Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Atenție, pietoni! Cade tencuiala de pe o clădire din centrul municipiului

Atenție, pietoni! Cade tencuiala de pe o clădire din centrul municipiului Satu Mare.

Imaginile au fost surprinse în această dimineață, în plin centrul orașului. Mai multe bucăți de tencuială s-au desprins de pe o clădire și au ”aterizat” direct pe trotuar.

,,Atenție! Cade tencuiala pe Corso”, a scris o sătmăreancă ce a postat imaginile pe Facebook.

 

 

5 comentarii

  1. Ionel Răspunde

    Centrul Satmarului = Cartea de vizita a Satmarului

  2. Mae Răspunde

    Bine că gabor se preocupă de altceva ex steagul Satmarului sa apară și el pe iel !!!! Bă serios gabor ocupate de probleme serioase !!!!!

    • Vasi Răspunde

      @mae. O sa apare si el pe iel. Exact. Proletar de cartier. Ce treaba are primarul si cu asta? Au trecut vremurile cind statul are grija de tine. Erai obisnuit precis.

  3. urbanism Răspunde

    De aici se vede cum și în ce fel se mișcă orașul. Adică zici că se dezmembrează. Mai puțin unde se pun pleciurile de beton pe trotuare pe post de decorații tip Patomkin. Adică să se ascundă mizeria. A trecut un mandat și ceva din mandatele actualului primar dar de exemplu parcările etajate de lângă centrul vechi tot pe hârtie zac. Probabil mai are nevoie de n la infinit mandate ca să se și întâmple ceva palpabil. Și pentru plata despăgubirilor pentru varianta de ocolire a fost nevoie de 5 ani. Știu că nu e treaba administrației locale dar exemplifică viteza cu care se rezolvă problemele în zona asta. Viteza melcului turbat.

  4. cazma Răspunde

    Ehehe e cel mai tare primar ce il avem . Daca era mai de mult eram si noi peste Baia Mare cam pe langa Oradea . Sa ii dea Domnul multa sanatate si la mai mare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.