Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Record la vaccinare în județul Satu Mare. Se deschid noi centre, plus echipe mobile

Record la vaccinare în județul Satu Mare. Prefectul Altfatter Tamas salută interesul crescut din ultimele zile ale sătmărenilor pentru imunizare, după ce ieri s-a depășit pragul de 2000 de vaccinări într-o singură zi.

Conform solicitării înaintate Direcției de Sănătate Publică, începând de luni 01.11.2021 centrele de vaccinare din Satu Mare, Carei și Negrești-Oaș vor funcționa zilnic, inclusiv sâmbăta și duminica, între orele 08,00 – 20,00. Pentru a veni în sprijinul locuitorilor din zona de sud-vest a județului, în cursul săptămânii viitoare se va operaționaliza și centrul de vaccinare din orașul Tășnad.

Tot începând de săptămâna viitoare, vaccinul monodoză de la Johnson&Johnson va fi disponibil, pe lângă cabinetele medicilor de familie din județ înscriși în program și în municipiul Satu Mare la Centrul de vaccinare de la Școala Gimnaziala ”Avram Iancu” Satu Mare  –  Sala de sport  (tel. 0747177384), la centrul de vaccinare din Carei – Grup Școlar ”Iuliu Maniu” (tel. 0747177480) și la cel din Negrești-Oaș – Spitalul Orășenesc (tel. 0722407731). În continuare rămâne operațional centrul din Vama Petea, cu program zilnic între orele 10,00-22,00, unde se pot obține informații la numărul de telefon 0725259684 și unde se folosește doar vaccinul Johnson&Johnson.

Echipele mobile de vaccinare constituite la nivelul Direcției de Sănătate Publică Satu Mare acționează în cursul zilei de azi în comunele Santău, Sanislău și Apa iar luni 01.11.2021 se vor deplasa pentru vaccinare la Halmeu și Tarna Mare. Tot luni, conform solicitărilor primite de la primării se va definitiva programul de vaccinare al echipelor mobile pentru săptămâna viitoare. Echipele mobile asigură atât doza 3 de consolidare (booster) cât și doza 1 cu toate tipurile de vaccin (Pfizer,  Moderna sau Johnson&Johnson).


Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

 

21 comentarii

  1. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Proști proști dar mulți….

  2. H&R Răspunde

    a-self-fulfilling-prophecy-systemic-collapse-and-pandemic-simulation
    Cautati pe google. Ca portalsm nu ma lasa cu website-uri.

    • USR MINUS Răspunde

      Nu te lasa ca esti prost tu. Mai incearca, sa vezi ca te lasa.

    • USR MINUS Răspunde

      Apoi, pe de alta parte nu este de mirare ca portalsm nu te lasa sa dai linkuri de pe toate cacaturile de site-uri. Exista si oameni cu discernamant, nu numai sosocati.

  3. ... Răspunde

    Dar ei în schimb de la redacție copiază de zori linkuri care le convin ca și știre sau informație! Așa să tot fii ziarist, frate! Cred că unul nu promova dintre ei la “Ștefan Gheorghiu” că nu treceau de primul an! Nu că nu vroiau, ci că nu puteau! Eu nu sunt de acord cu copiat texte din astea neverificabile. Dacă ai o părere scrie aici că asta se cheamă comentariu. E așa de greu să compui niște propoziții pe subiect? Se pare că pentru unii este chiar imposibil.

  4. Satmarean 1 Răspunde

    Antivaccinistii intra in fibrilatie ca nu mai sunt lasati sa posteze toate prostiile luate de pe saituri obscure care dezinformeaza populatia.

    • H&R Răspunde

      Apoi da, cam ai dreptate, ca nici de la Digi24 nu ma lasa de multe ori.

    • ... Răspunde

      Deci numai unii au voie să vorbească liber. Peste ani când se va trage linie vei spune că îți pare rău și nu credeai că sa va ajunge chiar până aici. Nu sunt antivaxer că doar m-am vaccinat dar nu pot trece cu vederea blocarea dreptului la opinie iar pentru alții este voie orice chiar dacă spun tâmpenii. Cine ești tu ca să stabilești că cine poate avea drept de opinie? Asemenea comportamente nasc monștrii. Vă comportați ca niște naziști.

      • H&R Răspunde

        Vaccinazisti, ce PLM.

      • .... Răspunde

        Aia nu e opinie cand influenteaza alti oameni si din cauza asta mor !

        • ... Răspunde

          Tu îngrijește-te de sănătatea ta. Nu vezi că s-a indus un fel de stare de paranoia generală și toată lumea tremură de frică. Cel puțin bătrânii. Iar cei din sistemul sanitar știu foarte bine că dacă cedezi psihic nu prea mai ai șanse să te însănătoșești biologic. Unii trăiesc cu impresia care v-a reușit pe deplin că dacă ești pozitiv ești ca și mort. Felicitări!🤔😱😲🤯🥴🤮🤮💩
          Și de multe ori se lansează în public afirmații gratuite și doar parțial adevărate sau ingormații trunchiate. Vorbesc de partea provaccin. Nu vă face cinste.

  5. Satmarean 1 Răspunde

    Unii cred ca a avea dreptul la libera exprimare inseamna a spune orice,oriune si oricum. Fals. Si bine ca s- a intervenit ,desi cam tarziu un pic..

    • ... Răspunde

      Doar că se intervine grosolan și s-a demonstrat că și de partea cealaltă se propagă minciuni sau și mai rău adevăruri parțiale. Atât.
      PS. Se știe foarte bine că vaccinarea se face prin medicii de familie. Vaccinarea clasică adică. Funcționează așa de decenii. Atunci de ce nu ne-am folosit de asta de la bun început cum au făcut ungurii? Diferența se vede. Iar în bantustanul nostru bananier se știe că fără popi nu miști în front. A se vedea ce fac p@liticienii în campanii electorale. Place sau nu asta este adevărul trist. Așa că cearta asta sterilă cu BOR este contraproductivă. Cred că este sesizabilă de oricine are puțină minte. Ori e tâmpit cine a făcut asta ori se face intenționat. Iar chestia aia cu scopul scuză mijloacele nu stă în picioare.

      • H&R Răspunde

        @… undeva are dreptate si BOR, pentru ca nu mai exista Sfantul Dumnezeu, cu numai sfantul vaccin.

    • H&R Răspunde

      @Satmarean 1, asa era si in era Ceausescu. Exact asa. Nu trebuia omorat pe sarmanul, si acum era liniste in tara . Asa e?

  6. ... Răspunde

    @H&R. Am așa un gând negativ vizavi de @Satmarean 1. Cine știe ce făcea și ăsta pe vremea odiosului împușcat și a sinistrei academiciene codoi dacă regretă pumnul în gură practicat atunci! Zice și el “O tempora! O, mores!”???
    PS. Iar cine a absolvit generala la colț la un pahar de vorbă să se descurce cu goagăl translet. Intenționat am scris greșit ca să pricepeți.

    • H&R Răspunde

      @… Vezi cum vorbesti de tovarasul Satmarean 1. Poate dimineata, (oooh dimineata? in zori!) ne trezim cu securitatea la usa. Poate era si asta secretar de partid sau ceva de genul. Si in vremea aceea mucles la toti care nu erau de acord cu ideologia partidului si a tovarasilor.

  7. Satmarean 1 Răspunde

    🙉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.