Ultima actualizare: azi, 22:25

Naţionale

EduPedu: Guvernul analizează varianta închiderii tuturor școlilor timp de 2-3 săptămâni

EduPedu: Guvernul analizează varianta închiderii tuturor școlilor timp de 2-3 săptămâni. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că structura anului școlar ar trebui adaptată la situația epidemiologică extrem de gravă. Miercuri seară, la ședința de la Cotroceni, se va lua o decizie cu privire la situația școlilor – dacă vor fi închise, iar elevii vor trece la lecțiile online sau dacă toți elevii vor intra într-o vacanță de 2-3 săptămâni, variantă analizată de Guvern, potrivit EduPedu.ro.

Întrebat dacă se va lua miercuri o decizie de închidere a tuturor școlilor și trecerea elevilor în online, ministru Educației a răspuns pentru sursa citată că „toate variantele sunt deschise în condițiile în care nu înțelegem să ne vaccinăm!”.

Potrivit surselor Edupedu.ro, este în discuție propunerea ca de luni, 25 octombrie, toți elevii să intre în vacanță timp de 2-3 săptămâni.

5 comentarii

  1. Milițianul Răspunde

    Care guvern?
    Ăla demis sau Ăla respins?

    • Glumetul Răspunde

      Amandoua sunt la fel de destepte ca si tine!

      • c-block Răspunde

        Indiferent care dar nici una nu poate lua astfel de masuri. Asta indiferent ca e buna masura ori ba avem nevoie superurgenta de un guvern plin.

  2. tabu Răspunde

    Holocaustul Romaniei.

    • Peda Gogu Repetent Răspunde

      @tabu, deja se prefigurează o generație de tineri bolnavi psihici care și așa avea multe tare din cauza abandonului din partea părinților stabiliți prin străinătate. Nu suntem absolut deloc pregătiți pentru asta nici cât pentru covid. Iar problemele astea nu se pot eradica sau trata numai stabiliza. Doar că nici nu avem specialiști. Pe psihiatrie infantilă la nivel de județ abia sunt specialiști, un număr infim față de total. Iar de specializare nici vorbă! Și atunci se pune problema ca peste câțiva ani cine va lucra în țara asta? Că mulți dintre ei vor fi inapți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.