Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Coronavirus Satu Mare: 51 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 13 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.739.283 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 9.646 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.568.418 pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.006 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 56 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 52.836 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 12.11.2021 (10:00) – 13.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 323 de decese (153 bărbați și 170 femei), din care 19 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin,  Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita,  Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

302 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 12 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 9 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 15.027. Dintre acestea, 1.743 sunt internate la ATI.

29 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Da’ nu mai scrie pixul?

    • vaccin Răspunde

      S-o fi stricat contorul, ce știm noi p@limea asta?🤔😱😲🤪

      • H&R Răspunde

        @vaccin, poate fi contorul. Cat s-au scumpit prețurile la lucrurile care se măsoară cu contorul, poate au pus pe economie treaba. Totu-i scump tată.

        • HâR Răspunde

          domnule director anal ist si economist, guvernator general, asistat social, boschetar sef; va rog sa- mi spuneti, daca eu trag zece shooturi, pardon, doze de vaccin pe nas, pardon…in vena ce sanse mai am sa mai primesc alte doze de la bili geits. va multumesc anticipat

          • Kojak

            @HâR. Vrei mooie bă țăranule retardat. Căcamia-și în gura ta! Du-te și fă ce vrei în peezda la mă-ta!

          • Kojak

            @HâR, eu sunt spermolog de altfel. Anal izez sperma în gura mea. Sperma altora, sau oricare. Capisci? Entschuldigung! Verschtehen?

    • Cosmin Răspunde

      Bag in toata situatia mondiala. Cum au aparut migrantii la granita cu ue au si inceput sa creasca cazurille in europa si sa apara restrictii. Banuiesc ca e o dimpla coincidenta si nu suntem luati de prosti

  2. Altu Răspunde

    @H&R,ani ești și tu culmea. Guvernul Meu a luat măsuri și se vede rezultatul. Acum ne injectează pe toți și vor lăudați de M .UE, că sunt ascultători. Apoi vine valul 5 , că nu am făcut a treia doză,al 6-lea că nu am făcut a patra, și tot așa la nesfârșit. Exemple sunt țările inteligente gen Danemarca,Olanda, Germania, Anglia, Franța,etc. Nu știu cum în țările africane mai sunt oameni,la ei covid nu există. Și la noi în țară un lucru interesant,cel mai nevaccinat județ Suceava are cea mică incidență în timp ce inteligenții din București și Cluj sunt campioni pe sate. Dar e doar coincidență,mda sigur e,nu poate fi altfel, chiar nu se poate ,vaccinul funcționează.

    • H&R Răspunde

      120 milioane doze vaxxin trebuie injectat undeva. Ca nu iese comisionul la careva.

      • Kojak&Bill Geits Răspunde

        da, ai dreptate… mie nu imi imi iese profit si dupa
        cele mai actualizate calculele trebuie sa sugi un Kojak. Sti tu, ca ai cultura generala. Acadeaua aia renumita care se numeste Kojak

        • Kojak Răspunde

          VREAUUUU MUIEEEEEE! HAI BAIETI NU VA FIE FRICA! DOAR SUUUUG. STIU SA SUG DE NEBUNI. CA UN VITEL DE O ZI!

    • Statistics Răspunde

      Zaharel, ia compara tu decedatii procentual cu ceo de la ei, o sa vezi ca la ei mortalitatea este de 10x mai mica, datorita vaccinarii.

      • vaccin Răspunde

        Dar la ei nu dau fuga cu totii in spitale. Ei au descoperit si folosesc niste tratamente care la noi sunt pe lista neagra. Nu la cele care circula printrdoameni ma refer ci la cele oficiale acceptate si folosite. Noi nu pricelem ca sistem sanitar nu inseamna neaparat internare la spital. Chiar dimpotriva. Vaccinul este doar un aspect in treaba asta.

      • H&R Răspunde

        @statistics
        „Nicio ţară nu poate să iasă din pandemia de COVID-19 pur şi simplu prin vaccinare. (…) Administrarea celei de-a treia doze sau vaccinarea copiilor nu are nicio logică atât timp cât lucrătorii din domeniul sanitar şi persoanele cu risc crescut din regiunile mai sărace aşteaptă în continuare prima doză de vaccin”, a spus directorul general OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

        • vaccin Răspunde

          @H&R. Degeaba spui că pentru astfel de comentatori nici directorul OMS nu este sursă validă. Expert e Cîțu, Jurma (doctorul nedoctor autoproclamat epidemiolog) sau alți apocaliptici. Cine știe, poate cu această ocazie urmează să aflăm de la ei pe paginile astea de comentarii că șeful OMS o fi și el anti!?!? Că cine nu e cu ei e împotriva lor, nu? Perfect ilogic!🤮

        • HâR Răspunde

          Domnu’ Doctor specialist, imunolog, genetician H&R, va rog sa-mi spuneti cand aveti consultatie la cabinet ca eu ,stiti, sunt buldozerist si nu prea am loc sa parchez si o sa intru direct, cu buldozeru in cabinetul dumneavoastra. Scuze ca sunt cam “taran” da nu am ce face, ca cupa este prea mare sa o parchez pe strada asa ca, cu scuzele de rigoare o sa v-o pun direct…pe birou.

          • Kojak

            @HâR, sugi poola taranule. Bagami-asi poola in gura la ma-ta de coorva ordinara de pe centura Bucuresti.

          • Kojak

            Să le sugi la toți pesedistii si penelistii, sa le lingi coaiele la ei, țăran ordinar, coorva esti si tu boule.

          • HâR

            ce repede mi-ai raspuns?! stai la rand prostanacule, nu da din coate.

          • Kojak

            @HâR fac o laba mica pana atunci. Vrei si tu? Gratis tata. Am vaxxin fac laba cand vreau eu. Am imunitate tata.

        • Asistenta Răspunde

          Romanii ajung tarziu la spital ,cand nu mai se pot face multe, nici macar tratamentul cu anticorpi .

          • ...

            Aici ar trebui să vă faceți treaba exact ce trebuie de făcut și exact pentru care ați depus și ceva jurământ. În mod absolut interesant dacă să zicem practicați aceeași meserie prin vest știți bine ce e de făcut. La noi acasă? Tabula rasa! Numai banul să vină, fără număr!
            PS. Înainte de a sări cu gura pe mine nu uita că potențialul bolnav nu poate merge de unul singur la spital să se interneze. Nu se face screening și nu sunt nicăieri medicii de familie în toată ecuația asta! Vestul de aia stă altfel. Știți și voi dar e mai convenabil să aruncați vine pe celălalt și dacă are și gură mare una-două îl numiți antivaxer. Dar vă vine și vouă rândul și când veți fi bolnavi acelaș sistem bolnav vă va servi din plin cu toate tarele ei. De ce? Pentru că numai asta poate face.

      • HâR Răspunde

        ce tot postati linkuri din astea. astia-s imuni saracii, citesc numai sputnik. Dati-le argumente, asa sus si tare, sa suga prostovanii…

  3. H&R Răspunde

    Daca nici Bill nici Tedros nu e de încredere, a rămas Cîțu și Ciolacu.

    De acum noul salut e așe în RO:
    -Jó napot PSD!
    -Jó napot PNL!

    Sau mă rog:
    -Adjon Isten PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.