Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Scandaluri la un centru de vaccinare din Satu Mare. Medic: Eu sunt Dumnezeu aici, eu tai și spânzur

Scandaluri la un centru de vaccinare din Satu Mare. Cunoscut vlogger sătmărean Attila Bertici a povestit pe contul său de Facebook o experienţă neplăcută de la un centru de vaccinare din municipiul Satu Mare. Alte persoane au confirmat faptul că medicul care coordonează vaccinarea se comportă foarte urât cu pacienţii.

Redăm postarea lui Attila Bertici:

Azi am fost cu mama să facă doza a treia la “Policlinica Veche” din Satu Mare unde se află Centrul de Vaccinare. Am fost programați la ora 15:00. Am ajuns la fix. Înaintea noastră erau vreo 40 de persoane, civilizati, stăteau la rând cu mască de protecție. Am așteptat rândul, pe la ora 15:50 după 50 de minute de așteptare am intrat in sala de vaccinare. Eu am intrat cu mama fiind însoțitorul dânsei pentru a completa fisa de vaccinare.

Asistentele erau drăguțe, ne ajuteau cu fisa etc. Din sala de “triaj” se auzeau țipete, am auzit o doamna care spunea la domna doctor (ulterior am aflat fiind vorba de doamna doctor Stratulat): va rog nu vorbiți in halul asta cu mine, am o vârsta, nu sunteți mai presus decât noi care dorim sa ne vaccinam. Încă vreo 10 minute de scandal (nu s-a mai auzit concret, s-a închis usa) domna “pacienta” a ieșit și a plecat fără sa se vaccineze. Am înțeles ca a venit săracă din Carei, dar a iesit plângând, umilit la maxim.

Noi tot am așteptat. La ora 16:00 am luat telefonul mobil in mâna sa plătesc prin aplicația TPARK parcarea, fiindcă a trecut o ora de la prima plata. A venit o asistentă la mine și m-a rugat să ascund telefonul mobil ca, in sala de vaccinare nu este voie. (What?) Aici in paranteza a-și preciza ca in luna mai când m-am vaccinat la Supuru de Jos chiar am făcut un Vlog in centru de vaccinare chiar și momentul când m-am vaccinat, nu era nici-o problema.

In fine, am explicat frumos că doresc să plătesc parcarea. Doamna asistenta a înțeles și m-a rugat sa ies in sala de așteptare, acolo am voie cu telefonul. M-am conformat, am iesti și am inceput procedura de plata la parcare. Ei, de aici a început nebunia pe care nu am trăit-o nicodată in viața mea. Eram la finalizarea plății, doamna doctor epidemiolog DIANA STRATULAT, Cordonatoarea Centrului de Vaccinare s-a oprit lângă mine, cu mască pusă așa de chichi de mambo sub bărbie și a început să strige isteric cu un ton de aroganta maxima și flegmatic.

Redau toată discuția, rog organele competente dacă sunt camere video acolo să verifice!! Redau discuția:

– Doamna Stratulat: Acum in aceasta secunda ascundeți telefonul mobil, nu aveți voie.

– Attila: Scuzați-ma doamna doctor, doar am plătit parcarea la mașina, a trecut o ora decand stam aici, și nu doresc o amenda. Am înțeles ca aici in sala de așteptare se poate. Dar ok, imi cer mii de scuze.

– Domna Stratulat: (ton ridicat) Nu mă interesează, vă dau afara cu telefonul cu tot in 2 secunde.

– Attila: Nu va enervați doamna doctor, sunt in sala de așteptare, cred ca aici am voie sa trimit un mesaj, nu sunt arestat sa nu am dreptul sa țin telefonul mobil in mână.

– Domna Stratulat: (ton agresiv, aproape de criza de nervi) Eu sunt Dumnezeu aici, eu tai și spânzur. Va scot de aici cu forța.

– Attila: Domna doctor, dacă ati avut o zi proasta, sau aveți probeleme de a va controla, suntem la o policlinica, va rog din suflet cereti ajutorul unui coleg de specialitate.

– Doamna Stratulat: (criza de nervi iesit din comun, a început sa sara pe gresie ca un copil la Auchan când tati nu cumpara bomboane, dând cu pumni in perete) Nu sunt nervoasa, sunt o șefa și am tot dreptul sa vorbesc așa cum doresc, marș afară (totul la un ton ridicat și alarmând tot personalul).

– Attila: Domna scumpă, am tot dreptul sa stau in sala de așteptare, aștept pe mama care este înăuntru la vaccin, sunt însoțitorul dânsei. Va rog calmați-va.

– Doamna Stratulat: Aici faceți ce spun eu, ați înțeles, aici EU sunt tot, aici eu comand. (Alarmând agentul de pază)

A venit domnul de la Security pe care îl cunosc de vreo zece ani, m-a rugat să părăsesc sala, să am in vedere că dacă NU ies doamna îl manancă. Am ieșit doar pentru a nu avea cel de la Security probleme, am stat de vorba puțin cu băiatul care mi-a confirmat ca doamna Stratulat are 42 de plângeri și redau: Atiila, crede-mă in fiecare zi este circ peste circ aici, arunca pe toată lumea afara, urlă cu toată lumea, zilnic este scandal.

In paranteza mai precizez ca la strigatul doamnei Stratulat au iesti vreo 7 asistente care doar s-au uitat, probabil sunt obișnuiți cu scandalul făcută de doamna “doctor” și nu au curajul sa intervină.

Mama a iesit plângând după vaccin (a auzit totul) noi am părăsit sala dar se auzea cum doamna Stratulat a reînceput “lupta” cu alți “clienti” care stăteau la vaccinare.

După cele întâmplate am mai sunat câtva prieteni care lucrează in domeniu, i-am povestit ce s-a intâmplat și unul dintre prieteni mi-a relatat ca a pățit la fel. Stătea la vaccin, i-a venit rândul, doamna Stratulat s-a ridicat și a zis: pauza de masa. Dupa o jumatate de ora s-a întors fredonând pe hol celebrul cântec “Partidul Ceaușescu Romania”

Da dragilor, din păcate medici și asistenții care lupta zi și noapte pentru a ne salva (respect maxim pentru ei) se fac de rușine din cauza acestei doamne doctor epidemiolog DIANA STRATULAT, care crede că, Ceaușescu mai trăiește și ea face parte din Partidul Comunist Român.

Doamna sau “tovarașa” doctor DIANA STARTULAT: Dați-va demisia urgent, aveți probleme vizibile cu stăpânirea de sine de a conduce un centru așa de important în ziua de azi cum este Centrul de Vaccinare!

  1. Dacă doamna din Carei care a ieșit plângând refuzând vaccinul de la doamna doctor citește aceasta postare sau oricine care a pățit la fel cu doamna doctor Diana Stratulat, ROG SA LASĂ UN COMENTARIU!!

Rusine domna DIANA STRATULAT!!

DEMISIA URGENT!!

 

71 comentarii

  1. Golf Răspunde

    No vaxx, no problem.

  2. Stefan Răspunde

    Alo?Colegiul medicilor nu se autosesizează?Păcat că asemenea specimene mai respiră!

    • ... Răspunde

      @Stefan, eu mă mir chiar și că a transpirat știrea în afară și a apărut în presă. Săptămâna trecută a fost alt scandal tot acolo cu cei veniți din Supur că acolo centrul nu a avut vaccin și i-au trimis aici. Acolo după ore de așteptare afară i-au trimis pe toți înapoi acasă fără să fi fost vaccinați. Că oamenii nu au altceva de făcut! Și mai ales asta cu cei veniți din zona Supur unde e praf și pulbere nivelul de vaccinare ???? Apoi ne mirăm că nu vor reveni să se vaccineze? Dar antivaxerii sunt de vină că ei nu se pot organiza și sunt plini de aere de demiurg!?!? Doamna doctor dacă are astfel de crize să facă bine și să meargă la careva coleg psihiatru. Dacă ești în slujba cetățeanului și mai ales pe timp de pandemie astfel de comportament este pur și simplu inadmisibil.

      • Anca Răspunde

        Și eu am avut o experiență”frumoasă”cu aceasta doamnă doctor. In mai 2021am mers pt prima doză de vaccin iar când am intrat la dânsa am salutat-o cu ‘buna” .De aici a inceput : că nu am cei 7 ani de-acasă, că sunt nesimțită, că unde mă cred…mi -a cerut să o salut cu “bună ziua doamna doctor”,am trecut peste,i-am spus doamnei că nu am venit să mă cert ci să mă vaccinez, apoi m-a scos afară să completez fișa din nou deoarece nu am bifat că tensiunea este o boală cronică (cu tot tacâmul.. că nu știu nimic, că sunt nesimțită…); faza superbă a fost când mi-a sunat telefonul…crize și isterii ..
        Am vrut să renunț la vaccinare din cauaza starii pe care mi-a dat-o dar asistenta mi -a spus să nu o bag in seamă că așa se comportă ea…(tot respectul pt ea). Această doamnă in loc să te încurajeze (mulți eram stresați că na e ceva nou pt toți…)te mai și ia “de sus” ,nu are un gram de respect, cu mine s-a comportat și a vorbit fff urât.

        • Bianca Răspunde

          Pai, drăguța, cam avea dreptate doamna doctor.
          Nu stii sa saluți dar… protestezi..
          Cine te-a învățat sa saluți cu “ buna”, ori era la fel de needucat ca si tine ori a vrut sa își bată joc de tine.
          Buna??? Auzi la ea : “ buna”.
          “ Buna” de ce?
          Mare-i grădina Domnului!

        • Ion Răspunde

          Apoi serios acuma. “Buna” ma enerveaza si me mine. Puteti spune “buna ziua”, “buna sa iti fie inima” “buna dimineata” etc. “Buna” e adjectiv, iar un adjectiv trebuie sa fie pus intotdeauna pe langa un … Hai ca va amintiti de la ora de limba romana 🙂

          • cârcotaş

            @Bianca, @Ion Vă felicit că nu aţi trecut ,,peste” la acest exemplu de proaste maniere. Peste tot vezi tot felul de tineri pe care i-ai ăzut crescând de mici şi abuzează de formula ,,Bună!” , formulă care merge …acolo unde merge dar către o persoană mai în vârstă sau pe care nu o cunoşti sau care are un statut social superior. Şi nu o apăr pe doamna doctor…

        • E S Răspunde

          Eu o injuram si ieseam din cabinet! Adica ii plateam cu aceas moneda cu care isi trateaza ea pacientii. Cei care comenteaza ca”Buna” nu este salut ce ar vrea? Sa ii pupe mina sau sa o pupe si in fund?

      • Boitor Răspunde

        Da, foarte adevarat!!! Si noi am patit! Era fara masca prin aprilie si vorbea cu noi….Doamne. Trebe trimis in concediu de boala!!!!

        • Oșan Răspunde

          Dacă mergi la casa de pensii același comportament, dacă mergi la permise auto la fel și acolo un căcat și o doamna sa ii scuipi între ochi la spital nici nu mai vorbim,

    • Osan Răspunde

      Căcați de sătmăreni împuțiți, băgați-vă în p… Ă mamelor voastre de ultim oraș din țară

  3. Fara nume ! Răspunde

    Buna ziua !

    Sa va povestesc eu cum am patit : 30.09.2021 , sunt pentru 3 a doza programat , unul peste altul la invalmaseala ! Pentru primele doua doze am primit loc la Carei , se statea cate unul la rand !
    Aici deja lumea murmura , zumzaie , si cu greu se intra pentru programarea de la ora 8 , abia pe la 9 fara 20 minute ! Cum intri ti se da in mana o mapa , cu trei pagini de completat , la Carei ti se completeaza de catre un asistent ! Asteptam ……sa intram la Doamna Dr.Stratulat , cate 3 , pana atunci ma suna mama de 91 ani , care are Alzheimer , si mi se atrage atentia ca nu am “dreptul” sa vorbesc , la care intreb : unde scrie ? (si aici ma refeream la litera legii , si nu la o pictograma in culori , scoasa la imprimanta) , eu fiind lucrator in comert , cum m-ar da sefu afara daca as interzice cuiva (potential client) sa vorbeasca la telefon !( la Carei si asta se putea , adica sa vorbesti si inainte , si dupa vaccin la telefon!) Si nu in ultimul rand , eu sunt platitor de impozite si taxe , si o particica din impozitul meu merge le intretinerea acelei “instutii” , deci mie sa nu-mi comande cineva , cine traieste din impozitul meu !!!!!!!!!!!!!!!!
    Dar sa mergem mai departe ! Dr. Stratulat se uita la fisa mea , si tare suparata : ah , azi este ultima zi in care mai vaccinez oameni care au primit primele doze in alte localitati( Carei !), caci si ieri au fost peste 300 de oameni la ea ! Dar eu am pus-o acolo ? Nu merge toata tevatura asta pe baza de voluntariat , pentru nu putini bani ? Numai intreb , sa nu mor de prost ! Poi eu am facut programare pe platforma , nu am retinut pe nimeni nici cu timpul nici cu telefoanele , ci am invatat sa folosesc pc la o varsta nu chiar juvenila , si m-am programat , si uite am primit loc in Satu Mare!
    Ultimul episod Dr. Stratulat : dupa ce explica Doamna tot , ce dupa dansa noi trebuie sa stim in legatura cu vaccinul …… intrebari daca sunt ? Eu intreb : este un cuvant in plus , pe hartia primita de la dansii in denumirea vaccinului respectiv , care in Carei nu era !?
    Poi acela este numele fabricantului ( raspuns) , si acea fabrica face multe tipuri de vaccinuri , printre altele si Viagra !
    P.S.
    intrebare si constatare
    Intrebare : Oare sa fie adevar ca ” porcul flamand , viseaza ghinde, adica utilizatorii de Viagra ! ” ?
    Chiar asa de obosita nu a fost , dupa ziua precedenta cu 300 vaccinati , incat sa nu puste un banc ( cel cu Viagra!)

    O zi frumoasa

    • Ilinca Răspunde

      Tătuca, tu cu apucăturile tale de comerciant atâta poți, dar sa știi ca “ glume” de tipul “ Bancul cu Viagra” nu se fac nici cu si nici in prezenta unei femei pe care o vezi atunci pentru prima data…
      Raportat la vârsta pe care presupun ca o ai trebui sa stii; nah, in fine, de unde nu-i …
      Eu in locul doamnei doctor îți indicam “Exit” urgent.

      • Hahaha Răspunde

        Bine Ilinca :)) du-te da mana cu Tanti Dia =))))

        Hai sa facem analiza textului

        “Eu intreb : este un cuvant in plus , pe hartia primita de la dansii in denumirea vaccinului respectiv , care in Carei nu era !?

        Poi acela este numele fabricantului ( raspuns)”

        Prima propozitie, se vede clar ca autorul pune intrebarea iar in a doua propozitie vine un “raspuns” mai mult ca sigur din partea interlocutorului.

        ie greu cititu?!

        • Ilinca Răspunde

          Eu pot sa dau mâna cu doamna doctor deoarece ambele avem școala făcută, tu sărăcuțul de tine ești deficitar si la “ 7 ani de acasă” si la scris ; nu “ ie greu cititu” ci “ e greu cititul”- sesizezi diferența???

          Dar Doamne, de ce pierd eu vremea cu tine?

          • Fara nume

            Eu asa am observat , cine “are scoala” , nu atentioneaza pe cei din jur la tot pasu’ , ca vai cat de destept e ! Asculta , analizeaza – dar ce analiza ai facut tu , ca nu ai inteles ceea ce am scris ? Si inca ceva : nu stiu ce are de a face gramatica limbii romane cu comportamentul angajatilor din sectorul de stat ?

          • E S

            Tu ai scoala facuta? Unde, online? Macar taci naibii nu te face de ris.

        • Fara nume Răspunde

          Cu numele de Ilinca , mai poti avea orice tip de aateptari ?

          • Ilinca

            @fara nume,
            “Cu numele Ilinca, mai poți avea orice tip de așteptări?”, zise unul care nu are curajul sa-si asume identitatea sau poate nu are o identitate.
            Admirabil, un bărbat adevărat!
            As rade daca nu ar fi plâns.
            Si pentru ca ai adus vorba despre “ cei cu scoala”, categorie din care tu nu faci parte, da, aceștia chiar trebuie sa-i atentioneze pe cei needucați si neșcolarizați ( care se labarteaza agresiv si cu nerușinare peste tot – vezi unele din comentariile de mai sus, inclusiv al tau ) sa stea in banca lor.
            Cât despre faptul ca nu as fi înțeles ce ai scris, nu sunt interesata sa înțeleg câta vreme nu stii sa scrii corect.

  4. Vlad Tepes Răspunde

    D-le Bertici plingere scrisa la Colegiul medicilor ( desi recunosc ca e pierdere de vreme ) si consultati-va cu un avocat sa-i faceti o plingere penala.
    Astfel de nemernici trebuie inlaturati din sistem.
    Au mama sa-si bata joc de ea nu de cei care o viata au platit bani grei la sanatate ca nemernicii sa ia salarii nesimtite !
    Pacat de medicii de omenie si buni profesionisti, ca le este sifonata si lor imaginea pe nedrept.

    • Vlad the imapler Răspunde

      Dar de ce sa faci atatea drumuri?! Ii tragi o palma mai serioasa si automat ii transferi dansei toata pierderea de vreme cu planderi, procese etc.

      Nici nu trebuie sa te obosesti sa ceri nr de telefon pt martori la proces, mai mult ca sigur ca nici restul cadrelor medicale nu o inghit.

    • Avocat Răspunde

      🤣😂🤣
      “Consultați-va cu un avocat sa-i faceti o plângere penală”!!!
      Ce bine am ras!
      Cum s-ar numi fapta ???
      Educație împotriva voinței mitocanului?
      🤣😂🤣

  5. Marius Răspunde

    Confirm cele menționate mai sus ,sunt și eu pățit cu doctorița dementa in 21 mai aceeași problema cu telefonul . rog colegiul medicilor sa retragă dreptul de practica unui astfel de doctor .

  6. george Răspunde

    De ce trebuie sa se ajunga la atatea reclamatii cand este foarte simplu sa fie data afara, fara drept de a profesa. Am patit si eu. Doamne, parca sunt impotriva vaccinarii cei de la Policlinica. Au un comportament inuman. Ar tebui scimbat cel ce raspunde de activitatea policlinicii. Ce se intampla, nu are nimic cu juramantul depus. Sunt niste neoameni !!!!!!!

    • Un cetatean Răspunde

      PENTRU CLARIFICARE:
      DE ACESTE CENTRE DE VACCINARE RASPUNDE DSP NU SPITALUL JUDETEAN SAU POLICLINICA !!!
      SPATIUL ESTE IN INCINTA POLICLINICII, DAR PERSONALUL NU SE SUBORDONEAZA DECAT DSP!

  7. Unul Răspunde

    Nu comentez comportamentul doctoriței, ( care între noi fie vorba, o fi sătulă de câta imbeciliate o fi văzut la viața ei) dar am o întrebare pentru toți cei scanalizati de faptul ca nu li se permite utilizarea telefonului mobil chiar oriunde: cand stați pe buda sau sunteți la futut puteți fără telefon⁉️⁉️⁉️
    Nu știți regulile elementare de buna cuviiinta, nu- i nici o problema, dar sa mai fiți si revoltați pentru ca trebuie sa respectați niște reguli…

    • Fara nume Răspunde

      Nu comentez ceea ce amintesti despre telefon ! Dar cum nu se poate interzice libera exprimare , intr-o democratie (caci doar este ceva elementar) , asa nici vorbitul la telefon ! Caci doar nu suntem in comunism , nici in alta dictatura , si nici macar in armata ! Si inca ceva : toata tevatura asta cu vorbitul la telefon este doar si doar la institutiile statului ! Suntem in 2021 , ar trebui sa va updatati modul de comportament fata de platitorii de impozite si taxe , caci doar traiti de pe urma lor !

      • Unul Răspunde

        @fara nume,
        Dragule, nu doar tu plătești taxe si impozite; democrația nu înseamnă haos si nici manifestări primitive, discreționare; suntem in mileniul trei, nu in epoca de piatra; liberă exprimare nu semnifica faptul ca spui ce vrei, cand vrei, unde vrei, cât de tare vrei…
        Daca ar fi asa cum spui tu, hai sa ne imaginam ca suntem noi doi si încă vreo doi- trei ca noi, in aceeași încăpere si vorbim in același timp toți la telefon, in virtutea dreptului la “ liberă exprimare” pe care il avem pentru ca suntem “ plătitori de taxe si impozite”… ce crezi, ar fi ok?
        De bun simt ai auzit vreodată, si daca da, stii ce presupune?

      • Juju Răspunde

        Tu habar n-ai despre democratie, traiesti in fascism brainwashed cu fb, tiktok si alte prostii.

    • E S Răspunde

      Ideal ar fi sa comentezi comportamentul doctoritei si nu faptul ca omul a vrut sa isi foloseasca telefonul.Dar medicilor le este frica de telefon ca dracu de tamiie,pt ca pot sa fie inregistrati cum isi trateaza pacientii . Data inregistrarea prin presa nu ar putea sa isi nege faptele.

  8. .... Răspunde

    In urma cu mai multi ani fiul meu ,adolescent la vremea respectiva,din cauze necunoscute a facut o enterocolita acuta cu sangerare in diareea care nu mai contenea si care s-a manifestat violent tocmai noaptea.Am solicitat ambulanta pentru ca durerile abdominale erau insuportabile iar la triere ne-au trimis la Spitalul de boli Infectioase.Aici de garda era tocmai “specialista”,care si-a facut aparitia dupa vreo 15 minute cu dumnezei si sfinti coborati pe pamant,injuraturi si blesteme ca la usa cortului.Ca noi stim ca ea de 24 de ore n-a dormit deloc,ca are de crescut nustiucati copii,ca daca ea moare,cine-i creste copiii,ca de ce n-am venit in cursul zilei etc. !Mi-am cerut aproape plangand mii de scuze,i-am spus ca pe timpul zilei nu au fost probleme,insa ea nu si nu ;de ce am deranjat-o noaptea??!!Mi-au preluat copilul si l-au dus intr-un salon in care se faceau renovari,plin de moloz pe jos ,pereti proaspat tencuiti etc. ! Am plecat extrem de mahnit de atitudinea ei.A doua zi m-am dus la spital.Copilul in acelasi salon ,plangea de durere si fara niciun tratament !!Am sunat medicul meu de familie pe care l-am rugat sa intervina.A intervenit, iar copilul a fost preluat de doamna doctor Varodi care urgent l-a mutat in alt salon,intr-unul adevarat, si i-a administrat medicatia cu antibiotice.N-am reclamat nicaieri,pentru ca stiam ca o fac degeaba !Va jur ca asa s-a intamplat !!…Dar asa e in spitalele romanesti,insa Dumnezeu sigur o sa-i dea acestei “specialiste” exact ce merita !!!

    • Punct Răspunde

      De aici se vede ca ii semi analfabeta functionala. Ce treaba are pacinentul ca ea lucreaza in ture de 24 de ore?! Sa se duca la Minister si sa faca acolo gargara de vrea sa lucreze in 3 schimburi ca la Drexi. Dar nici asa nu va fi bine ca atunci va veni in fiecare zi la lucru.

      • Virgula Răspunde

        La cum scrii analfabetul, in cel mai clasic sens al cuvântului, se pare ca esti tu.
        Învață sa scrii si apoi poți face si filozofii de doi bani.

    • ... Răspunde

      Nu e scris de mine. Am încetat să mai scriu. Am treburi mai serioase de făcut.

  9. preafericitul daniel Răspunde

    tampita asta de “tovarașa” doctor DIANA STARTULAT si in primavara anului 2021 tot asa a urlat cu pacientii …..nu stiu asta nu sesizeaza nimeni ???

  10. Satmarean Vaccinat Răspunde

    VACCINAREA SE POATE FACE SI LA SCOALA “AVRAM IANCU” MICRO 16 B-UL MUNCII NR.19!!!
    Aflat intr-o sala de sport spatios fara zona de taxare pentru parcare. Fara coada la centru, fara nervi, fara respectiva d-na Dr.
    Din pacate platforma de programare prioritizeaza centrul de policlinica veche dar mai este inca un centru, adevarat nu este situat central dar mai la indemana tuturor programul este de luni-duminica de la 8-20.
    Eu personal acolo m-am imunizat nu am stat la rand si personalul foarte amabil si ajutator.
    Si daca a-ti fost arondat la policlinica puteti sa mergeti acolo evitand astfel aglomeratia si stress-ul aferent.

  11. IQ 0 Răspunde

    Cel mai mult este distractiv cum corecteaza unii pe altii. Mai bine scrieti cu litere cirilice ca a asa e la voi opincari. Homo – Dacicus – Pevecipamintus.

    • Orbanu Răspunde

      Țoki bozgore

      • @Orbanu de lodovic semiunguru și pui de seku Răspunde

        Caractere slavone please! Acum nici 100 de ani încă așa scriarăți! Mari latini ce sunteți! Așa că tzoki e valabil în primul rând ție! 😱😲

    • Olahul Răspunde

      Respect maxim, IQ 0, pentru ca deși ești prost de dai in gropi, măcar recunoști acest lucru, ca un bărbat adevărat! Pentru asta, tot respectul, prost prost dar hotărât.
      Cu veninul ar fi o problema, risti sa îți îmbolnăvești ficatul, dar mare paguba n-ar fi.
      Greu pentru omul de Neanderthal sa viețuiască in civilatie…
      Trage apa după tine, esti toxic!

  12. Satmareanul Răspunde

    Salutare,
    Dna Doctor e o profesionista, probabil singura care minitorizeaza in mod atent pacientii in perioada imediat post-vaccinare. Nu te lasa sa te uiti pe telefon ca sa poata sa-ti urmareasca ochii. Cand ti se face rau ochii dau primele semnale. De asemenea din cate stiu eu, este singurul doctor din Satu Mare care si-a asumat vaccinarea alergicilor. Din pacate toti cu 2 clase si toti cei lipsiti de cei 7 ani de acasa pot sa-si exprime opinii jignitoare. Respectul, bunul simt si mininimele elemente de disciplina ne lipsesc cu desavarsire de aceea suntem unde suntem ca natie. Sanatate multa tuturor!

    • Satmareanul Răspunde

      Am uitat sa scriu ca gata am mancat destul kkt acum.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Nu va mai osteniti, cunoscutu blogger avea nevoie de engagement, si deja lumea e plictisita de dustere si aventuri bisex cu foste angajate din bar. Probabil cum lo luat avantu i-o scapat si faptul ca sambata nu se plateste parcarea, si asa a pornit “scandalul”. Pur si simplu trebuie ignorat,

    • IQ 0 Răspunde

      Unu din zecemii. Restul nu au macar nici bunul simt.

    • Avut Răspunde

      Asa se manifesta profesionistul la dvs? Prin urlete?
      Wow…

    • E S Răspunde

      Asta e profesionista? Care are atitea reclamatii si isi trateaza pacientii cu urlete si blesteme? Ce vina are omul care apeleaza la ea sa ii asculte zbieretele. Are probleme psihice? Si de unde sa stie pacientul bolnav ca madam nu a dormit 24 de ore. Ea vrea sa si lucreze,pt ca este platita 24 de ore dar pe pariu vrea sa si doarma in orele de servici. Sper ca se va gasi cineva sa o altoiasca bine.

  13. Juju Răspunde

    Ceea ce nu inteleg: unde era dl Bertici si compatriotii antivaxeri in durata anului, cand centrele de vaccinare erau gol, dar deschisi pentru fiecare om indiferent de varsta? Acum cand in culmea valului pentru toti deodata si-au recapatat mintile, se mira ca oamenii specialisti fiind suprasolicitati nu mai fac fata psihic presiunii antivaccerista?

  14. Juju Răspunde

    in culmea valului patru

  15. Idiotu Răspunde

    Pentru cei nevaccinati .
    Sa mearga in Siberia .

  16. Satmareanul Răspunde

    Salutare,
    Raspuns ptr Avut: Peste tot in lumea asta se respecta un set minim de reguli fara de care o comunitate nu poate functiona insa din pacate la noi nu functioneaza nimic:
    Urinam pe strada si daca cineva ne spune ceva ne scandalizam pentru ca avem dreptul fiind platitori de taxe si impozite;
    Mergem la supermarket si parcam pe locuri destinate persoanelor cu dizabilitati, ptr ca platim taxe si impozite;
    Mergem dupa copii la scoala si parcam pe trecerea de pietoni ptr ca platim taxe si impozite;
    Fumam o tigara in masina si o aruncam pe geam ca doar Florisal e platit sa curete etc..
    Cat crezi ca mai putem functiona asa? sau chiar esti din aceasta categorie si nu te intereseaza absolut nimic decat propriul tau ego?. Cat crezi ca o persoana poate rezista psihic daca toti ne batem joc de ea si nu-I respectam meseria, implicit rezultanta fiind ca nu o respectam pe ea. Sanatate multa tuturor.

    • Un cetatean Răspunde

      Bine PUNCTAT!

    • H&R Răspunde

      @Satmareanul ai uitat de scuipat coaja de seminte de floarea soarelui pe strada, sau chiar ce am vazut si eu cum golea cineva scrumiera masinii plina de coaje pe un drum public. Ieri am vazut o masina cu A adica armata cum arunca chistocul prin geamul masinii (Duster). Am inregistrarea pe dashcam.

  17. Satmarean 1 Răspunde

    @Satmareanul. Bine zis. As completa prin a spune ca sunt si firme private, nu numai institutii publice, care interzic filmatul sau accesul in unele locuri stabilite prin regulament intern cu tel mobil. Si nu vad o problema in asta.

  18. Icd Răspunde

    doamna doctor se invarte(in concret trebuie analizata tipicitatea faptelor) in jurul a doua infractiuni -purtare abuziva 296 cod penal si abuz in serviciu art 297 cod penal. Pacat de o mare majoritate a medicilor care-si dau dubul in spitale si trag ponoasele unei conduite a unei astfel de colege.

    • Abc Răspunde

      Mai studiază puțin… poate totuși îți vei da seama de ridicolului susținerilor tale. O zi buna!

  19. cârcotaş Răspunde

    Comentariile sunt axate pe comportamente şi bune maniere. Dacă tot nu se face mare şcoală, de ce nu există disciplina ,,Bunele maniere”? Adică termini şcoala şi …nu respecţi nimic. Eu aşi da probă de BAC subiecte pe această temă. Deja prea ne-am luat-o-n cap cu neamprostia. Acum cu pandemia asta sare în ochi tuşitul ,,la liber” fără a duce mâna la gură, ca exemplu.

  20. xpert86 Răspunde

    De cand li s-au marit salarii de psd medicii au devenit tot mai aroganti si mai refractari fata de pacienti, unii nu si-au schimbat nici naravurile de a fi spagari!!!! Cred ca s-ar impune la printr-o noua lege a salarizarii ca sa fie coborati cu picioarele pe pamant pentru ca marirea de salarii nu a produs nici un imbunatatire a actului medical din unitatile sanitare din Romania, adica nimic nu sa schimbat in afara de prosperitatea cadrelor medicale, a eroilor din linia 1 !!!!! Probabil marea sefa a vrut sa ii confiste telefonul ca se afla intr-o de mare securitate unde se lucreaza si cu documente secrete si secrete de maxima siguranta nationala!!! Adevarul ca cadrele medicale isi i-au masuri de securitate pentru ca mizeria, coruptia si abuzurile lor sa nu poata fi filmate si redate cetatenilor!!! In locul lui Bertici o intrebam daca sefa Stratulat intentiona sa-i faca cadou un telefon nou iphone 13 ca sa renunte la telefonul sau mai vechi!!!!!

    • Olahul Răspunde

      Buna dimineața,
      Am o singura nedumerire: in ce domeniu ești expert?
      După cum pui problemele si halul in care scrii am serioase rezerve ca ai putea fi expert in vreun domeniu.
      Te califici însă pentru categoria “ASA NU”.

  21. Mariana Răspunde

    Cred ca d-na doctor este epuizata si ar trebui inlocuita o perioada de alt medic.

    • Cat e halatu' ,cat e halatu' ????? Răspunde

      E “epuizata” mai demult,si cred ca ar trebui inlocuita de tot !! Iar problemele de la “mansarda” ar trebui sa si le verifice cat nu e prea tarziu !!

  22. Nyznaiu Răspunde

    Dupa atata milogeala din partea autoritatilor ca sa mergem sa ne vaccinam,ne asteptam sa ni se pupe mainile si picioarele ca in sfarsit am cedat si d-na doctor ne primeste ca si la recrutare.
    Nu se poate asa ceva,un pic de respect…..

    • Altul Răspunde

      @Nyznaiu, domnule draga, nu știu cine ești, dar sper din tot sufletul ca nu mai ai frați…

  23. Eu Răspunde

    E incredibil cum nu sunteți în stare să respectați o simplă regulă ,,Nu utiliza telefonul mobil, tableta în centre importante”. Acolo județul are aparatură care întrece valoarea pe care o deții dumneata pacientul prin propria-ți avere. Prin tot ce ați notat: și amenințați și rezolvați urgent pe celălalt către dosare penale, că dracii din voi nu se pot odihni.
    Domnul de sus din anunț, din știre, nu-i în stare sa achite o parcare din parcare. Pe urmă, toată lumea îi vinovată!
    Psihic, foarte mulți oameni au probleme!
    Chiar dați dovadă de incitare la violență și tulburarea liniștii!
    Dacă n-ați fost înțeles acolo, pentru Mărețele fapte dade vă înțelegem și cei care ne mai permitem cultură și respect!
    O zi frumoasă!

  24. Storm Răspunde

    Nu am auzit de “cunoscutul vlogger satmarean Attila Bertici”, nu-mi pierd timpul chiar cu toate tâmpeniile,
    constat însă ca nu cunoaște bunele maniere si nu știe sa scrie corect.
    Câteva ore studiu ( gramatica si ortografia limbii romane si reguli privind bunele maniere) i-ar fi de folos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.