Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

Foamea l-a împins la furat. Sătmărean prins în timp ce căuta mâncare într-un restaurant

Alarma unui restaurant din Piteşti s-a declanşat şi firma care asigură paza şi protecţia localului dar şi un echipaj de la Secţia 1 Poliţie, situat în apropiere, au ajuns în timp scurt timp. În interior a fost găsit un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, care…căuta mâncare!, informează curier.ro.

Potrivit sursei citate, alarma restaurantului s-a declanşat aproape de miezul nopţii. Un echipaj de la firma de pază şi protecţie Quartz a ajuns în scurt timp, la fel şi poliţişti. Când s-au uitat pe geam, au văzut un tânăr în interior. Acesta căuta disperat ceva. Când oamenii legii au intrat în local, hoţul nu a fugit. A aşteptat resemnat să fie dus la audieri.

Andrei C., de 20 de ani, din Satu Mare, le-a spus oamenilor legii că a ajuns la Piteşti cu trenul în aceeaşi zi. Nu avea niciun ban şi îi era foame. A ajuns în centrul Piteştiului noaptea şi a văzut o uşă deschisă la etajul restaurantului. Nu a stat pe gânduri. A urcat pe terasă şi s-a dus în local. Nu voia bani sau băutură, ci mâncare.

De altfel, în timpul anchetei angajaţii localului au pus la dispoziţia poliţiştilor imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede că tânărul a căutat bucătăria şi acolo a petrecut cea mai mare parte din timp, până la sosirea echipajelor. S-a stabilit că uşa de la parter a localului era încuiată, dar un angajat a uitat să închisă uşa de la etaj ce dădea către terasă.

Pe numele lui Andrei C. a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat. Patronul localului nu a fost deloc furios pe intrus, ba mai mult, atunci când a aflat că voia să fure mâncare a fost înduioşat şi a refuzat să depună plângere. Tânărul nu are antecedente penale şi ar putea să scape de răspunderea penală având în vedere împrejurările.

Sursa: curier.ro

3 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Astia trebuie prinsi, nu proprietarii care nu respecta regulile sau fac evaziune. Adevaratii infractori sunt in alta parte. Bravo Politia inca o data. Ultimele Gunoaie de oameni is astia, in frunte cu cei ce le dau ordine.

    • all inclusive Răspunde

      … sau poate a aflat din prognoza meteo că vine frigului și a zis că se retrage la “all inclusive” și cu meniul zilei fix până în primăvară.

  2. H&R Răspunde

    Sa mergi pana in Pitesti dupa mancare, ce sa zica omul: Nu orice a vrut sa manance, ci numai ceva din Pitesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.