Ultima actualizare: azi, 22:15

Externe

Austria intră în lockdown total și anunță vaccinare obligatorie anti-Covid

Vaccinare obligatorie anti-Covid. Austria va intra în lockdown total de luni, 22 noiembrie, iar vaccinarea anti-Covid va deveni obligatorie din februarie 2022, a anunțat vineri cancelarul Alexander Schallenberg, potrivit Deutsche Welle și Bloomberg.

Lockdown-ul va dura 20 de zile, dar școlile rămân deschise, potrivit publicației locale Kurier. Austria înregistrează o creștere record a a cazurilor de covid.

Dacă măsurile anunțate de cancelar vor intra în vigoare, Austria va deveni prima țară din UE care va impune vaccinare obligatorie anti-Covid.

8 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Vaccinarea nu este obligatorie. 🤣🤣🤣🤣

    • Wien Răspunde

      Grupul antivaccinistilor este mare in Austria, si sunt si sprijiniti de un partid. Nu vor nicicum sa se vaccineze, dar au nevoie de pass verde, asa ca aleg sa treaca prin boala, pentru asta fac :Covid party, adica chef la care participa mai multi printre care si cativa infectati. Numai ca socoteala nu iese, seful unei grupari a devenit asa de bolnav ca a murit.

  2. Golf Răspunde

    Crazy people do crazy stuff…

  3. Mda Răspunde

    Hungurii, atata lauda ca ei sunt vaccinati si cacat…au de 5-6 ori mai multi pozitivi ca rumanii. No da sigur is nevaccinatii aia pozitivi 😂 …vaccinarea este un esec total.

    • Laszlo Răspunde

      Nu este nici un esec , sunt multi sceptici si nevaccinati acolo , plus ca au patit ca evreii ,s-au vaccinat printre primii ,multi , si timpul a trecut si imunitatea scade.Dar la unguri se tin chefuri ,programe cu foarte multi participanti .Au mai multi infectati acum ca la ei valul4 a inceput mult mai tarziu.In rest stau mai bine la decese,se vede diferenta de vaccinare ,cu toate ca e pe la 64%

      • Mda Răspunde

        Tot aud ” pai la noi se moare mai mult”.
        La noi in Rumânia se moare in spitale si sanatos, dapoi daca ai vreo infectie…este singura realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.