR ne-a demonstrat ca el are gandire critica si nu poate fi prostit. EL NU E OAIE ! ca noi! BRAVO

      • zz Răspunde

        Da si o organizatie secreta mondiala ma plateste sa postez PRO VACCIN ! m-ai prins si cu asta! Pff geniu mic ce esti tu! Apropo de ce ai asa o mare ura fata de cei care lucreaza la stat ?

  8. ... Răspunde

    Eu citesc cu siderare profunda dezbatere de mai sus. Mă lămurește totuși careva care e situația cu feneia de 50 de ani din Suceava vaccinată complet și care ascultătoare fiind s-a vaccinat și a treia oară dar a decedat la 3 zile după a treia doză de covid??? Că se cam clatină noua dogmă în cazul ei!

  9. Geza Răspunde

    Gunoaiele dreaqu ce sunteți !!sigur ca va vad pe la ATI pe unii dintre voi!!

  10. Eu Răspunde

    Ce gunoaie latra in comentariile de mai sus….ce a mancat, unde a lucrat, samd….probabil ceva boschetari care nu au de lucru si numai latra aberatii! Gunoaielor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.