Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

COVID-19 | Noi decese înregistrate în județul Satu Mare, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 19888 îmbolnăviri , 17922 vindecări si 637 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 58 cazuri noi de îmbolnăvire și s-au înregistrat 4 decese, două paciente de 67 și 68 de ani și un pacient de 40 de ani la Spitalul Municipal Carei și o pacientă de 61 de ani la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, persoane cu multiple comorbidități.

Până în prezent au fost efectuate 187786 teste, din care 505 realizate în cursul zilei precedente (255 teste RT-PCR și 250 teste rapide antigen). La nivelul județului Satu Mare, în data de 10 noiembrie 2021, se află 1099 persoane izolate și 501 persoane în carantină la domiciliu sau la locația declarată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 10 noiembrie 2021:

  • numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 1231, din care 654 cu prima doză și 421 cu doza 3 de rapel;
  • număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 6 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala ”Avram Iancu” Satu Mare, Grup Școlar Industrial ”Iuliu Maniu” Carei, Ambulatoriu Spital Negrești-Oaș, Liceul Tehnologic Tășnad, PCTF Petea);
  • cabinete de medicină de familie care au început vaccinarea: 66 din care 39 in mediul urban si 27 în mediul rural;
  • vaccinați în cadrul Maratonului Vaccinării: 4.525;
  • numărul total de persoane vaccinate: 119.106;
  • numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0;
  • număr total de reacții adverse: 14 (reacții locale).

Echipele mobile ale MApN au vaccinat 2460 persoane, în 19 locații.

În perioada 09.11.2021, ora 07:15 – 10.11.2021, ora 07:15, prin punctele de frontieră pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 1700 persoane, dintre care 227 persoane au intrat în carantină la domiciliu iar 1473 persoane fac excepție de la măsura de carantinare dispusă de DSP.

10 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Bilanț COVID: aproape 6.300 de noi infectări. 405 pacienți au murit, inclusiv trei tineri de 19, 23 și 29 de ani

  2. vaccinat Răspunde

    tanarul de 19 ani a fost vaccinat!

    Din totalul de 405 pacienți decedați, 357 erau nevaccinați și 48 vaccinați. Cei 48 de pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între grupele de vârstă 10-19 ani și peste 80 de ani. 47 dintre pacienții decedați vaccinați prezentau comorbidități, iar pentru 1 pacient nu au fost raportate comorbidități.

    NU SUNT “ANTIVAXER” dar atunci ce rost are vaccinul in fara de a imbogati pe unii? intreb ptr un prieten

    • Lili Răspunde

      Sa facem putina aritmetica: dacă la 500 de decese 90% sunt nevaccinati dacă toți ar fi vaccinați, am avea 100 de decese.
      Sa fie chiar degeaba vaccinarea?

      • covid 19 Răspunde

        Chiar 50 Lilisor. Vaccinul nu te ajuta prea mult daca esti in antecamera mortii cu tot felul de comorbiditati. Daca s-ar face o statistica cu cei ajunsi la ATI ar fi mai buna pt. vaccinati apoi la cei internati, la cei infectati din ce in ce mai clar ar fi beneficiul vaccinului. Vaccinul nu te ajuta sa nu te infectezi, atunci n-ar fi morti vaccinati, ci sa nu faci forme grave de boala.

        • covid 19 Răspunde

          Si apoi multi batrani poate nu si-au facut doza 3 si nu mai au anticorpi.

          • @covid 19

            Că știi tu asta din sursă sigură sau dai cu părerea să nu cazi în kkt?

  3. Mircea Răspunde

    N-ar fi nevoie de vaccinul experimental daca am avea medicamente ca in alte tari. De ce trebuie sa le luam la negru de la altii, de ce noi romanii nu avem parte de tratamente. Pentru ce platim asigurari de sanatate.De ce suntem mintiti cu cifre, de ce la noi nu se vorbeste de reactiile adverse de la vaccin ?Datele VAERS de la CDC din SUA arată că, până la 26 august 2021, deja jumătate de milion de persoane au suferit efecte secundare grave, inclusiv accident vascular cerebral, insuficiență cardiacă, cheaguri de sânge, tulburări cerebrale, convulsii, crize, inflamații ale creierului și măduvei spinării, reacții alergice care pun în pericol viața, boli autoimune, artrită, avort spontan, infertilitate, miastenie (slabiciunea musculara) cu debut rapid, surditate, orbire, narcolepsie și cataplexie.Pe lângă numărul astronomic de efecte secundare grave, CDC raportează că aproximativ 16.000 de persoane au murit ca urmare a administrării injecțiilor experimentale.De ce toti mor de covid chiar daca au teste negative?Tot ce se intampla e un genocid la scara mondiala!

    • ... Răspunde

      Mda. Și de efectele pe termen lung încă nu se poate ști nimic. Nu înțeleg de ce nu se poate dezbate și dezvolta subiectul civilizat ca toată lunea să se poată lămuri. Mă aștept la un val de înjurături în purul stil vaccinist. Dar vă rog să nu uitați că am trecut prin boală și sunt și vaccinat. Dar ce se întâmplă în mass media de 2 ani nu este în regulă!

      • Crack Răspunde

        FU ..beep..IN GU…beep!!! CE P…beep..beep VORBESTI !!!?!!? MOR… beep..beep DE BUL..beep!!!!! 😂😂
        Glumesc…clar ca asa ar trebui cum zici.

        • ... Răspunde

          Că dacă suntem buni să mergem la vot și să participăm și să judecăm în cadrul procesului electoral (măcar de formă) ca să punem ștampila atunci acum de ce nu avem opțiunea informării corecte și depline? Pentru că mai sunt unii care au școala făcută pe bune și nu cumpărată diploma de bac după admiterea la facultate (celebrul caz din oșenime arhicunoscut și nesancționat). Cam atât. Deci nu e deloc corect. Și asta dă apă la moară cum spuneai @Crack celor care cred în chipuri și alte prostii.
          Nu vreau să fiu morbid dar mă gândesc că cei doi morți-prăjiți încă de vii la Ploiești vor fi băgați la statistică la covid și ei. Câteodată am impresia că doar o bombă atomică ne mai poate ajuta să luăm în direcția corectă.
          PS. “Colectiv” a fost acum 6 ani! Vinovați nimeni!
          PS2. Că de actrița Dorgai nici nu se mai zice nimic! Probabil și acolo se urmăresc “piste fierbinți” (a se citi răcite rău). Asta e sistemul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.