Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

COVID-19 | Noi decese înregistrate în județul Satu Mare, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 20416 îmbolnăviri, 18548 vindecări si 670 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 30 cazuri noi de îmbolnăvire și s-au înregistrat 2 decese – un pacient de 65 de ani la Spitalul Municipal Carei si 1 pacient de 86 de ani la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, persoane cu multiple comorbidități.

Până în prezent au fost efectuate 194122 teste, din care 462 realizate în cursul zilei precedente (182 teste RT-PCR și 280 teste rapide antigen). La nivelul județului Satu Mare, în data de 24 noiembrie 2021, se află 1045 persoane izolate și 954 persoane în carantină la domiciliu sau la locația declarată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 24 noiembrie 2021:

  • numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 1087, din care 363 cu prima doză și 392 cu doza 3 de rapel;
  • număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 6 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala ”Avram Iancu” Satu Mare, Grup Școlar Industrial ”Iuliu Maniu” Carei, Ambulatoriu Spital Negrești-Oaș, Liceul Tehnologic Tășnad, PCTF Petea);
  • cabinete de medicină de familie care au început vaccinarea: 66 din care 39 in mediul urban si 27 în mediul rural;
  • vaccinați în cadrul Maratonului Vaccinării: 4.525;
  • numărul total de persoane vaccinate: 125.204;
  • numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0;
  • număr total de reacții adverse: 14 (reacții locale).

Echipele mobile ale MApN au vaccinat 2460 persoane, în 19 locații.

În perioada 23.11.2021, ora 07:15 – 24.11.2021, ora 07:15, prin punctele de frontieră pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 1568 persoane, dintre care 203 persoane au intrat în carantină la domiciliu iar 1365 persoane fac excepție de la măsura de carantinare dispusă de DSP.

13 comentarii

  1. garcea Răspunde

    Un bărbat a murit după ce a participat la o „Covid Party”, ca să se infecteze intenționat cu virusul. Curentul a luat amploare în Vest

  2. Cosmin Răspunde

    Bine ca se stie intodeauna cind vine un val de covrig 19 dar ne ia iarna pe nepregatite de 30 de ani

  3. H&R Răspunde

    Glumita zilei:

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/bucurestiul-a-iesit-din-scenariul-rosu-incidenta-a-scazut-la-287-la-mie-1747723

    Dupa ce toti bucurestenii s-au vaccinat 99%. Bravo lor, asa trebuie. Vedeti ca se poate!

  4. covid 21 Răspunde

    -“To’arășu’! Io propun în această ședință a organizației de bază a oamenilor de bine și de foarte bine de pe această scară de bloc ca să depășim planul cincinal cu 110%! Totodată condamnăm și înfierăm cu toată puterea mișcarea subterană reacționară!” (Din sală se aude îndelung aplauze și scandări pe această temă).
    Aceasta a fost o relatare posibilă din viitorul nu prea îndepărtat. Nu suntem departe ca să se dovedească ceva real.

    • H&R Răspunde

      To’arasu, se poate.

      Gibraltarul a ajuns din zona verde în zona roșie, numărul de cazuri continuând să crească vertiginos. Culmea este că teritoriul britanic are o rată de vaccinare de 118,17% de foarte mult timp, ceea ce înseamnă că vaccinații s-au infectat între ei.

      https://www.national.ro/coronavirus/fenomenul-gibraltar-cum-se-infecteaza-imunizatii-intre-ei-741824.html

      Noi romanii, de daci si romani tre’ sa facem 200% ce plm.
      Si jur ca o sa trebuiasca sa importam covidul! Nu e gluma To’arasu.

      • Dr Răspunde

        Este simplu, cei din Gibraltarcare apartin de Anglia s-au vaccinat primii la inceputul anului cu Astra Zeneca, care nu e prea grozav… si nu se poate face doza 3 booster tot cu aceea, deoarece organismul are deja anticorpi impotriva virusului vector, purtator, iar intretimp eficienta a scazut, mai ales ca Delta Plus face ravagii. Si nu s-au infectat unii de la altii, vaccinatii, pe acolo circula multi migranti africani, bolnavi care vor sa ajunga in Anglia.

  5. rrrreeerr Răspunde

    “noi decese”. Doua mai exact . 65 si 85 de ani. Nici nu mai spune in titlu ca au murit de la covid 😉 Imi place de aia care dau cu linkuri ca sa dovedeasca ca e periculos virusul asta … cati cacaciosi pe aici

  6. belea Răspunde

    Eu nu inteleg cum se intampla ca in tara asta cu atatia prosti nevaccinati sa scada numarul de cazuri si in tarile cu destepti urca? Sa explice desteptu de Jurma , medicul ala fals promovat la Digi TV , televiziunea baubau, postul nr1 la minciuni si fake news

    • H&R Răspunde

      Acum romanii sunt cei mai destepti, iar restul niste idioti, “idiotii ieuropii”.
      Deci ca sa inteleaga si vaccinatii:
      Daca romanii trag o besina spurcata cu covid de la fasole cu ciolan si multa ceapa, toata Europa cade in spate. Alta explicatie nu exista.

      Dar imediat vin doctorii va$$inatii, pentru ca toti va€€inatii primesc automat titlul de doctor si un mic premiu nobel, si ne explica.

      Haideti, ca abia asteptati sa varsati frustrarea si agresivitatea pe neva€€inati.

    • Dr Răspunde

      Pt ca infectia este ca focul: cand a ars tot ce a putut, incepe sa se stinga. Deci a prins pe cei nevaccinati, cei care nu respecta masurile, cei cu imunodeficienta.
      O sa vina relaxari, sarbatori, si valul 5,nu e greu de prevazut ca in mijlocul lui ianuarie. Este simplu si logic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.