Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

FOTO/VIDEO. Mascații au oprit o nuntă în județul vecin. Angajații au ieșit să protesteze

Zeci de angajați au ieșit cu pancarte și bannere după ce mascații, jandarmii și polițiștii au oprit desfășurarea unei nunți ce urma să aibă loc în localitatea maramureșeană Recea, localitate aflată în carantină, informează Vasile Dale.

Potrivit sursei citate, administratorul a fost amendat cu 15.000 de lei dar nunta a continuat.

Administratorii spun că au contestat măsura carantinării la Tribunalul București. ”Noi nu avem invitați și nici angajați din Recea. Sutem situați la 300 metri de orice gospodărie (casă). Listele cu carantinați din Recea sunt greșite, pentru că din 58 de persoane de pe liste un număr de 23 de persoane au ieșit din carantină după testarea din ziua 8” au transmis aceștia.

Mai mult, administratorul unității comerciale susține că DSP Maramureș a falsificat listele cu persoanele confirmate pozitiv în comună. Toate declarațiile în materialul video de mai jos.


Sursa: Vasile Dale

9 comentarii

  1. Satmarean 1 Răspunde

    Daca am fi toti responsabili nu s-ar ajunge aici , dar nu suntem si uite asa ii afectam si pe altii prin comportamentul nostru . Adevarul este ca nu mi-e mila nici de cei din HORECA. Asta vara cand erau infectarile minime si se cerea ca participantii sa fie vaccinati,trecuti prin boala sau testati ,NU au verificat si au facut evenimente de ….1700 pers desi max era 500. Acum a venit nota de plata. GHINION.

    • ... Răspunde

      Dar sper că ești de acord că aici o vină mare o au și instituțiile care în loc să verifice asta nu știu ce au făcut toată vara. La noi colac peste pupăză au făcut niște șmecherii și la vamă și mulți, foarte mulți au fentat carantina că deh au venit la nunți și botezuri fără număr! Apoi ca și cum totul ar fi OK s-au dus înapoi. Acum avem o bază mare de pozitivați și până nu trece valul ăsta tragem. Dar cred că se termină curând. Așa a fost și în cazul Sucevei anul trecut.
      Oamenii fac ce li se permite. Societatea asta merge pe linia de cea mai mică rezistență. Nici vorbă de respectarea autorității ori a legilor! Și nu e în primul rând vina omului simplu că inclusiv autoritățile își cam bat joc de tot. Cred că ești de acord.

      • ???? Răspunde

        Care e procentul de vaccinare în cadrul MAI, sau în cadrul tuturor „organelor” de control? Sau ei nu „împrăștie” fiind unși cu atingerea divină?

        • ... Răspunde

          Nu știu și nici nu mă interesează. Atâta știu ce am văzut că acum un an jumate la început când nici vaccin nu era mai mulți polițai pe care îi știu din vedere umblau fără mască și amendau de zori oamenii că ba nu poartă bine masca ba nu au completat declarația cum trebuie. Deci îți dai seama și tu după asta cam cum este procentul la ei. Mai ales că mai sunt bugăt și cadre medicale nevaccinate. Apoi vin și sar pe capul omului simplu?

  2. Satmarean 1 Răspunde

    @… Perfect de acord.

  3. ... Răspunde

    @????. Nu știu și nici nu mă interesează. Atâta știu ce am văzut că acum un an jumate la început când nici vaccin nu era mai mulți polițai pe care îi știu din vedere umblau fără mască și amendau de zori oamenii că ba nu poartă bine masca ba nu au completat declarația cum trebuie. Deci îți dai seama și tu după asta cam cum este procentul la ei. Mai ales că mai sunt bugăt și cadre medicale nevaccinate. Apoi vin și sar pe capul omului simplu? Cu aceste observații simple nu cred că sunt singur.

  4. Pap Remus Răspunde

    Foarte bine putea să vină și în Satu Mare.

  5. JONY 😉😉😉😉😉😉 Răspunde

    LEFGEA SĂ FIE LEGE PT. TOATĂ LUMEA fwutu-vă în gură să vă fwut de șmecheri iresponsabili.
    SUNTEM DE RÂSUL EUROPEI CU ASEMENEA OAMENI DIN LUMEA A 3-A. Îmi vine să borăsc.Sunteți de 2 bani și nimic mai mult

  6. om Răspunde

    Stiu pe cineva care va avea nunta peste o saptamana si cei de la restaurantul unde va fi nunta au spus ca, in cazul in care va fi nevoie de testare, atunci va veni o echipa de la dsp si testul va costa 16 lei/pers. Totodata seful restaurantului a mai spus ca se poate rezolva si altfel….sa se dea “dreptul” celor de la dsp si atunci dansii v-or sta la usa doar de dragul de a fi acolo. Asa ca degeaba va certati si va injurati. Atata timp cat coruptia exista si buzunarele unora se umfla, nu conteaza daca se moare pe capete sau se umple spitalele. Important e sa vina banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.