Ultima actualizare: ieri, 18:14

Locale

Prezența angajaților, mai ușor de centralizat cu un program pontaj

Soluții digitale precum program pontaj sau program salarizare sunt tot mai căutate de către companiile cu un număr ridicat de angajați. Acestea își doresc eficientizarea procedurilor administrative și de payroll, lucru posibil cu astfel de aplicații. Pe lângă alte caracteristici, ele permit monitorizarea datelor de prezență ale salariaților din mai multe puncte de lucru și gestionarea informațiilor de natură salarială.

Un program pontaj configurabil este un instrument esențial pentru o companie cu angajați care lucrează în mai multe locații și care se pontează în mod diferit. Aceștia pot folosi o cartelă electronică de tip punch in-punch out sau se pot ponta într-o pagină online de pontaj, iar datele înregistrate în sistem să fie prelucrate într-un program salarizare pentru procedura de calcul de salarii.

De asemenea, datele de intrare și ieșire ale angajaților pot fi introduse de către aceștia într-un program pontaj. O altă metodă de pontare ar fi precompletarea programului de desfășurare a activității de către un specialist HR. Mai apoi, se va interveni asupra acestuia doar dacă angajații beneficiază de concediu de odihnă, concediu medical ori dacă au fost efectuate ore suplimentare. În acest fel, datele de prezență vor fi preluate în mod corect de către un program salarizare și nu vor exista erori în operațiunile de payroll.

Alte beneficii aduse de folosirea unui program pontaj

Angajații care au acces la o astfel de soluție își pot vizualiza datele salariale, balanța concediilor sau alte informații personale. Totodată, ei pot iniția cereri de concediu dintr-un program pontaj fără a mai apela la departamentul de resurse umane. Aplicația poate fi instalată pe un singur computer într-un spațiu special amenajat, iar de acolo să fie accesată de angajați. În acest fel, ei nu au nevoie de device-uri personale pentru logarea în sistem.

Odată ce a fost implementat un program pontaj într-o organizație, o modalitate de a profita de caracteristicile lui este de a fi integrat cu un program salarizare. Acesta din urmă are posibilitatea de a extrage datele de prezență ale angajaților pentru a fi folosite la calculul de salarii. Cei care activează în domeniile HR și payroll cunosc complexitatea procedurilor lunare necesare salarizării.

De aceea, pentru a fi gestionate mai eficient și cu un efort redus, merită să-ți îndrepți atenția spre un program salarizare performant, care poate importa date dintr-un program pontaj. O astfel de aplicație este configurată pentru a reduce stresul profesioniștilor din departamentele specifice, minimizând totodată riscul de apariție al unor greșeli umane.

Program salarizare – dezvoltat pentru eficiența în calculul de salarii

Din interfața acestuia, utilizatorul poate seta avertizări care să-l notifice dacă urmează să efectueze o acțiune incorectă, iar prin această modalitate nu mai este nevoie mai târziu de corecții. O altă caracteristică de bază a unui program salarizare este posibilitatea de a genera rapoarte pentru management, care să aibă o imagine de ansamblu a operațiunilor din acel departament.

Mai mult, se pot gestiona reținerile salariale, plățile în avans, bonusurile sau decontările unor cheltuieli ale angajaților. Aceste facilități intră la complexitatea soluțiilor digitale care sprijină activitatea companiilor și le ajută să se organizeze într-un mod bine structurat.

Îți dorești metode inovative prin care să gestionezi activitățile administrative ale businessului pe care îl conduci? UCMS by AROBS, o companie cu 25 de ani de experiență pe piața soluțiilor software, dezvoltă și inovează constant module precum program pontaj sau program salarizare. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre astfel de softuri, ia legătura cu specialiștii de la UCMS by AROBS printr-un email la [email protected] sau la numărul de telefon 0720 534 424.

Sursă foto: Freepik

3 comentarii

  1. MACI LACI Răspunde

    ETE NA SCLAVIE CĂ ÎN LAGĂR!!!!

  2. misi Răspunde

    As pune si la bugetari, sa vada cum e sa nu poti iesi de la servici cand vrei tu. Sau ca trebuie recuperat orice minut plecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.