Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Coronavirus Satu Mare: 20 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 30 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.779.667 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.325 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.686.752 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.622 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 33 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 56.529 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 29.11.2021 (10:00) – 30.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 147 de decese (69 bărbați și 78 femei), din care 17 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vâlcea și Municipiul București.

144 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 3 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.172. Dintre acestea, 1.146 sunt internate la ATI. Dintre cei 1.146 pacienți internați la ATI, 110 au certificat care atestă vaccinarea.

15 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    Oare cine răspândește rădăcina omicron ,in lume ,daca cei fără certificat verde ,nu pot călători ??

    • Un micron Răspunde

      Umbla vorba ca virsul asta “o micron” provine de la Ungaria. Corect este “un micron”, dar stim ca ei nu prea le au cu genurile. De aici si denumirea gresita.

      • Glumetul Răspunde

        @ un micron = cred ca sunteti un frustrat rasist cu probleme la msnsarda, cu scula… de un micron

        • Glumetul Răspunde

          Si spun asta pentru ca eu si mai frustrat, ca la noi la ungaria o avem mai mica decat o micron. Tetszik, igen, igen.

      • concluzie Răspunde

        De cand cu legile UE privind LGBT a devenit corect ca un maghiar să spună: ,,Să-l f_t pe mama lui”.😁

      • History Răspunde

        Acestea fiind spuse am asistat fără să vrem la momentul artistic “sunt bou până la capăt”. Frumoasă contraperformanță, ce să-ți spun! Cu ce te încălzește #neam-simplismul ăsta în idioțenia ta? Și dacă se găsește careva să-ți plătească cu aceeași monedă pomenești că te vei revolta, nu? Apoi vei spune că bătaia a început când Gyurika a ripostat, nu? Du-te și bea o cafea că poate te trezești! Sau și mai bine ascultă niște Gutza sau ceva manelist cu nume de salam cu soia. În încheiere un sfat. Nu fă altuia ceva ce nici ție nu-ți place. Bine? Asta se cheamă educație.

        • History Răspunde

          Si ca sa adaug, m-a deranjat comentariu tau tocmai datorita faptului ca sunt de la ungaria.

      • History Răspunde

        Am încercat să dau replica acelui milimicron de @micron de …, intelijentză.😱🥴🤮💩

        • History Răspunde

          Dar nu mi-a iesit pentru ca tot ce stiu sa fac e sa dau in taste ca surdu-n clopot fara ca mesajele rezultate sa starneasca interesul cuiva. Eu scriu, eu imi raspund, tanjesc dupa atentie si aprecieri ca divele pa feisbuci

          • History

            Ce ziceți? S-a șucărit milimicronul? Vroiam să scriu mai elegant dar nu știu dak pricepe.🤔🤔😲🥴
            Tati, tu poți să mă pupi undeva. Dar nu ai dak îți dau voie. Înk mă 🤔.

  2. Profesorul Răspunde

    Mult ati avut de gandit sa scormoniti perla asta lingvistica?

    • Profesoara Răspunde

      Din pacate e plin de greseli di astea implementate de la ungaria: o brad frumos, ok (o chei, corect se spune o cheie). Ce sa faci daca unele minoritati nu se pot adapta limba nationala.

      • H&R Răspunde

        @Profesoara, tu ai citit ce ai scris înainte de a apăsa butonul Publică comentariul? Vai de capu’ meu ce profesoare avem. Și ne mai mirăm, ce prost stăm cu educația. Sau nu ne amuzăm? Ne place și așa?

        • Profesoara Răspunde

          Eu profesoara de limbu romana estem la Odorhei. Eu nu spus ca vorbeste corect romuneste. Din asta si stiu ce greseli facem noi la maghiari cu limbul romune. Szeip szeip szeretlem romunurile.

          • @Profesoara

            Acuma mai rămâne de lămurit doar aspectul cu primitul și oferitul. Știi tu la ce mă refer așa-i? Dacă tot de limbă vorbim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.