Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Accident grav la limita județului Satu Mare. Doi soți au murit, copilul în stare gravă la spital

Accident grav la limita județului Satu Mare. Doi oameni au murit și un copil a fost rănit după ce mașina în care se aflau a lovit o autoutilitară, în județul Sălaj.

Accidentul a avut loc pe DN 1H Jibou-Șimleu Silvaniei, în zona localității Mirșid, județul Sălaj. În autoturismul care a lovit autoutilitara se aflau patru persoane. Doi pasageri au fost găsiți morți, în mașină, de primele echipaje ajunse la locul accidentului. Cei doi soți decedați erau din comuna sălăjeană Rus. Bărbatul de la volan avea 30 de ani, iar soția acestuia, aflată pe scaunul din dreapta, avea 31 de ani.

Copilul rănit a fost transportat la spital cu ambulanța. Polițiștii au deschis o anchetă.

Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 56 de ani, din Zalău, a fost testat de polițiști și a rezultat că nu consumase alcool.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Un comentariu

  1. altu fără bmw Răspunde

    Pe porțiuni de zeci de kilometri buni pe șoseaua respectivă este depășire interzisă. Atât. Cine nu cunoaște se poate uita pe google maps.
    Eu când plec la drum de aia fac ca să ajung din punctul A în punctul B. Nu conduc ca melcul dar nici nu mă hazardez când nu am vizibilitate. Mare păcat! Fiți măi oameni buni mai atenți! Mai ales că vin mai încolo ploile, zăpada etc. și șoseaua mai și alunecă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.