Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Coronavirus Satu Mare: 32 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 19 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.758.068 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 9.974 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.623.419 pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.889 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 55 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 54.624 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 18.11.2021 (10:00) – 19.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 281 de decese (130 bărbați și 151 femei), din care 27 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

261 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 3 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 17 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.961. Dintre acestea, 1.604 sunt internate la ATI.

23 comentarii

  1. MaciLaci® Răspunde

    Am și booster!
    Sănătate le toți!

  2. H&R Răspunde

    Matematic ce procent este incidența?

    • belea Răspunde

      0 la suta

    • belea Răspunde

      Pentru ca e sub 0.5 la suta. Se rotunjeste in jos. O zis Gates ca o sa dispara virusul la anul (indiferent daca ne vaccinam sau nu). Se pare ca si-a atins scopul , s-au vaccinat destui fraieri

      • Petre M Răspunde

        https://www.libertatea.ro/stiri/fotograful-din-spatele-celei-mai-noi-campanii-pro-vaccinare-am-vazut-un-pacient-de-varsta-mea-era-intubat-am-inghetat-3844039
        Citeşte întreaga ştire: Fotograful din spatele celei mai noi campanii provaccinare: „Am văzut un pacient de vârsta mea. Era intubat. Am înghețat”

        • rrrreeerr Răspunde

          Cat de jenanta stirea aia Petre! E facuta sa va cacati pe voi! Eu am vazut ce e la ATI! Au facut un documentar ca sa ne convinga sa ne vaccinam, au dat tot ce au putut in documentarul ala! M-a lasat rece!!! Nimic din ce se spune la TV nu e adevarat! Toate sunt niste minciuni inflorite! Nici in documentarul pro-vaccinare nu o reusit sa dramatizeze ! Vai de steaua lor. Erau cativa batrani in paturi , deaia care erau morti inainte de covid. Au aratat un singur “mort” ca nu se stie ce era sub targa! unu …parca vad ca era un asistent bagat acolo sa prinda la speriati.La tv se vorbeste ca e agitatie mare si plimba mortii pe holuri intruna. Hahahaha .as putea sa scriu o ora da stiu ca aici sunt multi medici vaccinati

          • Le baron von Muchausen

            Ba tu mintesti mai rau ca mine!
            Saize man!

  3. H&R Răspunde

    Vasile Muraru, pus la pat după a doua doză de vaccin. Citeste articolul mai departe…

    • R&H Răspunde

      Ba de unde pescuiesti pe astia, eu nu am nimic. Apropo, ala e la pat? Daca e real sau o minciuna de propaganda antivax! Da mai bine ca cei in sac de plastc negru.

      • H&R Răspunde

        @R&H baga in google si ti-l da. Daca nu cenzureaza si ei ca portalsm linkurile si adevarul crunt. Cum cenzureaza FB de ala nu am vorbit inca.

    • Alina Răspunde

      Mie mi-a murit sotul, tanar si sanatos, dar atunci nu era vaccin, sper ca antivaccinistii sa arda în focul iadului pentru cei morti care au crezut prostiile lor.

      • @Alina Răspunde

        Vezi ca ai dorit asta inclusiv cadrelor medicale si sunt destui si in momentul de fata. Cum explici asta?

      • H&R Răspunde

        @Alina. Nu este sigur ca ar fi supravietuit sotul tau nici cu vaccin. Nici vaccinul nu este 100%. Vezi tu ce este in Europa? Din pacate, repet: din pacate, crapa si vaccinatii ca mustele toamna. Si vezi ca poate de aceea te-a batut Dumnezeu, pentru ca vrei raul la oameni care nu sunt de o parere cu tine. Nu cred ca ai priceput, dar poate-poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.