Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

Marea dilemă a femeilor: cum asortezi pantofii cu poşeta

Marea dilemă a femeilor: cum asortezi pantofii cu poşeta. În acest articol îți vom spune tot ce trebuie să știi despre cum să alegi încălțămintea potrivită în funcție de poșeta pe care o porți, astfel ca totul să se potrivească de minune. Totul este să ai grijă la combinațiile pe care le faci, pentru a nu părea ruptă din secolul trecut și pentru a face furori cu alegerile tale!

Unul dintre sfaturile de bază de care trebuie să ții cont este că a trecut vremea în care este neapărat necesar să-ți asortezi pantofii cu geanta într-un mod strict. Acum moda ne permite să apelăm la o mulțime de trucuri și idei pentru a arăta uluitor. Dacă vorbim despre pantofi damă, trendurile au fost în continuă schimbare, iar acum este perfect în regulă dacă cele două elemente ale ținutei tale nu mai au aceeași culoare.

Totul începe cu alegerea vestimentației pe care vrei să o porți, astfel să fie în armonie cu ce pantofi damă vrei să îți pui în picioare. Dacă totul arată armonios, o geantă de aceeași culoare cu pantofii poate completa vestimentația într-un mod clasic, dar poți opta și pentru alte variante:

  1. Dacă pantofii tăi sunt colorați și au diverse modele, trebuie să alegi mereu o poșetă care să aibă una dintre culorile încălțămintei. Dacă vei plusa cu încă o culoare, s-ar putea să fie prea mult și să arăți nepotrivit.
  2. Dacă pantofii tăi au culori neutre, o poșetă din piele cu degradeuri este soluția salvatoare. Gențile din piele nu se vor demoda niciodată, iar nuanțele naturale se potrivesc foarte bine la orice pereche de pantofi în culori clasice. Bineînțeles că trebuie să respecți cromatica și nu vei alege o poșetă gri pentru o pereche de pantofi de damă în nuanțe de maro, însă poți alege să asortezi o geantă maro la o pereche de încălțăminte crem.
  3. Dacă alegi pantofi negri, poți opta pentru varianta clasică, la care să asortezi o poșetă neagră. Dar, dacă și restul ținutei este sobră, poți impresiona cu o geantă în culori îndrăznețe de galben, portocaliu sau verde. Evită însă asocierea dintre roșu și negru, pentru că ar putea fi uneori prea îndrăzneață și atunci trebuie să ai mare grijă și la forma pantofilor, care să se potrivească de minune cu poșeta. O alegere extrem de elegantă și rafinată este o poșetă aurie sau argintie, însă doar dacă ținuta este axată și ea pe negru.
  4. Dacă alegi pantofi în culori nude, poți purta fără griji o poșetă de aceeași culoare. În plus, la o astfel de ținută se potrivește o rochie în culori puternice, dar ai grijă ca accesoriile să nu iasă prea tare în evidență!
  5. Pantofii albi sunt cei mai dificili în materie de asortat. Aceștia aduc de multe ori un iz vulgar, dacă nu sunt asortați corect. Așadar, singurele situații în care ar trebuie să alegi pantofi de damă albi sunt dacă ai o ținută în culori deschise, nude, care îți va conferi acel aer lejer de vară, în timp ce vei părea extrem de sigură pe tine. Poșeta trebuie și ea să aibă o culoare care să nu iasă în evidență, din sfera celor crem sau bej.
  6. Pantofii albaștri au fost întotdeauna o alegere îndrăzneață, însă de câte ori nu ți s-a întâmplat să pui ochii pe o astfel de pereche și să te întrebi cu ce o vei asorta? Soluția sigură este gama de maro-uri, dar există și alte variante. La acestea trebuie să ai mare grijă, totuși! De exemplu, poți opta pentru un ton de galben sau verde pal, care să nu iasă în evidență. Aici, pantofii sunt vedeta ținutei tale!
  7. Ajungem la pantofii roșii, atât de sexi și feminini. Recomandarea noastră este să îi asortezi cu bleumarin. Poți opta însă și pentru culori nude sau tonuri extrem de pale, mai ales în sezonulestival.
  8. Dacă ești o fire care preferă rozul, mai ales cel pal, nu ai nevoie să-ți asortezi pantofii cu poșeta. Poți purta o cămașă sau un top în aceeași nuanță cu pantofii și să optezi pentru o pereche de blugi simpli și o poșetă deschisă la culoare, dar în nuanțe calde de crem. Albul este de evitat în această situație, dar pentru o notă îndrăzneață poți alege o geantă aurie.
  9. Pantofii aurii sunt extrem de eleganți, dar și foarte pretențioși. În niciun caz nu vei alege pantaloni și cămăși sau rochii în culori puternice, pentru că pantofii aurii sunt piesa de rezistență atunci când te încalți cu ei. Negrul și albul sunt cele mai bune alegeri, însă pentru un plus de eleganță îi poți asorta cu o poșetă violet sau indigo. Totuși, această alegere este mai potrivită pentru un eveniment special, decât pentru o zi la birou.
  10. La pantofii galbeni există o singură regulă: nu purta verde sau roșu, pentru că te vei îndepărta de aspectul natural pe care vrei să-l obții și vei cădea în sfera penibilului. Cu alte cuvinte, vei arăta mai degrabă ca un brad de Crăciun și nu vei obține acel look pe care ți-l dorești!

Un comentariu

  1. All-Shoes.ro Răspunde

    Pantofii albastri incerc mereu sa-i asortez cu o geanta de piele culoare cognac sau ceva similar, mi se pare o combinatie reusita de culori pentru pantofi si geanta/poseta. Foarte utile sfaturile din articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.