Ultima actualizare: azi, 12:22

Externe

Un bordel din Viena le oferă clienților 30 de minute gratuite cu „o damă la alegere”, în schimbul vaccinării

Bordel din Viena oferă clienților 30 de minute gratuite cu „o damă la alegere”, în schimbul vaccinării. În contextul pandemiei, un bordel din capitala Austriei vine cu o ofertă neașteptată pentru clienți. Mai exact, oferă 30 de minute gratuite cu o „damă la alegere”, în cazul în care clientul se vaccinează anti-COVID la centrul din incinta bordelului.

În contextul pandemiei, un bordel din capitala Austriei vine cu o ofertă neașteptată pentru clienți. Mai exact, oferă 30 de minute gratuite cu o „damă la alegere”, în cazul în care clientul se vaccinează anti-COVID la centrul din incinta bordelului.

Rata de vaccinare în Austria este printre cele mai scăzute din Europa de Vest. Aproximativ 64% din cetățeni sunt vaccinați cu schema completă, iar cei care nu au certificatul verde nu pot intra acum în cafenele, restaurante și saloane de înfrumusețare.

În acest context, bordelul din Viena oferă vaccinări împotriva COVID-19 și vouchere pentru o vizită gratuită celor care se vaccinează acolo, potrivit Sky News.

Fun Palast speră astfel să contribuie la creșterea ratei de vaccinare, dar și să-și mărească numărul de clienți care s-a redus din cauza pandemiei.

După o doză de vaccin, vizitatorii primesc o sesiune gratuită de 30 de minute cu o fată la alegere. Bordelul încurajează bărbații și femeile să îl viziteze pentru vaccinări, luna aceasta.

„Din cauza pandemiei, am înregistrat o scădere cu 50% a numărului de clienți, iar cu această inițiativă sperăm să ne revenim”, a precizat Fun Palast într-un comunicat.

Un bărbat pe nume Gerhard care a vizitat bordelul a spus: „M-aș fi vaccinat oricum, dar noile restricții au accelerat puțin lucrurile. Și din moment ce un cunoscut de-al meu a organizat această acțiune, m-am gândit să merg. Cred că este în regulă să faci asta, pentru că aduce o contribuție în direcția dorită – aceea de a pune capăt pandemiei”.

Peter Laskaris, managerul Fun Palast, a declarat pentru Reuters: „Practic, m-am uitat la statistici și am citit că avem nevoie de aproximativ 70-75% de vaccinați pentru a ajunge la imunitatea colectivă, dar în prezent suntem doar la 63%.

Am observat în statistici că foarte mulți bărbați refuză vaccinarea sau nici măcar nu știu că se pot vaccina. Și din moment ce aceștia sunt publicul nostru, am decis să înființăm un centru de vaccinare aici”.

Cancelarul Alexander Schallenberg a spus că cele mai recente restricții din Austria vor rămâne, probabil, în vigoare și în perioada sărbătorilor de iarnă.

Austria a raportat 9.943 de cazuri zilnice de COVID sâmbătă.

Sursa: Digi24

9 comentarii

  1. samsar Răspunde

    bine ca la centre noastre de vaccinare sunt asistente transpirate de 90-100 kilograme cu niste pamatuf subsuoară……. doamne ocrotestene ……

  2. Mircea Răspunde

    Adrian Cozma,mine rapid propunere legislativă în parlament si așa îți place să te fotografiezi de la pupitrul Parlamentului,sa vezi cum câștigi voturi,toate curvele te vor idolatriza!:)))

  3. H&R Răspunde

    Mai mare bordel ca RO nu cred ca exista.

  4. Garuboz Răspunde

    @H&R ai dreptate toate curvele din Romania sant in parlament,guvern,prefecturi,cons,mun.si judetene etc incepand cu cele care sant ude mereu.

    • c-block Răspunde

      Sunt în toate partidele @Garuboz. De ce trebuie să bagi în discuție partea naționalistă? Și să-ți dau și un exemplu grăitor? De Raluca Turcan ce zici? Și câte sunt așa care au ajuns în poziții mai mici sau mai însemnate prin salturi în pat!!! Culmea e în unele dintre ele totuși sunt mai competente în domeniile lor decât masculii de care au profutat! Intenționat am scris greșit.

  5. Adi Cazma Răspunde

    Pariu că dacă mergi la bordelele din Viena, te descurci lejer cu limba română 😉

  6. Dodo Răspunde

    Cu ceva mai bun decit 3 Mici cu mustar

  7. Nicusor Răspunde

    5 doze va rog😂

  8. H&R Răspunde

    Si la rapel si la booster? Asta nu au specificat din pacate. Pot merge si din RO?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.