Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Accident la intrare în Odoreu. O mașină a ajuns în șanț

ACTUALIZARE. Ieri, 5 octombrie, în jurul orei 14.05, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19F, în localitatea Odoreu.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că o femeie, de 41 de ani, din Livada, în timp ce se afla la volanul unui autoturism din direcția localității Odoreu spre Mărtinești, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 19 ani, din Carei, care se afla în depășirea ei regulamentară.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea ambelor autoturisme și rănirea ușoară a conducătorului auto, de 19 ani. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă în cauză în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială:

Un accident de circulație s-a produs, în această după-masă, marți, 5 octombrie, la intrare în localitatea Odoreu din județul Satu Mare.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție. Circulația în zonă a fost îngreunată.

4 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Un bizon a ratat aterizarea, asta ar fi trebuit să fie titlul articolului!
    Să-i spună cineva boului că nu se fac depășiri pe linie continuă și nici în apropierea trecerilor pentru pietoni!

  2. Ciuvica Răspunde

    Da ce-i pe acolo mai? Accident in Odoreu, Martinesti, iar Odoreu. Oare o fi un magnet de prosti pe acolo?

    • altu fără bmw Răspunde

      @Ciuvica, doar s-a refăcut drumul. Că asta era după unii problema circulației prin județ că avem drumuri proaste! Uite ce se întâmplă dacă faci drum bun! Unii se cred deja în avion și decolează de pe loc! Mai puțin ăsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.