Ultima actualizare: azi, 20:42

Naţionale

A murit Benone Sinulescu

Artistul Benone Sinulescu a murit joi, la vârsta de 84 de ani.

El era internat în spital de duminică, din cauza unei pneumonii care s-a agravat pe fondul unor alte probleme de sănătate.

În luna iulie, soția lui a anunțat printr-un mesaj postat pe Facebook că acesta era în stare gravă, după ce a fost găsit căzut în casă.

27 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Pneumonie… ala nu e ceva cu plamanii?

  2. Golf Răspunde

    A fost vaccinat deci cauza decesului este o pneumonie.

    Dacă era nevaccinat atunci cauza decesului era coco.

    Doar dronele biologice pot fi convinse de psihopați (transnaționale, mass media, autorități) să accepte injectare de otrăvuri pe propria răspundere.

    • HâR Răspunde

      Băăăi nici nu știi ce-i codoiul pulică. E secret a nostru vaxxiniștilor. Din comuniști vaxxiniști.

    • HâR Răspunde

      Coco vine de la co- doi. Adică co co, de doi ori co, adică co-doi.

    • Logan Răspunde

      Bai ce le bagi, nu scapi o ocazie sa bagi niste teorie de conspiratie amestecata cu prosteala de retzele, impotriva vaccinatilor, cred ca ai probleme serioase la mansarda, vad ca pentru tine conteaza doar sa se vaccineze cat mai putini si sa moara cat mai multi. Zici ca ai pompe funebre…

    • InfoPlus Răspunde

      Altu & Co golf etc, ca sa nu ramaneti prosti:
      Benone Sinulescu, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară, s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani.

      Artistul se confrunta, de o bună perioadă, cu probleme grave de sănătate.

      Potrivit ultimelor informații, o pneumonie agravată i-a fost fatală. Artistul a murit la ora 14:30. În iulie, Benone Sinulescu a fost internat la spital după ce a fost găsit prăbușit în casă. Ulterior, după ce și-a mai revenit, a fost dus la o clinică de recuperare. Din păcate, pe 18 noiembrie, și-a dat ultima suflare.

      „Da, din pacate e adevărat. A avut o pneumonie agresivă și a murit înecat„, a declarat Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului.

      Benone Sinulescu avea testamentul făcut încă din 2014

  3. Golf 2 Răspunde

    O murit ca o fost batran. ca numai tu o sa traiesti 200 de ani nevaccinat. noi astia mai prosti o sa murim la 60,70,80…care cum. Da sa nu te foota grija daca ne mai vaccinam si noi batranii si ne agatam de un capat de ata sa mai traim un an sau doi, poate. Cand o sa fi batran berbecule o sa te ia dracu sa vina ambulanta ca sa nu dai coltzu’. O sa urlii: dat-imi un piramidon ca ma dor tatiecele…. Da tu esti prost si nu pricepi. Ai o singura pasiune: Golfu…la masina ma refer oaie!…da odata rugineste si golfu tau de cacat. Mere la bontou, inevitabil.

  4. HâR Răspunde

    Inteligent comentariu. “Asa-i?” poate sa intrebe orice prost…nu te poti abtine. musai sa fi prezent. O parere, cat de mica dar sa fi vizibil. Parca nu ai mai avea erectie daca nu zvicnesti si tu cumva in spatiul public. Buricu Pamantului!

  5. HâR Răspunde

    Am revenit noi, vaccinații! Yeeee. Băăă H&R intelijentule, noi vaccinații suntem profesori Oxford după vaccinescu tăticule.

  6. HâR Răspunde

    Dar voi nevaccinescuiștii sunteți proști. Hehehe. Ce-mi place. Sper să primesc pensie specială că totuși noah profesori universitari în virusologie am devenit automat după vaccin.

  7. HâR Răspunde

    Și așa nu-mi place munca, nu înțeleg nimic, dar după vaxxin ce bine este. Înțeleg că din 3 în 3 luni trebuie luat boosterul. Abia așteptăn noi vaccinații. Gândesc alții în locul meu.

    • bacteriolog Răspunde

      Potrivit studiului, reinfectarea cu SARS-CoV-2 la oamenii nevaccinaţi poate avea loc chiar şi la 3 luni după infecţia iniţială – riscul median de reinfectare fiind la 16 luni, în condiţii endemice. Până la acest moment, în România, 9.869 de oameni s-au reinfectat – adică au avut teste pozitive COVID la 180 de zile după prima infectare.
      Citeşte întreaga ştire: E mai bună imunitatea naturală sau cea dată de vaccin? Ce spune un munte de dovezi adunat de cel mai recent raport CDC

      • @bacteriolog Răspunde

        Mai @bacteriolog! Dar cine zice ca a murit de covid? Te bagi peste tot ca si snurul de la tanga? Covidul te-ar duce odata unde ti e locul!💩💩💩

  8. HâR Răspunde

    Îmi place să vorbesc singur.

  9. Golf 2 Răspunde

    Și la mine place măi HâR.

  10. IT Răspunde

    Și la minye băă

  11. HâR Răspunde

    Ce family mare suntem băă

  12. HâR Răspunde

    Idolul nostru Elena Ceaușescu este. Co-doi a descoperit ea. Heeeey viață.

  13. HâR Răspunde

    Necaxxiniștii mâine sânteți așteptați la MILIȚIE în Sătmar. Vă dau io vouă retardaților.

  14. H&R Răspunde

    Ce s-a intamplat pe aici? Vaccinistii? Efectul secundar iese la suprafata?

  15. Garuboz Răspunde

    Mai voi chiar nu aveti rusine nu va este frica de dumnezeu?

  16. Unu' Răspunde

    Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  17. ... Răspunde

    @HaR Sa te bucuri daca prinzi pensia. Deja au inceput sa moara subit cei vaccinati.Doua cunostinte mi-au murit de AVC in ultima luna..varsta 43, 49 ani, vaccinati in primavara unul si altul in august

    • Dr Răspunde

      Tot asa si cei trecuti prin boala , acum 2 saptamani a murit o cunostinta ,a trecut cu bine prin mai ,si nici nu era in varsta.
      Virusul este mult mai distructiv ,vaccinul este muscatura de tantar, toti cei trecuti prin boala au scazute capacitatile vitale ale organelor ,majoritatea nu se simt ,doar ca o oboseala generala ,dar in timp vor aparea tot mai multe probleme.
      E mai simplu sa previi decat sa te tratezi .Virusul acesta se comporta diferit in fiecare organism ,si total surprinzator.Ruleta ruseasca !

  18. Mda Răspunde

    Mai @… , multa lume cunosti, vorbesc serios. Tu cunosti ce au dat coltu’ de la covid, de la vaccin , de la prajitura..cunosti persoane cu toate bolile posibile, ai cunostinte prin toate birourile bugetare..cunosti hoti si x-man. Complimente ,cunosti mai multe ca BBC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.