Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Radu Panait, deputatul USR PLUS de Satu Mare, face parte din Biroul Național

Radu Panait, deputat USR PLUS de Satu Mare, este unul dintre cei 24 de membri ai Biroului Național al USR PLUS. El a fost ales în conducerea partidului în cadrul congresului politic din acest sfârșit de săptămână, la care au participat peste 1.000 delegați din toată țara și din străinătate.

„Mă simt onorat și bucuros de încrederea pe care mi-au oferit-o colegii mei din USR PLUS. Acest mandat este foarte important pentru viitorul partidului nostru, deoarece are ca obiectiv principal pregătirea alegerilor din 2024. Votul de susținere acordat de colegii mei mă responsabilizează, și mă bucur că valori precum hărnicia, ambiția și meritocrația sunt recunoscute în partid. Îmi voi pune la dipoziția Biroului Național și a întregului partid abilitățile mele manageriale și cunoștințele mele din domeniul digitalizării. USR PLUS este partidul care poate aduce schimbarea mult dorită în clasa politică și în societatea românească”, a declarat deputatul Radu Panait.


Sursa: Comunicat de presă USR PLUS Satu Mare

18 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Deputatul ZERO! Senatorul Zdob si Zdub nu a prins nimic ?

    • Adi Răspunde

      Tipic pentru un parazit plătit din banii noștri , nu face absolut nimic doar este interesat de propria lui firmă , dar dacă poate se mai agăța de câte un eveniment local ca și cum el ar fi inițiatorul lui .O dezamăgire ca și toată sleahta de USERISTI rezerviști .

  2. Marean Răspunde

    politica e vremelnica. oamenii cisntiti sunt extirpati de sistemul mafiot opolitic pe care il avem in tara, asa ca ori va deveni ca EI ori va fi lasat deoparte.

  3. Ovidiu Răspunde

    Asta a intrat si berceanu pe care il plangeau toti, nu . Si nici lasconi de la campulung. Altfel de politica, ce sa spun… :)))

  4. radical2 Răspunde

    Felicitari. Asta mai misca ceva. Nu ca altii.

    • c-block Răspunde

      Ce mișcare? Singurul care are inițiative proprii pe agricultură e deputatul udmr Magyar. Asta fără supărare. Restul numai circ (vezi Cristescu) sau dormitat în fotoliul de deputat (restul toți). Panait încearcă să se bage în seamă doar. Bine că anno fraierii de noi i-am votat! Mă rog, cine a fost la vot !🤔😲

  5. c-block Răspunde

    Să ne prezentați mai bine o inițiativă legislativă proprie și personală de-a dânsului. Că într-un an de mandat a avut bugăt vreme de asta. Și a zis el că ne va arăta el ce și cum se face asta. Nu ca cei de dinainte!🤔😱😲🥴🤮 Așa-i că nu găsiți nimic?

  6. mae Răspunde

    fata de laaaaa trista

  7. Satmareanul Răspunde

    radical2 …

    Am citit … toate initiativele sunt ale grupului USR … sunt si ei destepti asa ascund si eu nulitatea unora ca Panait … adica uitate si citeste cum este trecut ca si initiator de legi si hotarari ? … sunt bagati toti deputatii si senatorii pentru ca asa da bine la numaratoare … dar daca ai capul pe umeri atunci observi ca Panait deputatul ZERO nu a facut nimic … dar colegii ascund acest lucru printr-un artificiu simplu … oricine cine are o initiativa … trece si colegii ca atunci le apare ca si initiative unde ii apare si numele Panait …

    Asa ca pupincuristii USR va rog … nu mai spuneti de initiativele lui Panait … ca sunt ZERO …

    Dragi votanti USR uitati-va mai bine pe cine votati pe viitor … ca Panait e ZERO

    • radical2 Răspunde

      Nu inteleg de ceilalti de ce nu va legati. Ati avea mai multe motive. Uitativa ce haos a creat Catzu si Iohannis. Habar nu am ce va influenteaza…, dar Panait e mai activ ca orice parlamentar de Satu Mare. A inceput cu ceva initiativa legata de persoanele cu handicap. Sincer nu stiu exact, dar nici nu e treaba mea sa ii urmaresc non stop. In ansambul insa, cred ca e mai activ si mai capabil ca multi politiceni de Satu Mare impinsi in frunte pe criterii mai mult politice.

      • Codruta Răspunde

        Să fim serioși pe ăsta îl interesează doar de unde să fure ,a învățat de la Barna ca de ăla a furat 6 milioane de euro din fondurile comunitare care erau destinate asistaților sociali .
        Așa că marș cu acest păduche care numai comportament și aliura de deputat nu are .
        Atenție la vot să nu mai fim păcăliți de Cioloș &co GUVERNUL ZERO 2016 .

  8. Românurile Răspunde

    Mda, foarte mari realizari!Doar pentru el.

    • c-block Răspunde

      Mda. Nici nu știu ce ne făceam fără el! Nu știu cum de răsărea Soarele înainte ca el să ajungă deputat! Nu zero e ci mai degrabă #blackhole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.