Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO/VIDEO. Ministrul Novak, la Satu Mare. Vrea tabere școlare și 5 ore de sport pe săptămână în școli

Ministrul tineretului și sportului, Carol-Eduard Novák, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și prefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamás, au avut vineri, 15 octombrie, o întâlnire cu oamenii de sport din Satu Mare, antrenori, sportivi, reprezentanți ai cluburilor sportive, antreprenori care susțin mediul sportiv.

Ministrul campion Novák Eduard vrea revitalizarea sportului prin amenajarea taberelor școlare, introducerea în programa școlară a unui număr de cinci ore de sport pe săptămână în școli, precum și stimularea performanței prin măsuri unitare la nivel național.

„Trebuie să regândim altfel sportul românesc. Dacă nu recunoaștem problemele, nu vom putea să rezolvăm nimic. Avem nevoie de o strategie comună, bazată pe realitate, o strategie care să fie puternic susținută printr-un parteneriat interministerial, astfel încât să acționăm toți în aceeași direcție”, a declarat ministrul tineretului și sportului, Carol-Eduard Novák.

Direcțiile propuse de ministrul Carol-Eduard Novák  în cadrul strategiei pentru sport la nivel naţional a fost apreciat de oamenii din mediul sportiv, fiecare dintre ei având posibilitatea să ia cuvântul pentru a propune sugestii pe fiecare ramură de sport.

,,Dacă reuşeşte să ducă la bun sfârşit această strategie şi să o implementeze va fi un moment de referinţă pentru sportul românesc. Pentru a sprijini sportul, Primăria Municipiului Satu Mare va continua să investească în modernizarea bazelor sportive, în susținerea sportivilor de performanță, a sportului școlar și a celui de masă”, a declarat primarul municipiului Kereskényi Gábor.

5 comentarii

  1. Cosmin Răspunde

    Parca cabinetul câtu era demis prin motiune

  2. realitatea Răspunde

    Daaa. 5 ore de sport dar online, nu? Parca primul lucru care s-a scos acum cu pandemia a fost sportul si muzica! Spunem una si facem opusul!

  3. Eu Răspunde

    Ptr. Iana Branburica : Vezi cum trebuia fa faci si tu fato ! Nu erai tu Min. Sportului si Tineretului pe vremea PSDului? Va de voi !

    • Emanuel Neamțu Răspunde

      Da, cel mai (in)competent ministru!
      A avut scutire de la orele de educație fizică cât a fost la liceu! Sport a văzut doar la TV!
      Pentru ea, capra este un animal sau o poziție de relaxare, nu un aparat de gimnastică 😜
      A ajuns ministru cu ajutorul pălincii lui tac-su!

  4. Iulian Neamțu Răspunde

    Salut fratelo! Și tu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.