Ultima actualizare: azi, 19:39

Locale

Iohannis, apel la vaccinare: Spitalele sunt arhipline. Vorbim de o catastrofă

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, sâmbătă, prin intermediul paginii sale de Facebook. Șeful statului spune că România se confruntă cu o catastrofă, “spitalele sunt arhipline, medicii lucrează non-stop, iar locuri la ATI nu mai sunt disponibile”, și îndeamnă din nou la vaccinare anti-Covid.

,,Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene”, spune președintele.

Klaus Iohannis i-a îndemnat din nou pe români să se imunizeze împotriva SARS-CoV-2.

,,Avem ajutor din toate părțile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi! Nu există altă soluție decât vaccinarea și trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru. Dragi români, mergeți și vă vaccinați, să nu ajungeți la spital, să nu dați boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemie. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare”, a conchis șeful statului, în postarea sa pe Facebook.

 

11 comentarii

  1. K9 Răspunde

    Tara e pe duca economic si sanitar. Vectorul acestor probleme este “guwernul meu” si her Iohanis. Fac apel ca lumea sa isi dea seama ca trebuie sa facem ce trebuie si ca cei responsabili de la conducere sa isi revina si sa scoata tara din cacatul in care au bagat-o dupa care sa plătească pentru tot ce au distrus

    • hAuleuMaica Răspunde

      @ K9 Acuma e bună Ciuma roșie să ajute la scoaterea țării din dezastrul economic și sanitar?. In afară de miliardele imprumutate, din care nu se vede nimic, au mai facut ceva ? .. Mai erau salarii și pensii mărite ?…veci ? . A mai făcut-o și marinarul de oaie, cu majoritatea liberalilor de azi ( pdl ) și iarăși ciumații și hoții au reușit să readucă cât de cât situația economică si starea populației, la minimă decență. A trebuit Ciolhanis, să-și ia geaca roșie ca armură ,și inconjurat de șleata de haștagisti (astăzi marii răspunzători de dezastrul sanitar) să aducă tara in situația actuală cu Guv. meu. Rușine …președinte , Pas cu pas, ai dus țara in dezastru….

  2. Un mesager Răspunde

    Auzi draga domule presedinte nu iti este rusine de ce a ajuns aceasta tara , esti o gluma , care nu are nici o misiune nici o viziune si ar fi trebuit sa fii credibil si cand spui ceva sa fii ascultat conform omul sfinteste locul , m as fi asteptat fiind profesor la baza sa stii sa te inconjori de oameni cu carte nu de oameni cu facultate ,Ceea ce traim noi acum este ceea ce ati cladit toti politicienii ,asa ati gestionat lucrurile incat ar trebui sa va crape obrazul de rusine ,pai ce lider sunteti Daca ati fi un lider intr o multinationala , nu ati ajunge sa luati leafa dupa asa rezultate , Domnule nu va dati seama cat slab pregatit sunteti

  3. Golf Răspunde

    Let’s go werner, we all know what they really say – fuck klaus werner.

  4. Lili Răspunde

    Dupa trecerea actualei crize de sanatate, herr presedinte, daca partidele din parlament sunt cu adevarat responsabile si nu numai declarativ-demagogic-populist, ar fi normala si fireasca o procedura de suspendare a d-voastra, ca sa hotarasca electoratul daca merita sa isi duca mandatul pana la capat! Criza a fost provocata si intretinuta de d-voastra prin implicare partizana in alegerea presedintelui partidul din care a-ti provenit, nu a-ti sanctionat dur si ferm derapajele guvernului @d-voastra@, nu a-ti fost un factor de echilibru si de gasire a solutiilor politice care sa nu duca la ajungerea in crizele sanitare si politice actuale.
    V-ati inselat, in niciun an electoratul caruia ii promiteati ca nu va inhaitati cu ciuma rosie dar nu a-ti rezistat niciun an pentru ca nu vreti reforme cu adevarat. Halal Romania educata care este un mare fas.
    D-le presedinte, faptul ca a-ti vrut sa deveniti si d-voastra @jucator@ va costa, ne costa si nu face bine nimanui!
    Auf wiedersehen!

  5. H&R Răspunde

    Pas cu pas, ducem tara in colaps!

    • ... Răspunde

      Bine ca recunosti, nevaccinatule!

      • H&R Răspunde

        Romania mare, cine fura are! Tu ai furat un nick. Foarte bine, te asteapta careva partid. Te vor cauta in scurt timp pentru un interviu. Spor!

      • ... Răspunde

        Nu e scris de mine. Fă un efort și folosește-ți nickul tău. Nesimțit ce ești!
        Ăsta care îmi furi numele! Reține un lucru. Când se va prăbuși tot tu vei plănge și tu vei regreta. Ba sunt sigur că vei spune chiar că nu ți-ai dat seama și de ce ne-am lăsat ceilalți dominați de voi și că nu am fost destul de clari! Eu nu am nici o vină că mămică-ta la naștere ta s-a bucurat atât de tare încât te-a aruncat în sus și din păcate pentru noi nu te-a prins din prima doar din ricoșeu.
        Sunt curios când se duce de râpă tot din ce credeți voi postacilor că veți mai primi bani? De unde fraților?
        Eu dacă aș fi prim-ministru cum se încheie pandemia primul lucru ar fi să mă debarasez de voi. Sunteți niște entități fără caracter. Ce să facă cu voi când va avea nevoie de oameni deștepți ca să refacă tot ce s-a distrus? Oamenii fără caracter își vând sufletul chiar și pentru mai puțin de 30 de arginți. Iar pe vorba lor nu te poți baza,

  6. Satmarean 1 Răspunde

    @hAuleuMaica si @Lili. Cat adevar spuneti. Acum se ascund cu tot cu luminite.

  7. Vasile Răspunde

    Moare lumea in spitale ca ci nu sunt medicamente in italia anul trecut mare yam tam au murit de covid 2.9%rest de alte boli iohannis stie dar arafat ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.