Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Locuri de parcare eliberate la Satu Mare. Continuă ridicarea mașinilor abandonate

Poliția Locală Satu Mare continuă acțiunile de eliberare a domeniului public de mașinile abandonate care ocupă inutil locuri de parcare, informează municipalitatea.

În perioada ianuarie – septembrie 2021 au fost identificate 166 autoturisme, din care 127 au fost ridicate de către proprietari, în urma somațiilor, 13 au fost ridicate, iar 26 se află în lucru, urmând să fie ridicate dacă proprietarii nu se conformează somațiilor.

Sătmăreni care au cunoștință despre existența unor autovehicule care au fost abandonate pe domeniul public sunt rugați să sesizeze Poliția Locală la numărul de dispecerat 0361-919.

6 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    O sugestie. Eu în locul primarului și a consiliului local aș adopta cât mai repede o hotărâre de consiliu. Bineînțeles în limitele legii și după o discuție cu cei de la Rutieră. E plin orașul cu mașini abandonate cu lunile dacă nu cu anii, cu luneta spartă, roți dezumflate, unele chiar și fără numere de înmatriculare. Ocupă spațiile degeaba și sunt situații când se fac lucrări pe străzi și mașinile deja prind rădăcină iar utilajele drumarilor sau ale altora nu au loc de ei. Ca să nu mai vorbesc de foarte mulți care au curțile goale și își țin intenționat sau de lene mașinile pe stradă. Doar trebuie să se vrea, o hotărâre de consiliu și o taxare pe măsură a puturoșilor care ocupă domeniul public degeaba ar rezolva situația. Sau are primăria destui bani? E totuși chestie de civilizație până la urmă.

  2. pavel Răspunde

    peste tot in cartiere masinile abandonate sunt folosite pt depozitarea bunurilor , utilajelor mici , sculelor , etc.
    o taxare exemplara era binevenita

  3. @altu fără bmw, @pavel Răspunde

    Pai tocmai asta era mesajul autoritatilor, sa-i ajutam prin raportarea la numarul de telefon 0361-919 a tuturor cazurilor de masini abandonate!
    Politia locala nu avem, iar gardienii publici care sunt platiti regeste din banii publici taie frunza la caini, nu au vreme sa mearga pe strazi si sa verifice care masina este plina de praf si n-a mai fost mutata de luni de zile! Asa ca hai, la treaba cu voi!

    • altu fără bmw Răspunde

      Eu îs pățit că am mai sunat. Și când au venit până la urmă afară să constate au zis că nu au ce face pentru că parchează pe stradă și nu în parcare amenajată. Plus că eu să fac acum cumva dovada că acolo este de un veac și nu se mișcă! Eu??? Deci mai degrabă fac o altă propunere. Nu mai bine facem schimb cu polimilitzia locală care oricum taie frunze la câini și nu face mai nimic? Acel nimic pot să fac și eu. Instituție inutilă în forma actuală.

  4. Dani Răspunde

    In parcare la Tei este o mașină cu vreo 10 înștiințări și probabil ca va mai primi multe de acum încolo.

  5. ciprian Răspunde

    Cred ca PL are o agenda cu masinile care nu au voie sa le ridice, desi sunt epave

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.