Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Liberalii sătmăreni, voluntariat la O Masă Caldă. Au gătit pentru oamenii nevoiași

Conducerea PNL Satu Mare a făcut, astăzi, voluntariat în cadrul asociației O Masă Caldă din municipiu. Președintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, alături de președintele filialei municipale, Romeo Pop, și alți membri din conducerea partidului s-au implicat în pregătirea mesei pentru persoane nevoiașe.

Ei au contribuit atât cu alimente, cât și cu gătitul propriu zis, în vederea pregătirii unei mese pentru mai multe persoane nevoiașe din municipiul Satu Mare.

„Cea mai mare bucurie e atunci când dăruiești.
Împreună cu mai mulți colegi am contribuit cu alimente și am pregătit mâncare pentru persoanele aflate în dificultate sau cu venituri foarte reduse.
Nu e o mare realizare dar prin aceste acțiuni putem să aducem bucurie pentru sătmărenii încercați de soartă.
Mulțumesc tuturor pentru implicare.”, a scris deputatul Adrian Cozma pe pagina sa de Facebook.

16 comentarii

  1. Ionut Răspunde

    Lasă Adisor masa caldă și vrajelile astea de imagine,nu te impresionează pe tine și gașca ta calitul verzei pentru săraci,mai bine zine câte și ce funcții împărți cu dujmanul tau actualmente cel mai bun prieten Mircea Govor,de un vice la consiliul județean și un viceprimar ramai sportiv sigur!

    • Codruta Răspunde

      Domnul ciudat Romy este supărat că nu a avut suficiente porții pentru burdihanul lui .A topit trei caserole de mâncare în câteva minute , ce a ajuns PNL -ul o gloată de pagubosi .

  2. Lili Răspunde

    PSD va da “masa calda” PNL cât mai repede.
    PNL se duce singur si benevol la groapa politicii românești. Drum bun!

  3. H&R Răspunde

    Foamea ce scoate din om. :)))

  4. x-ulescu Răspunde

    Mai bine respectau liberalii legea și măreau pensiile și alocațiile , așa cum a fost votată ,inclusiv de ei ,și semnată de werner , atunci oamenii nu mai trebuiau să apeleze la pomana de reclama a pnl- ului

  5. Dumitru Răspunde

    Ce site de cacao

  6. Petrov Răspunde

    Cozma e un oportunist retardat. Fostul traficant de tigari, se bucura de protectia DNA Serviciul Teritorial Oradea. Intrebarea: pana cand?

    Romica Pop: imbecilul de serviciu, care si-a dat afara pe taica-sau din casa parinteasca…

    Beseni: prostul satului.

    Dr Pfau: exibitionist de 2 lei

    PNL e mort!

  7. Barracu Răspunde

    PORTAL SM!!! DE CE PROMOVATI JEGURI? ACESTE SPECIMENE REPREZINTA RUSINEA SATMARULUI!

  8. Covidu*? Răspunde

    Laba trista ! Adi si cu trupa lui cascadorii rasului .. ! Stau si ma gandesc la licelul forestier… Adrian codasul clasei … greu f greu formula o fraza.. nici azi nu e mai straluctit.. eu unu ma bucur ca PNL-ul are asemenea presedinte … e cel mai usor sa dispara PNL( PDL undercover) !

  9. Ovidiu Răspunde

    Ce de frustrati analfabeti pe aici. Pe masura site-ului. Daca nici macar la o fapta buna nu va puteti abtine sunteti de toata jena. Infecti…. partea buna e ca voi sunteti unde sunteti: in spatele tastaturilor. Doamne fereste sa ajungeti voi la conducere pe undeva. Se aude suhanyi, nicoara, gal?

    • x-ulescu Răspunde

      După ce le-au furat din pensii și alocatii ,prin neaplicarea legilor votate și promulgate de werner ,se laudă că le aruncă ,un colt de pâine ,Dati-le banii la care au dreptul conform legii

  10. Dumitru Răspunde

    Cainii latra ursul merge.

  11. PNL is DEAD! Răspunde

    A murit PNL, iar Ciolhanis l-a înmormântat împreună cu ciuma roșie!

    Acum, după acest asasinat politic, pot reveni la culoarea lor normală; portocaliu de pdl!

    • c-block Răspunde

      Nu e asasinat, e sinucidere curată. Apoi e posibil ca #peeseedee să devoreze dinăuntru din coaliție pe analfabeții care acceptă asta. Guvernul ăsta e ca și cum l-am fi invitat pe Ceaușescu să facă guvern de tranziție după Lovituție. Cam ceva pe acolo.😱😲🥴💩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.